Pluspunten

Mooie, luxe en goedkope kaarten. Snelle levering.

Website is niet het handigste te gebruiken op een normale computer. Via de telefoon kun je de kaarten moeilijk bewerken.

Pluspunten

Ik heb hier sluitstickers besteld! Goeie kwaliteit en echt niet duur, binnen 1 dag geleverd! Ben echt tevreden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, gemakkelijk in elkaar te zetten kaarten.

Bij de kaart werd een envelop aanbevolen, daarom heb ik die erbij besteld. Echter was er kleurverschil met de envelop en kaart dit vind ik persoonlijk een detail die een kaart chique kan maken en daarom belangrijk voor een trouwkaart.

Pluspunten

Goede klantenservice Goed aanbod, leuke kaarten Makkelijke zoekfunctie op de website

Geen makkelijk ontwerp programma (kon geen teksten kopieren omdat het flash is) Prijzen zijn exclusief bijpassende envelop en maakt dat de prijs toch nog hoger uitkomt dan gepland

Pluspunten

Zeer vriendelijke klantenservice!

Pluspunten

Kaartjes waren netjes op tijd geleverd. Had zelf een foutje gemaakt en ze hebben er alles aan gedaan om deze nog te herstellen ( is ook gelukt)

Pluspunten

De vlaggenkaartjes zijn heeeeel veel werk om compleet te versturen. Dat is na een zware bevalling en herstelperiode wat lastig. Verder, top!

Pluspunten

Snelle reactie op mail. Snelle levering. Kortingsactie.

Pluspunten

Mooie kaarten en handig zelf te bewerken naar eigen wens

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie collectie

Website sneller maken Loopt elke keer vast

Pluspunten

Overzichtelijke en vriendelijk in gebruik website, goede prijs/kwaliteit verhouding, keuze uit bijzondere kaarten.

Jammer dat copy/paste optie is uitgeschakkeld. Dat zou veel makkelijker zijn bij het kopieeren van een quote of een stukje tekst in een ander taal.

Pluspunten

Uitnodiging was erg mooi, snel geleverd en fijn om zelf te kunnen ontwerpen. Ook netjes dat ze een modelkaart gratis sturen.

Programma om de uitnodiging te ontwerpen is erg traag, ben er veel tijd aan kwijt geweest. Ik had uitnodigingen besteld en mijn pakketje was in de brievenbus gepropt waardoor de bestelling dubbel gevouwen was, niet heel netjes van de leverancier.

Pluspunten

Zelf het kaartje afgemaakt en precies zoals we wouden binnen gekregen.

We hadden het kaartje van een beertje slabbertje en rompertje aan een lijntje. Verbeterpunt ervan is, je moet zelf het kaartje uitdrukken maar dat moest zo voorzichtig want je trok heel snel een laagje eraf waardoor het printje eraf ging.

Pluspunten

Snelle en nette levering. Mooie kwaliteit kaartjes.

Pluspunten

Snelle levering en alles is naar wens geleverd.

Geen.

Pluspunten

Ik had nog nooit eerder van dit bedrijf gehoord dus ik wist niet goed wat ik moest verwachten. Maar na de eerste proefdruk was ik verliefd! Wat een super snelle service en hoge kwaliteit. Wat ik ook nog een topper vind is dat het kaartje zo'n lichtgewicht is. Zelfs nadat er nog briefjes etc. van de ceremoniemeesters bijzaten hoefde er nog maar een postzegel op.

Er was beloofd tot max 2 proefdrukken gratis. Dus ik een proefdruk besteld. Toen ik de tweede had besteld moest ik voor de tweede proefdruk wel betalen.

Pluspunten

Erg mooie kaartjes, snelle levering. Let op je typefouten! Ze controleren je tekst niet. Gelukkig ging het bij ons goed;- prijs kwaliteit dikke prima

Nvt

Pluspunten

De medewerkers zijn ontzettend aardig. We wilden graag wat dingen aangepast hebben aan de kaart en dat was geen enkel probleem. Heel erg fijn. De kaarten zijn echt prachtig geworden. Hele goede kwaliteit papier en mooie letters!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

Snelle levering, goed product!

Niets

Pluspunten

Denken met je mee, snelle levering, mooie kaarten

De editor voor kaarten mag nog wel iets uitgebreider / handiger werken, al is deze sinds onze vorige bestelling al wel verbeterd!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kaart, erg tevreden over kwaliteit papier. Snelle levering.

Forse verzendkosten. Bij de tweede bestelling van een tweetal proefkaarten werden pakketkosten van ruim 6 euro berekend..

Pluspunten

Behulpzaam, overzichtelijk qua kaartkeuze

Website via explorer Sluitstickers aanbieden per kaart / algemener (er was voor ons geen passende sticker)

Schuttershofweg 1

4538 AA Terneuzen

0115 - 61 45 44

Over Tadaaz.nl

Grote mijlpalen en kleine gelukjes in het leven zijn er om gevierd te worden. Ons team helpt je dan ook graag met gepast drukwerk en cadeaus bij het vieren van deze belangrijke momenten in jouw leven.