Pluspunten

Super snel met de levering Op tijd geleverd

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prima product ondanks backorders binnen 1,5 week geleverd

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering. S’avonds besteld en de volgende avond al geleverd. Duudelijke link erbij met de bezorgtijd.

Advies over producten kan beter. Kopieren de link van het product wat geschikt is voor de auto zonder uitleg waarom deze wel of niet. Verder echt geen op of aanmerking.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

heldere uitleg en goede service

geen

Pluspunten

Zeer snel geleverd

NVT

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Winkel bezocht waarbij ik goed te woord gestaan ben en mijn aankoop heb kunnen doen.

Nvt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prima snelheid en communicatie

Verkeerde set dragers geleverd. Terwijl duidelijk type voertuig aangegeven werd

Pluspunten

Ontzettend snelle levering, goed verpakt, deugdelijke producten.

geen, erg tevreden!

Pluspunten

Dakdragers besteld voor Volvo XC90 uit 2007 (moest passen volgens de omschrijving) bleken te lang te zijn heb ze af moeten zagen om passend te maken.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, bij levering transport schade aan de dakkoffer, er werd direct een nieuwe toegestuurd zonder moeilijk gedoe.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Doet wat het beloofd

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leveren op de vooropgestelde datum en niet meer dan een maand er na.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

zeer snelle afhandeling, goed bereikbaar.

ga zo door

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Vorige week dakkoffer besteld en bleek al snel in backorder te staan. Deze week via de mail contact gehad en bij aankomst van de dakkoffer bij het bedrijf is deze direct doorgestuurd. Geen klachten over de communicatie (reageren snel via de email) en dikke top voor de snelle levering. nogmaals dank Boy!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Alees wordt goed geleverd

Als ik zeg dat ik het wil ophalen, wil ik het ook ophalen en hoeft het niet gebracht

Pluspunten

Niettegenstaande het product als "voorradig" was vermeld op de website bleek dit toch niet zo te zijn. Vervolgens telefonisch contact opgenomen en product diende blijkbaar nog geleverd te worden aan "alleskanmee". Na enkele dagen windstilte terug telefonisch contact opgenomen. Ik had de dakdragers immers dringend nodig voor ons vertrek op reis. Vriendelijk geholpen geweest aan de telefoon en dakdragers waren dan blijkbaar wel aanwezig in het bedrijf maar nog niet verstuurd. Vanaf dan alles in een stroomversnelling. Volgende dag reeds geleverd en geleverd product van prima kwaliteit !

Betere opvolging leveringen. Eventueel mits een "statuscontrole" voor de klant.

2 sterren: slechter dan verwacht

klanten op tijd iets laten weten over onderdelen die gevraagd worden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zodra de dakkoffer leverbaar was, is het meteen verzonden en was het snel binnen.

Betere communicatie naar de klant. Wij hadden de dakkoffer online besteld en betaald, maar zagen toen niet dat het artikel niet op voorraad was; je kon nml ook gewoon de bestelling plaatsen en betalen. Ik heb gebeld wat de status was, toen werd wel netjes uitgelegd dat het artikel niet op voorraad was en wat de vermoedelijke datum was van binnenkomst. Een dag na die datum heb ik weer gebeld omdat ik nog niks gehoord had. Ik heb toen zeker 15 minuten in de wacht gestaan. Uiteindelijk werd toen wel verteld dat de dakkoffers binnen waren en dat het elk moment verzonden kon worden. Eenmaal verzonden kreeg ik wel netjes e-mails om mij op de hoogte te stellen met track and trace via DHL.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Netjes afgeleverd

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Na een aantal dagen tot 2x toe zelf maar geïnformeerd waar het product bleef. Daarna pas geleverd

• Snelheid/Levertijd

Geef aan de voorkant aan als materiaal niet te leveren is volgens belofte dag na betellen te leveren.

Kasteleinenkampweg 10

5222 AX 's-Hertogenbosch