Pluspunten

Super snelle levering, voorbeeld voor anderen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Denkt mee

Betere communicatie! Product was vertraagd, gebeld en zou spoedig geleverd worden. Was niet het geval. Opnieuw gebeld en toen bleken er veel alternatieven te zijn die wel snel geleverd konden worden. Ivm vakantie .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik had aangegeven product op te halen. toen ik bij de ophaallocatie kwam was er niks bekend en bleek dat het toch was opgestuurd. Kan gebeuren maar informeer de klant dan. Had mij een ritje naar den Bosch gescheeld á 25 km enkele reis. Al met al daardoor een levertijd van 3-4 dagen, is niet echt van deze tijd voor een product wat op voorraad is.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Exact zoals afgesproken. Daarbij erg snel. Top

Als je een review vraagt, vul dan het gekochte product met foto automatisch toe aan de review. Vraag niet naar het gekochte product of afgenomen dienst.

Pluspunten

Snelle levering en goed op de hoogte gehouden over de levering.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Klantvriendelijk

Nvt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super dat jullie ook de problemen op losse als post nl hun werk niet goed , pakket daar door 3 dagen later pas afgeleverd wordt .

Geen ga zo door

Pluspunten

goeie instructievideo, snelle levering, prima.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Dakdrager type werd keurig uitgezocht door Boy, kreeg vervolgens link toegestuurd. Tussentijds telefonische info over levertijd en dat klopte. Duurde ongeveer week voordat pakket binnen was i.v.m. bestelling bij Thule. Keurig verpakt.

Nee

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik kon het ophalen , net zo makkelijk om te kunnen passen

Pluspunten

Helder en snel, telefonisch goed advies bij enkele vragen. Goede productkennis. Ondanks een aangekondigde langere levertijd, werd er sneller geleverd!

Moest wel ff wachten om ze aan de lijn te krijgen, zat in een wachtrij. De wintersportreclame mag er wel uit in hartje zomer :-) op het bandje. Daarna uitstekend geholpen met advies!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het is een mooi box en past perfect .

Met een andere firma werken voor levering van grote pakketten .

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Klant vriendelijk en hulpzaam.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Vanwege grote aanvraag kon mijn eerste dakkoffer niet snel geleverd worden, zonder moeite kon ik het omzetten naar een andere soort, die wel sneller geleverd is.

De eerste keer dat ik de dakkoffer omzette naar een ander dakkoffer, vanwege de levertijd. Echter was het andere dakkoffer intussen ook uitverkocht. Hier kwam ik achter door er zelf naar te vragen. Vanuit het bedrijf zou er anders geen initiatief genomen zijn, terwijl men wist dat ik de dakkoffer snel nodig had. Uiteindelijk is het wel goed gekomen.

• Snelheid/Levertijd

Reclame in de doos was pools denk ik i.p.v. Nederlands

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam. Word goed geadviseerd gebruik van 1 van de producten.

Zijn er niet.

Pluspunten

goede communicatie over vertraging levering

als een pakket in 2-en wordt verstuurd dit ook aangeven. dakkoffer apart, dakdragers apart. Nu werd ik verrast door twee track and traces van twee verschillende bezorgdiensten

Kasteleinenkampweg 10

5222 AX 's-Hertogenbosch