Goed service
Beste Doan, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 9. Fijn om te lezen dat de dragers voldoen aan de eisen en ook nog is een mooi design hebben. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Aguri Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Beste Brandon, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 3. Jammer om te horen dat de dakkoffer ondanks de omdoos en folie beschadigd is. Heeft u de klantenservice al gecontacteerd? Ik kan namelijk niks vinden. Anders zou ik u willen vragen om dit z.s.m te doen. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Snelle levering en goed service
Beste Ferry, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 7. Goed om te lezen dat alles helemaal fantastisch was en ook heeft genoten van een snelle levering. Wat kunnen wij nog beter doen om een 10 te scoren als alles fantastisch was? Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Airco. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Top, hier kun je terecht als echt alles mee moet :)
Beste Linda, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 8. Fijn om te horen dat alles snel en correct geleverd is. Fijn dat u ons noemt om hier terecht te kunnen als alles mee moet. Kunnen wij mogelijk nog meer doen om een 10 te ontvangen en u nog beter te helpen? Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Farad Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
dakdragers voor mijn panda besteld. super snel geleverd en ik heb nu de mooiste panda van het blok.
Beste Hilde, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 10. Goed om te horen dat alles goed bevallen is en fijn om te horen dat u dankzij de dakdragers nu de mooiste panda van het blok heeft. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Modula Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Doen wat ze zeggen, dus gewoon goed.
Ik wil een product ruilen maar moet dus 3 x verzendkosten betalen waar gaat dit over … Niet een bedrijf om aan te raden
Beste Taco, Bedankt voor uw beoordeling. Retourkosten kunnen of in de product prijs worden doorberekend zodat iedereen voor "gratis" ( niets is gratis ) retour sturen betaald. Dus ook iedereen die niets retour stuurt! Wij kiezen ervoor deze kosten te laten bij degene die daadwerkelijk retour stuurt. Indien u de verkeerd bestelde order retour stuurt krijgt u het volledige orderbedrag terug dus ook de naar u toestuur kosten. bij een nieuwe order betaald u dan wel verzendkosten! Dus geen 3 keer verzendkosten maar 2 keer dan! Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Ik had dak dragers besteld. Deze werden geleverd in een mooie grote doos. Toen deze niet voldeden wilde ik ze terugsturen. Dat moet dan bij voorkeur in dezelfde doos als waarin het is ontvangen. De kosten moeten zelf betaald worden. Echter, het terugsturen via dezelfde organisatie die hem had geleverd ging niet omdat de doos te groot was....beetje jammer om daar op het pakket centrum pas achter te komen. Bellen met alleskanmee.nl was onmogelijk, waren telefonisch onbereikbaar, aldus het antwoord apparaat. Op het pakketcentrum dan maar de doos kleiner gemaakt totdat deze wel voldeed en hem alsnog verzonden. Een rare gang van zaken, maar blijkbaar werkt dat zo tegenwoordig. Nu maar wachten of ik m'n geld ook netjes terugkrijg of dat daar ook zo veel moeite in gestoken moet worden.
Beste O, Bedankt voor uw beoordeling. Wij sturen diverse producten in een omdoos! Wij hebben hierin een aantal formaten. Onze verzenders nemen deze dozen gewoon aan. (GLS, DHL, Post NL, DPD) dus zou het gewoon mogelijk moeten zijn. Jammer genoeg komt het voor dat sommige shops niet altijd op de hoogte zijn van de mogelijkheden van de verzender die ze vertegenwoordigen. De door u genoemde klant ten aanzien van ons horen wij ook nooit. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
De informatie op de website is duidelijk en op verschillende manieren weergegeven. Fijn. Ook de levering is snel gedaan. Dat de dakkoffer apart geleverd wordt, staat duidelijk vermeld op de site. Ik heb daarom rustig afgewacht en alles is tijdig afgeleverd. Heel prettig.
Slecht. Als je zo een pakket afleverd, zal im jullie niet aanraden bij andere mensen
Beste Raymond, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 3. Ik begrijp niet precies wat er aan de hand is, volgens mij al bij 3 adressen geweest? Kunt u ons even mailen/bellen omtrent dit verhaal. Wij versturen alle pakketten zorgvuldig dus wij zijn zeer benieuwd wat er gebeurd is. Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Duidelijke website waar je makkelijk per type auto kan zoeken. Product past precies en was erg snel geleverd. Echt een aanrader!! Ga zo door!
