Binnen 2 dagen was de dakkoffer in huis. Aardige bezorger en hielp goed mee. Mooie dakkoffer voor een mooie prijs . We zijn er heel blij mee.
Beste Sijbren, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 10. Fijn om te lezen dat u heeft genoten van een goede service, snelle en goede bezorging. Prettig dat de bezorger goed hielp en de koffer voor een mooi prijs aangeboden wordt t.o.v. de concurrent. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Hakr Muurbeugel en Modula Evo 550L. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
snel, goed product! Topppp
Beste Makiri, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 10. Goed om te lezen dat er u heeft genoten van een snelle afhandeling en goed product Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Aguri Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Mooi uitziende dakkoffer en past werkelijk perfect bij mijn auto.
Beste Jonathan, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 9. Fijn om te horen dat de dakkoffer bevalt en dat het 'Perfect Fit'. Succes! Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Junior Dakkoffer Perfect Fit 420L . Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmeev
Dakdrager besteld.was op tijd en juiste.
Beste Ramazan, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 9. Fijn om te horen dat wij betrouwbaar zijn en dat u de juiste heeft besteld. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Picoya Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Snel en goed
Beste Mandy, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 10. Goed om te lezen dat het goed en snel geleverd is en u tevreden bent over alles. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Farad Dakkoffer N7 680L. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Voldoende keus, vlotte levering en goede prijs/kwaliteit
Beste Pieter, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 9. Fijn om te lezen dat u heeft genoten van een snelle, goede en hoge kwaliteit producten. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Aguri fietsendrager Active bike voor elektrische fietsen. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Heb na 16.00 iets besteld, dit werd de volgende ochtend vóór 10.00 bezorgd, klasse!!
Beste Joh, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 9. Heel fijn om te lezen dat u de bestelling enorm snel ontvangen heeft. Kunnen wij mogelijk iets meer doen om volgende keer een 10 te scoren? Wij horen deze tips graag. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw PFA laadpaal. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Makkelijke site Snelle levertijd
Beste Jeroen, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 8. Fijn dat u het een makkelijke site vindt en dat de bestelde producten snel en goed geleverd. Wat kunnen wij mogelijk nog verbeteren om een 10 te scoren? Wij horen dit graag. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Aguri Dakdragers en een universele kofferbakmat. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
De bestelling plaatsen ging eenvoudig en het product werd op tijd bezorgd.
Beste Jurriaan, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 9. Prettig om te lezen dat het product snel geleverd is. Ook is het fijn dat de het plaatsen van de bestelling soepel verliep. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Farad N7 680L dakkoffer. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Levering was perfect product is goed echter niet telefonisch bereikbaar
Beste Paul, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 5. Jammer om te lezen dat u een onvoldoende beoordeelt. De telefonische bereikbaarheid is te lezen op onze site en wij houden ons daaraan, dit in verband met de drukte. We reageren op de mail binnen 1 dag. Wel fijn om te lezen dat de levering en het product erg bevallen. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw N7 Farad Dakkoffer 680L. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Vriendelijk en kundig
Beste Nel, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 10. Fijn om te horen dat u vriendelijk en kundig geholpen bent door onze collega. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Farad Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Vlot geregeld en duidelijke info
Beste Nico, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 10. Fijn om te horen dat alles duidelijk en vlot geregeld is. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Farad Dakdragers en een Perfect Fit dakkoffer strike 440L. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Allesdragers netjes op tijd geleverd. Monteren volgens de video op de site. Past perfect.
Het is zeker een goeie dakdragers Goeie kwaliteit Moest wel alleen beetje puzzelen uiteindelijk is het me toch gelukt
Beste Ashraf, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 10. Fijn om te lezen dat u geniet van goede dakdragers die van uitstekende kwaliteit zijn. Het blijft altijd even puzzelen sommige dakdragers (glad of fix-points), maar prettig dat het gelukt is. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Menabo Fix-points dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Dakdragers gekocht voor mijn Kia Ceed. Origineel niet meer te krijgen via de Kia maar nog wel via Alleskanmee.nl. Past perfect met duidelijke montagefilmpjes.
Beste Rob, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 9. Fijn om te lezen dat het product probleemloos is en u heeft genoten van een prima service. Fijn dat het product dan ook perfect past. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Aguri Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Dank
Beste S, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 10. Prettig om te horen dat het helemaal goed is. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Menabo Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
De dakkoffer vandaag, na 11 dagen, eindelijk binnen gekregen. Snap nu ook de reden waarom het zo lang duurde: Pakket bleek te groot voor de manier van verzenden. Pakket is mede hierdoor beschadigd geleverd. Beschadiging is in mijn ogen te klein om deze terug te sturen, dus zullen het er maar mee moeten doen.
