Pluspunten
Makkelijk contact, superservice
Pluspunten
Super snelle levering en goede kwaliteit
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
makkelijk bestellen, goede voorbeelden van het gekochte
VerbeterpuntenLevering 1 dag later, kan ook bij bezorger liggen
Pluspunten
niets op aan te merken
Pluspunten
Een vraag gesteld via de mail over een dakkoffer op een zondag. Dezelfde dag nog een duidelijk antwoord terug gekregen.
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Snelle oplossing bij een probleem.
Pluspunten
Goed telefonisch advies
Zorg dat er duidelijk vermeldt wordt dat bij een totaalpakket (dakkoffer en dragers) dit via 2 verschillende partijen verstuurd wordt. Of verstuur alles via 1 verzendpartner (scheelt wellicht ook in de kosten)
Pluspunten
geen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Om 15:00 uur dakdragers besteld. Binnen een half uur bevestiging via mail inclusief track/tracecode Post NL. Volgende dag bezorgd. Top en supersnel!!
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Pluspunten
Prima product voor een scherpe prijs.
Pluspunten
Pluspunten
Ik ben goed geholpen.
VerbeterpuntenControle uitgaande goederen. Er ontbrak een moertje.
Pluspunten
Snelle levering en goede prijzen.
Kasteleinenkampweg 10
5222 AX 's-Hertogenbosch