Goed product, snel geleverd

Ik heb dakdragers voor de Kia Stonic besteld. De volgende dag had ik ze al in huis. Goed verpakt. Kortom prima service !!

Snel binnen goed product

Goed product, snel verstuurd en binnen zoals aangegeven

Snelle en complete levering tegen gunstige prijs!

De website is duidelijk, bestellen gaat eenvoudig en de prijs is scherp. Tot slot is de levering snel en is het product exact wat ik nodig had.

Tassen precies op maat van de dakkoffer

Al jaren aan het stoeien om alle vakantiespullen netjes in de dakkoffer te krijgen, maar met de tassenset van Hapro geen enkel probleem meer. Past perfect in de koffer en sluit zonder moeite.

Toch niet helemaal wat je er van verwacht en hoopt

Snelle levering, dat wel. De duidelijke gebruiksaanwijzing, waar in het youtube filmpje naar wordt verwezen, is helemaal niet zo duidelijk en de afmetingen voor tochtstrip klopte niet. Bij mijn bestelling zou ik een paar gratis extraatjes krijgen, die zaten er niet bij. Nadat ik hier melding van maakte, kreeg ik het antwoord dat die op waren. Dan moeten ze er on-line wel op=op bij zetten, anders voel je je belazert. TEvens was er 1 klein hoekje van een uiteinde afgebroken. Nadat ik dit gemeld had kreeg ik het antwoord: dat is niet hinderlijk. Zal misschien best nog zo kunnen zijn, maar je krijgt er geen fijn gewaardeerd gevoel van. Ik ga het de volgende keer ergens anders proberen.

Prima zo als het hoort

Prima bedrijf

Goed product en snel vogens afspraak gelevetd

Goed product en snel volgens afspraak geleverd

trage communicatie

Belofte voor 16 uur besteld, zelfde dag verzonden wordt niet nagekomen. Klantenservice benaderd duurt het dagen voordat je antwoord krijgt. Met wij kunnen geen garanties geven, maar dan moet dat ook bijstaan. Voor 16 uur besteld mogelijk zelfde dag verzonden, en niet van Het wordt verzonden. Krijg geen reactie, enkel het is druk. Begrijpelijk maar communiceer dat dan ook op de site, en lok consumenten niet met de belofte zelfde dag verzonden.

Snel en naar verwachting geleverd

Vooraf even gecheckt middels e mail en goed geholpen, daarna besteld. Snelle levering

Reageren op mails

Website is ook actueel. Concurrent niet altijd.

Snelle levering probleem oplossen moeizaam

Jullie leveren snel en correct. Jammer genoeg het verkeerde product. Niet erg. Kan gebeuren. Jullie zijn ook meteen bereid het probleem snel op te lossen. Maar de communicatie loopt stroef en moeizaam. Daar is echt wel verbetering te behalen. Inmiddels is het juiste product geleverd. En is alles naar tevredenheid snel geregeld.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Goede kwaliteit dakdragers die makkelijk te monteren zijn, voor een goede prijs en snel geleverd.

Super prijzen met super service

Positief. Snelle reactie bij eventuele vragen…. Een aanrader!

Dakdragers snel geleverd

Snel geleverd en prima dakdragers

Uitstekende service

Sleutels kwijt nieuwe besteld 2 dagen later nieuwe

Goed product en duidelijke handleiding

Goed product en duidelijke handleiding

Goed, en snel

Duidelijke informatie, en snel geleverd

Informatie website klopt niet, dakdrager past niet

Er werd ook geen passend alternatief aangeboden

Ging vlot en snel en werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling.

Zeer goede kwaliteit voor de prijs!

Zeer vlot en snel

Duidelijke keuze, volgende dag geleverd

Op zich wel snelle levereing, maar wel op twee verschillende dagen.

Snel geleverd, goede service.

Alvorens bestelling extra informatie gevraagd, deze werd netjes gegeven. Daarna de bestelling gedaan en werd het product goed verpakt en snel geleverd.

Mooie dakbeugels voor een Ford puma en een zeer mooie prijs. Wij zijn jullie dankbaar hier voor

Kasteleinenkampweg 10

5222 AX 's-Hertogenbosch