Vraag goed en snel beantwoord
Beste Jan, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 10. Prettig om te horen dat de vraag goed en snel beantwoord is en alles correct afgehandeld is. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Aguri Fietsendrager active bike. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Gemakkelijk en duidelijk bestellen. Zijn netjes in de prijs. Na verkeerd geleverde draagstangen is dit snel en goed opgelost.
Beste Jan, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 8. Fijn om te horen dat u een goede ervaring heeft met Alleskanmee, de webshop duidelijk en overzichtelijk was. Ook is het fijn om te horen dat u de prijs aantrekkelijk vond. Onze excuses voor de verkeerde levering van stangen, gelukkig is dit snel opgelost. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Modula Closed dakdrager en opbergtas. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Alles naar tevredenheid
Beste Paul, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 10. Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is en u ons een 10 geeft. Wij zijn hier enorm blij mee! Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Modula Closed dakdrager en opbergtas. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Indien order geplaatst , vlgs site direct leveren en factuur herinnering herhalen . Vrijdag bestelling pas dinsdag daarop geleverd Beter contact met klant . Product is op verkeerd adres geleverd andere straat , zeer slordig door eigen inmenging ontdekt .
Beste CAW, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 5. Wij zeggen inderdaad 'Vóór 16:00 besteld, vaak dezelfde dag verzonden' de order is geplaatst op vrijdag alleen helaas is deze toen niet direct verstuurd. Dit hebben wij maandag direct verstuurd, echter is het jammer dat het product op het verkeerde adres geleverd is dit is wel iets waar wij weinig aan kunnen doen ondanks dat wij werken met deze koeriersdienst. Onze excuses daarvoor in ieder geval! Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Dakdragers van Farad. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Originele beoordeling
Prima product. Stevig en fraai design. Het zou verstandig zijn om iets te vermelden over het geluid ( fluiten ) tijdens het rijden. Zelfs bij lagere snelheden. Als de dakkoffer er op zit is het geluid zo goed als weg en komt pas terug bij snelheden boven de 100km en dat is mormaal natuurlijk met dingen op het dak.
Beste Henk, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 8. Fijn om te horen dat alles klopte. Bedankt voor de tip, echter zitten er rubbers bij om de gleuven af te dichten welke het geluid verminderen. Er zal altijd wat geluid zijn met een dakdrager en dakkoffer op het dak. Wij hopen wel dat u er tevreden mee bent! Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Farad dakdragers en PFA opbergtas.. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Vanaf het eerste telefonisch kontakt tot de aflevering van de dakkoffer in een woord geweldig. Gerard
Beste Gerard, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 9. Goed om te horen dat u alles top geregeld vond. Van het contact tot en met de levering. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Dakkoffer Perfect Fit Automotive Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Alles zoals beloofd op tijd geleverd, past allemaal. Prima dus
Beste Mario, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 10. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering en de fitting van de dakdragers op uw voertuig. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Farad Dakdragers en PFA opbergtas. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Alles netjes en op tijd afgeleverd!
Beste Michel, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 8. Fijn om te horen dat u alles fijn geregeld vond en u zeer tevreden bent over de aflevering van het product. Hopelijk heeft u ook genoten van de makkelijke en overzichtelijke webshop. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Hapro dakkoffer en Hapro beschermhoes. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Prima site. Goede en mooie dak koffer gekocht Duidelijke service. Betaalbare spullen met goede kwaliteit
Beste M, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 7. Fijn om te horen dat u heeft genoten van een fijne webshop, duidelijke service en kwaliteit producten. Mochten wij nog bepaalde zaken beter kunnen doen om hoger te scoren mag u dit gerust laten weten! Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Modula Ciao Dakkoffer. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Alles goed geregeld en mooi op tijd alleen paste de dakdragers niet in de tas die er bij geleverd werd.
Beste Ramon, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 8. Fijn om te horen dat de dakdragers perfect passen en alles op tijd geleverd is. Wel gek dat de dakdragers niet passen, dat is de eerste keer dat wij dit horen. Bedankt voor de tip in ieder geval! Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Thule dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Originele beoordeling
We hebben een fietsendrager besteld en alles ziet er top uit, goed verloop qua contact met alles kan mee en snelle verzending. Ook de manier waar je op de hoogte word gehouden over het verzenden is top het is goed te volgen allemaal, we zijn blij met de drager en voor jullie een dikke 10.
Beste Rina, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 10. Fijn om te horen dat de fietsendrager aan de verwachting voldoet, contact fijn is bevonden en de levering snel was. Bedankt voor deze prachtige 10! Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Pro-user fietsendrager SG2. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Ok
Beste Frits, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 10. Fijn om te horen dat u het snel en correct vond. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Hapro Cronos. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Goeie ervaring Goed contact met klantenservice
Snel geleverd. Vooral door het instructiefilmpje heel eenvoudig te plaatsen
Goede kwaliteit. Snel geleverd.
De gebruiksaanwijzing zou wel wat beter kunnen.
Ze kunnen het beter "Alles Is Waardeloos" noemen.
Beste Jeroen, Wij zijn het totaal niet eens met deze review, wij zullen even uw mail citeren: 'Bedankt voor de snelle levering. Ze zitten op de auto en ik ben er blij mee. Alleen bij het installeren kwam ik er achter dat de schroeven voor de dakkoffer die volgens de gebruiksaanwijzing en het filmpje op jullie site aanwezig hoorde te zijn er niet bij zaten. Kunnen die nog na geleverd worden?' Dit zijn T-adapters en deze worden niet standaard bijgeleverd. Dit staat namelijk ook vermeldt in de beschrijving van het product. Wij zijn het dus totaal niet eens met deze onterechte review, zeker omdat je zegt dat je tevreden bent. Vriendelijke groet, Alleskanmee
Een set dakdragers en 2 fietsendragers besteld van Hakr. Helaas miste bij levering er 1 van de 2 bestelde fietsendragers, melding van gemaakt en er werd meteen een 2de fietsendrager toegestuurd, kan gebeuren en goed opgelost dus goede service ! De aluminium dakdragers passen goed op de dakrails van mijn auto, en de aluminium fietsendragers monteer je uiterst simpel op de dakdragers middels de bijgeleverde T-adapters in de T-gleuf van de dakdragers. (Met beugels kan ook, beide setjes zitten bij de fietsendragers) Alles is eenvoudig te monteren, mooi afgewerkt, licht qua gewicht maar wel stevig. Goede kwaliteit !
In een handomdraai op de trekhaak te plaatsen
Indien nodig zal ik graag weer een beroep op U doen. voor eventuele andere aankopen
Bestellen, betalen en leveren: prima. Maar man man wat fluit dat ding (dakdragers). Had paar tientjes meer moeten neerleggen voor beter merk (waar ze wel een testfunctionaris hebben).
Mijn auto aansluiten en zonder poespas direct opladen!
Bestelling geplaatst, de dag erop geleverd zoals beschreven. Je wordt d.m.v. mail op de hoogte gehouden van de afwerking van je bestelling. Product voldoet aan de beschrijving.
Na bestelling en betaling meteen een bevestiging ontvangen, prima communicatie. Snelle levering. Kortom: prima service.
Kasteleinenkampweg 10
5222 AX 's-Hertogenbosch