Pluspunten
Telefonisch contact mogelijk. Dat is niet altijd het geval bij webshops.
Pluspunten
Ronduit goede service
Pluspunten
Gebeld over ontbrekende strips van dakdragers. Keurig per nagezonden. Goede service!
Pluspunten
Pluspunten
Vlotte levering
VerbeterpuntenAllesdrager deugt niet. De slotjes werken niet omdat de vergrendeling te kort is en blijft steken in de opening. Dus zit er geen beveiliging op. Wordt wel als zodanig verkocht.
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering
Pluspunten
Zeer servicegericht, deskundig en snel. Ik ben over het bedrijf en over het product super tevreden. Dank u wel!
Ik kreeg een track & trace code en mijn bestelling zou 2 dagen later geleverd worden. Maar de bestelling werd niet afgestuurd. Na een aantal dagen heb het bedrijf gebeld en toen bleek dat mijn bestelling niet afgestuurd kon worden omdat dit niet op voorraad was. Laat de klant dat dan ook weten.
Pluspunten
Snel en accuraat.
Pluspunten
Levert snel
Pluspunten
Duidelijke website
VerbeterpuntenNiet zwggen dat het voorradig ia o se website en na bestellen aangeven dat het langer gaat duren... Hierdoor had ik mijn spullen te laat en kon nietallesmee
Pluspunten
Snelle levering op het juiste adres
Pluspunten
Goede en snelle levering. Transparantie
VerbeterpuntenMisschien prijzen inclusief verzendkosten boven een bepaalt bedrag.
Levering door 1 partij laten geschiedden, nu bracht DHL de koffer en PostNL de drager op twee heel verschillende tijdstippen. Dit terwijl er slechts 1 bedrijf is die het pakket laat volgen via track en tracé
Actuele voorraadstatus vermelden. Omdat levertijd later werd, verzocht afleveradres aan te passen. Bericht terug dat het gedaan is, maar uiteindelijk niet.
Pluspunten
Zeer snelle levering
Kasteleinenkampweg 10
5222 AX 's-Hertogenbosch