Pluspunten
Snelle levering naar België Duidelijke beschrijving Prijs
VerbeterpuntenTelefonisch berijdbaar
Pluspunten
Alles zoals beloofd, geen negatieve punten
VerbeterpuntenNvt
Bestelling gedaan van dakdragers. Zelfde dag nog bericht dat het verzonden is. Is nu dik een week later echter nog steeds niets ontvangen. Erg vervelend want vakantie komt in de buurt en hoewel we een grote auto hebben wordt het zonder onze dakkoffer erg krap in de auto met z'n vijfjes.
Pluspunten
In eerste instantie werd er een verkeerd product afgeleverd, maar dat kan altijd wel een keer gebeuren. Het belangrijkste is dan hier het wordt opgelost. Dit gebeurde in een keer op de juiste manier. Het goede product toch nog mooi op tijd ontvangen.
Pluspunten
Assortiment prijs
VerbeterpuntenSneller reageren op mails en levertijden hanteren die op de website staan
Pluspunten
Een uitstekende aanbieding voor dakdragers. Het geleverde materiaal voldeed aan de verwachtingen.
VerbeterpuntenTelefonische informatie verstrekking kan beter. We hebben meerdere malen moeten bellen om erachter te komen of we de juiste dakdragers op het oog hadden. Maar wat uitermate vervelend was, was dat de belofte "voor 16.00 uur besteld, morgen in huis" niet werd nageleefd. Het product, dat we dringend nodig hadden, werd pas een dag later verstuurd. Op een mail waarin we ons beklag deden volgde geen reactie. We hadden hen bovendien nog gewezen op het feit dat er problemen konden zijn rondom de bezorging van pakketten in verband met een staking. Dit werd weggewuifd. Uiteindelijk hebben we het net op tijd gekregen, maar het heeft ons veel gedoe en stress opgeleverd aangezien de pakketbezorger aangaf dat de track en trace onbetrouwbaar was (daar werden we naar verwezen door de verkoper). Te laat verzonden dus. Ondanks dat we aan de telefoon hadden uitgelegd waarom we de dragers zo snel nodig hadden.
Pluspunten
Vakmanschap is er en weten wat voor producten je in huis hebt
VerbeterpuntenLatere levering weet niet precies waarom
Pluspunten
beste prijs; snelle levering; duidelijke site
Verbeterpuntenmeer foto's van het werkelijk aangebodene, niet zo maar een algemene foto/
Pluspunten
Prima service. Dadragers binnen twee dagen in huis!
Pluspunten
Snelle levering. Adequaat reageren.
VerbeterpuntenNvt.
Pluspunten
Snel en netjes geleverd.
Pluspunten
Meedenken!
Pluspunten
snel en goedkoop.
Verbeterpunteneven laten weten dat de bestelling in twee keer werd bezorgd.
Lekker snel in huis nog ff gebeld of ik de goede dakdragers heb besteld maar alles was in orde en snel geregeld lekker hoor
Pluspunten
Alle afspraken netjes nagekomen zoals je mag verwachten.
VerbeterpuntenWat onduidelijkheid over wanneer je het product nu kunt verwachten. Status van hrt product. Zou vorradig zijn maar uiteindelijk duurt het toch een paar dagen tot het verzonden wordt.
Pluspunten
Goed advies, telefonisch contact gehad en dat voor een webshop.
Pluspunten
Betrouwbaar bedrijf en goede telefonische dienstverlening.
Kasteleinenkampweg 10
5222 AX 's-Hertogenbosch