Pluspunten

Super mooie geboorte kaart. Precies zoals op het plaatje op de site. Ook erg fijn dat je de kaartjes precies kan aanpassen in eigen stijl. Krijgen veel complimenten over het kaartje. Erg tevreden!

Pluspunten

Snelle levering. Goede kwaliteit producten

Pluspunten

Snelle levering, makkelijk nabestellen en goed gesprek via chat

Een bepaald bedrag vragen voor de digitale versie van een kaart is zeker te begrijpen, maar niet als je ook al een bestelling voor meer dan 300 euro plaatst. Uiteindelijk is alles OK geregeld, wellicht een idee om de digitale versie standaard in jullie assortiment op te nemen

Pluspunten

Snelle service, kwaliteit zelfs boven verwachting.

Pluspunten

Mooie kaarten ;) goede kwaliteit

Pluspunten

Goede klantenservice!

Het programma verbeteren waar je de kaarten mee kan bewerken. Ook de site waar je naar toe wordt doorgelinkt om te betalen werkt niet goed.

Pluspunten

Leuke unieke kaarten, hele positieve reacties van de ontvangers gekregen.

Pluspunten

Wij zijn ontzettend blij met de keuze van ons originele geboorte kaartje (het kaartje in de tipi vorm). De website kwam per toeval op ons pad en we hadden best moeite met onze keuze tussen zoveel leuks. We hebben heel veel leuke reacties ontvangen op het kaartje. Het ontwerpen, bestellen en de levering was ook goed!

Pluspunten

Super snelle levering, mooie producten

Pluspunten

Prachtige kaart, snelle verzending

Optie bieden om vooraf zonder verzendkosten de enveloppen voor geboortekaartjes te bestellen

Pluspunten

Snelle service en eerlijke prijs. Goede kwaliteit.

Pluspunten

Prettige communicatie, goede kwaliteit kaarten, prima prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

Snelle levering.

Geen.

Pluspunten

Snel, goede service

Pluspunten

Heel vriendelijke klantenservice, leuke, mooie, verrassende kaartjes, snelle, zeer nette en goede afwerking en levering

Het 'ontwerpprogramma' voor de kaartjes op de website is niet heel precies, bij ons kaartje kon de postcode helaas niet correct genoteerd worden (2 spaties waren nog steeds niet te zien) en dit is helaas doorgevoerd in de uiteindelijke afdrukken

Pluspunten

uitstekende prijs kwaliteit en prima assortiment

Pluspunten

Het bedrijf heeft een fijne klantenservice, het is fijn om een proefkaartje te bestellen. Evenals de mogelijkheid te hebben een aantal envelopjes te bestellen om thuis met de verschillende envelopjes in je hand een keuze te kunnen maken. De kaarten zijn snel geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De kaarten zijn prachtig.

Ik vind het schandalig dat ik voor een bestelling die 5 enkele kaarten met envelop bevat hetzelfde bedrag moet betalen aan verzendkosten als een pakket. Terwijl het gewoon brievenbuspost is.

Pluspunten

Snel in communicatie en voor 14.00 besteld, volgende werkdag in huis!

Het gedeelte van de site waarop je je kaartje kan bewerken is wat traag/onpraktisch.

Pluspunten

Hele fijne service! Super team.

Geen!

Pluspunten

Het is ideaal dat je het kaartje pas definitief hoeft te bestellen als je kindje geboren is. Mocht je opeens nog willen switchen kan dit! Daarnaast is het prettig dat het kaartje met bewerkingen kan blijven staan en je van daaruit kunt wijzigen. Dat scheelt na de geboorte veel werk!

Het bewerken van het kaartje werkt echt heeeeeel slecht. Het kaartje verkleint, vergroot, je kunt de teksten moeilijk aanpassen/vergroten/verkleinen. Dat moet wel beter kunnen. Ik hoop dat jullie die verbeteren!

Pluspunten

Zeer behulpzaam! De bestelling van de kaartjes was niet goed gegaan. Waar t fout is gegaan weten we niet .aar bij de volgende bestelling kregen we 50 % korting.

Sommige dingetjes op de kaartjes zijn lastig om aan te passen, dit zou wat makkelijker mogen.

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen

0115 - 61 45 44

Over Tadaaz.nl

Grote mijlpalen en kleine gelukjes in het leven zijn er om gevierd te worden. Ons team helpt je dan ook graag met gepast drukwerk en cadeaus bij het vieren van deze belangrijke momenten in jouw leven.