Pluspunten
Directe reactie op inhoudelijk technische vragen! Goede prijs-kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenOp de site staat: Voor 16:00 besteld, de volgende dag in huis. Dat bleek echter 4 dagen later te zijn ( incl. Weekend ertussen)
Pluspunten
Zeer snelle levering. goede kwaliteit
Pluspunten
geleverd binnen opgegeven termijn
Verbeterpuntennvt
nvt
Pluspunten
Overzichtelijke web winkel Goede prijs kwaliteit verhouding
Pluspunten
Prijs en levertijd
VerbeterpuntenDakdragers die ik gekocht heb maken een enorm fluitend geluid tijdens het rijden, begint al bij 30km p/u.
Pluspunten
Snelle service en correcte afhandeling
Pluspunten
Toegankelijke website
Pluspunten
Snelle en nette verpakking
Pluspunten
Snelheid van leveren
VerbeterpuntenWeinig info op de website en nu zit ik met wieldoppen die niet goed passen en anders zijn dan de originele, zet dat duidelijk op jullie site!! Voor nep is het behoorlijk aan de prijs!
Kasteleinenkampweg 10
5222 AX 's-Hertogenbosch