Beste Rob, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 4. Heel vervelend om te horen dat het lang geduurd heeft. Ik vind het wel prettig dat u aangeeft dat wij er weinig aan kunnen doen dan een andere bezorgdienst kiezen. Wel is het natuurlijk jammer dat we dan een 4 scoren, hopelijk toch tot ziens. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Modula Ciao Dakkoffer 340L. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Originele beoordeling
Na 8 dagen de bestelling nog steeds niet in huis en onduidelijk wanneer dit wel het geval zal zijn. Ligt echter niet aan alleskanmee.nl, maar aan DHL. Een eerdere bestelling met PostNL wel de volgende dag in huis. In het kort: kies in het vervolg voor een andere vervoerder, want jullie kunnen het wel degelijk!
Dakdragers besteld voor mijn type auto, vooraf nog contact gehad of deze ook echt zouden passen. Antwoord was Ja. Echter verre van, beide rails veel te lang (ook 2 verschillende lengtes). Moesten op maat in 2 verschillende graden schuin gezaagd worden. Al met al 4 uur werk!
Beste John, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 5. Ik heb het nagekeken en deze dakdragers zouden moeten passen op uw model. Het klopt dat deze twee lengtes heeft, eentje is voor de voorkant en de andere voor de achterkant. Ik begrijp dan ook niet waarom dat u eerst even contact opneemt met de klantenservice, voordat u begint te slijpen. De klantenservice kon dan telefonisch, via de mail etc. meekijken met het probleem. De dakdragers voor vaste bevestingspunten vergen wat meer geduld dan een dakdrager voor een rails. Kortom vinden wij het enorm vervelend en jammer om deze review te lezen. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Opzich prima, alleen de verzendkosten van kleine onderdelen die via de brievenbus kunnen €9,95?
Beste Bernie, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 5. Jammer om te horen dat u niet helemaal tevreden bent. Wij nemen deze tip mee, echter moeten wij deze kosten ook betalen. Hopelijk mogen wij u wel tot de volgende keer wensen. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Blij mee; dank
Beste Hans, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 9. Fijn om te lezen dat u heeft genoten van een prima service en snelle levering. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw oprijgoot Pro-user fietsendrager diamant. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Klantvriendelijk, ze nemen de tijd voor je zowel telefonisch als per e mail met een goed advies. Ze zijn scherper in prijs dan die anwb met de eigen leden- kortingen??
Beste J.G, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 8. Goed om te horen dat u een prima service heeft gehad en dat wij doen wat we beloven. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Thule Easyfold XT Fietsendragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Alleskanmee.nl doet wat het beloofd.
Beste Peter, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 9. Goed om te horen dat u een prima service heeft gehad en dat wij doen wat we beloven. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Modula Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Alleen PostNL levert de volgende dag is mijn ervaring. Alle andere post bezorgers zeggen dat ze het doen, maar doen het niet. Ook dit keer was het 2 dagen later dan gezegd. Dat maakt dat jullie belofte niet nagekomen wordt.
Beste DBH, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 7. Fijn om te lezen dat het product goed en aan de verwachting voldoet. Wij zeggen niks over dat wij de volgende dag leveren. Wij zeggen 'Vóór 16:00 besteld, vaak dezelfde dag verzonden'. Excuses dat de bezorgdienst er langer over gedaan heeft, daar hebben wij helaas weinig invloed op. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Aguri Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Waarom een 10 Duidelijke site betreft uitzoeken welk type dakdrager. Duidelijk omschreven. Netjes verpakt en geleverd. Past perfect op me Focus wagon.
Beste Patrick, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 10. Fijn om te lezen dat u heeft genoten van een duidelijke site met uitleg, duidelijk omschrijving, netjes verpakt en snel geleverd is. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Thule (wingbar) Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Het heeft 5 dagen geduurd voor ik de dakdrager in huis had.
Beste Norbert, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 4. Jammer om te horen dat de bezorging wat langer heeft geduurd. Meestal worden de spullen die op vrijdag besteld zijn, maandag of dinsdag geleverd. In dit geval was dat woensdag, onze excuses daarvoor. Echter hebben wij het product direct vrijdag nog verstuurd. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Aguri Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Originele beoordeling
Het heeft 5 dagen geduurd voor ik de dakdrager in huis had.
Kasteleinenkampweg 10
5222 AX 's-Hertogenbosch