Fijne website, snelle levering
Beste Annemieke, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 9. Goed om te lezen dat u heeft genoten van een fijne webshop en snelle levering. Als wij mogelijk de volgende keer meer kunnen doen om u te laten scoren en ervaren mag u dit gerust laten weten. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Modula Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Gemakkelijk de keuze kunnen maken, ondersteunende filmpjes helpen zeker
Beste Mark, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 9. Fijn om te horen dat u heeft genoten van een snelle en overzichtelijke site. Ook is het prettig om te horen dat video's als ondersteunend en fijn ervaren wordt. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Farad Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Zeker een betere beoordeling als de aflevering ook zo snel was geweest
Beste Klaas, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 8. Goed om te horen dat alles goed was op de bezorging na. Wij hebben uw product direct de volgende dag om 11:00 ingepakt, nadat u het de vorige dag om 21:42 besteld heeft. Helaas zijn wij hierin afhankelijk van de bezorgdienst(en). Onze excuses! Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Aguri Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Zeer goede service en snel geleverd
Beste Peter, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 8. Goed om te horen dat het op tijd geleverd is en u van een snelle service genoten heeft. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Farad Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Eerstens zijn jullie niet te bereiken dan reageren jullie niet op mijn mail. En ik heb mijn bestellig nog steeda niet. Het is een schande
Beste Andree, Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer dat u ons zo beoordeelt! U heeft zelf een verkeerd postcodenummer ingevuld waardoor de bestelling niet kan worden bezorgd. Helaas duurt het dan bij de bezorgdiensten langer om het een en ander juist te krijgen. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Jammer dat ik extra moet betalen met creditcard.
Beste Ralph, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 8. Goed om te horen dat het op tijd geleverd is. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Perfect Fit Laadpaal. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Product was precies zoals omschreven, passend en werd zeer snel geleverd.
Beste Lukas, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 10. Goed om te horen dat u heeft genoten van een snelle service. Ook is het prettig dat het product aan de verwachting voldoet. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Aguri Marathon. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
vlot verloop bestelling en levering
Beste Willy, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 9. Goed om te horen dat de bestelling snel verlopen is. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Farad Reservesleutels. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Zeer mooie Dakkoffer. Goede en snelle service.
Beste Menno, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 10. Goed om te horen dat u zeer tevreden bent over de snelle en goede service. Ook dat de dakkoffer aan de verwachting voldoet. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Modula Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Zeer spoedige levering, nog contact met klantenservice gehad ivm met maatvoering dakdrager. Maat bleek gewoon de juiste. Uiterst tevreden
Beste Ruud, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 9. Prettig om te horen dat u heeft genoten van een snelle en goede service. Kunnen wij mogelijk meer doen om een 10 te scoren bij uw mogelijk volgend bezoek? Laat dit ons gerust weten. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Aguri Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Snel geleverd wat ik besteld heb en het product voldoet volledig aan mijn verwachtingen.
Beste Ivar, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 10. Fijn om te horen dat u heeft genoten van een snelle en goede service. Ook is het prettig om te horen dat het product aan de verwachting voldoet. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Hapro Dakkoffer. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Gaat er makkelijk op. wel als je al eens een gelijksoortige hebt gehad, voor de "nieuwelingen"is het een beetje vreemd maar wel snel te plaatsen. en stevig ook nog.
Beste C, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 7. De fix-points (vaste bevestigingspunten) dakdragers kost meestal meer tijd en geduld. Dat is ook de reden dat wij video's maken van de producten en deze op ons kanaal delen. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Menabo Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Vind het alleen jammer dat er geen Nederlandse beschrijving bij de airco is geleverd.
Beste Hans, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 9. Goed om te horen dat u heeft genoten van een snelle levering en de site prettig vond. Wij zijn helaas ook afhankelijk van de beschrijving van de fabrikant, maar we nemen dit zeker mee. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Airco. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Kasteleinenkampweg 10
5222 AX 's-Hertogenbosch