Helaas was het artikel niet naar het afleveradres gestuurd maar naar het factuuradres. Gelukkig belde dhl mij op dat ik niet thuis was en was hij bereidt om het pakket een paar huizen verderop af te geven.
Pluspunten
Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn vertraagde bestelling.
VerbeterpuntenWanneer je 24u levering belooft op je site, is levering in 7dagen een behoorlijke domper.
Pluspunten
Levering op tijd
Verbeterpuntenproductverbe******
Pluspunten
* goed telefonisch bereikbaar * Behulpzaam * denken mee Omdat post.nl aan het staken was had de dakdrager vertraging op gelopen. Wij mochten een ander exemplaar in Den Bosch ophalen, zodat wij op tijd op vakantie konden gaan.
Pluspunten
De snelle communicatie over de status van de bestelling en de reactie op een mail van mij.
VerbeterpuntenToen ik de dakkoffer bestelde stond de status op de site nog op, op voorraad. Een dag later kreeg ik echter een mailtje dat de dakkoffer nog door de leverancier geleverd moest worden. De levering liep dus iets vertraging op.
Pluspunten
alles is 100% perfect gelopen, correcte prijs, snel geleverd. donderdag avond besteld, zaterdagmiddag in Belgie.
Verbeterpuntenhoewel ik het exacte type en bouwjaar van mijn wagen ken, twijfelde ik toch nog of ik de exacte keuze gemaakt heb. Ik ben blij dat ik het product niet hoefde terug te sturen, want dat had volgens mij nooit gelukt in de vooropgesteld 3 dagen.
Pluspunten
1e indruk is goed.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima telefonische service nadat via mail iets mis gelopen was. Opmerkelijk was wel dat volgens uw medewerker het betreffende artikel rond 30-7 geleverd zou worden aan uw bedrijf en dat het artikel al op 26-7 bij mij geleverd werd. Over snelle service gesproken
Pluspunten
Snelle levering goede prijs voor een prima product.
kom de spreuken die op de website staan na, als je adverteert met: voor 16 uur besteld, de volgende dag in huis, dan moet je dat ook waarmaken, en niet de klant laten wachten tot een paar dagen daarna
Pluspunten
Snel, kwaliteit, goede adviezen, nette afhandeling.
Pluspunten
Voor een goede prijs, heb ik een goed functionerende dakdrager gekocht.
VerbeterpuntenOp emails werd niet gereageerd en de telefoon werd niet beantwoord. Dit moet beter.
ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen
Pluspunten
Goede snelle levering, duidelijke website en fijne correspondentie via mail
Kasteleinenkampweg 10
5222 AX 's-Hertogenbosch