Goede service!

Er was een dakkoffer afgeleverd echter was deze kapot. Mail gestuurd en binnen twee dagen een nieuwe ontvangen.

SNEL !

Snelle levering binnen 24 uur ! Goede producten en goedkoop !

Alleskunner had eerst de verkeerde dakdragers geleverd, maar direct werden de juiste geleverd en konden we kostenloos de verkeerde retourneren. Echt top. Daarnaast had ik nog advies gevraagd en snel een duidelijk antwoord gekregen. Kortom, zeer aan te bevelen.

Goede kwaliteit en goed geleverd

Goede website, makkelijk besteld, goed geleverd, goed product, nette prijs

Allesisgoed

Prima geleverd

Goede prijs kwaliteit

Levering conform afspraak

Snelle levering en prachtige kwaliteit

Elke auto heeft zijn eigen pasvorm voor dakdragers. Zo heb ik voor mijn vorige auto Audi A6 een perfecte set dakdragers van Modula gekocht. Nu ik een andere auto gekocht heb (BMW- 3 serie) moest ik andere dragers hebben. Ook deze passen perfect en zien er goed uit. Niet van die lompe dingen die uitsteken.

Goed en snel

Materiaal snel ontvangen zoals omschreven op de website.

Uitstekende service

Uitstekende service , vlug geleverd ! Chauffeur voor dakkoffer belde half uur voor levering ! Alleen maar top ! Nu nog eens proberen te monteren !

Verkeerd artikel geleverd

Er is een verkeerde dakdrager geleverd deze paste niet op mijn auto terwijl merk en type bekent waren Ik hoop op een goede afhandeling Ik zeg nu nee bij aanbeveling maar als het goed afgehandeld word zeg ik ja

de 1e bestelling was meteen de laatste

We waren op zoek naar dakdragers en een dakkoffer. Dakdragers gevonden op dakdragerland.nl. Popup, voor een kortingscode als je je mail adres achterlaat, zo gezegd, zo gedaan. Verder gezocht naar een dakkoffer, die zij ook aanbieden. Dakkoffer gekozen, bij uitchecken blijkt de code helemaal niet werken. Toch maar besteld, en gemaild dat hun code niet werkte. Krijg ik een mail terug dat ik niet heb besteld op Alleskanmee.nl en daarom de code niet geldig is. Wat blijkt nu, tijdens de bestelling vanaf Dakdragerland word je doorgelinkt naar de zustersite Alleskanmee, die er exact hetzelfde uitziet, maar een andere URL heeft. Je zit dus ongemerkt op een andere pagina je bestelling af te ronden. Ik weer gemaild, en werd afgepoeierd dat wat ik beweerde niet waar zou. Ook geen enkele tegemoetkoming voor de beloofde korting. Terwijl hun email signature zelfs het tegendeel bewijst "Bezoek ook eens onze overige webshops van Perfect Fit Automotive: Alleskanmee.nl - Trekhaakland.nl - Dakdragerland.nl - Sneeuwkettingenwereld.nl" Overigens op de factuur staat ineens "Perfect Automotive" als bedrijf ....... en geen Alleskanmee, of Dakdragerland Vaag gedoe, en service doen ze ook niet aan.

prima service

Snelle levering, kwaliteitsproduct

Snelle levering, kwaliteitsproduct

Geheel volgens afspraak verlopen

Toppie, je kan er alles vinden

Toppie, je kan er alles vinden

Nieuwe dakdragers besteld voor mijn auto. Via de website kon ik de juiste bestelling doen en de levering was zeer goed.

In goede orde ontvangen zoals afgesproken.

In goede orde ontvangen zoals afgesproken.

Snelle levering!

Ben blij met snelle levering, wordt binnen 1 dag geleverd. Product voldoet aan de eisen.

Product voldoet aan de verwachting en werd snel geleverd volgens afspraak

Top artikel, alles is erbij en een goede en leesbare stappenplan.

Goede en snelle verzending, alles aanwezig. Product zoals omschreven.

Het past,en ziet er goed uit.

Goede service.

Ik kwam er online niet uut werlke dragers ik nodig had op onze nieuwe auto. Een medewerker heeft me goed geholpen en nu kan ik zeggen: alleskanmee!!!

Snelle levering, en goed geholpen nadat ik een foutje in de e mail had ontdekt

Snel geleverd, goed contact

Snelle levering, makkelijke website. Jammer dat de handleiding volgens de ikeamaatstaven was geschreven. Alleen was deze niet goed te lezen, die van Ikea wel ;-)

Lastig telefonisch te bereiken ze hebben het erg druk. Maar alles netjes geleverd en mijn telefonische vragen ook netjes afgehandeld.

Kasteleinenkampweg 10

5222 AX 's-Hertogenbosch