Correcte levering, prima service.

X

Goede aftersales

Ontbrak een deel van het product uit de verpakking. Na een mailtje, werd dit direct nagezonden.

Snel en duidelijk

Duidelijke site, en snel geleverd

Snelle levering en goede service .

Dakkoffer en dakdragers besteld ik wist niet precies wat nou echt op onze auto past dus ben daar nog bij geholpen door persoonlijk advies dat was erg fijn, En na het bestellen van de artikelen had ik dit binnen 1-3 dagen in huis.

Duidelijkheid bedrading installatieschema is onvoldoende.

Was anders gewend met mijn andere Volvo C30 waar een betere bedrading handleiding bij zat, heb nu mijn auto bij Volvo moeten brengen.Waarom als extra geen stap voor stap foto reportage ? Kwaliteit product en leverantie naar mijn adres is klasse. Niet aanbevolen als er onvoldoende technische kennis en kleuren inzicht aanwezig is.

Gewoon prima geregeld

Na een mailtje dat zending niet compleet was, werd de levering een paar dagen later netje geleverd

Alleskanmee behalve de kortingscode

Ik ben teleurgesteld over de manier van klanten binnenhalen. Een kortingcode als een warme worst voorhouden en vervolgens bij aankoop van de goederen niet de mogelijkheid krijgen er gebruik van te kunnen maken. Slecht.

Gewoon goed

Alles na behoren thuis gekregen Ziet er goed uit , en werkt goed

Prima geregeld.

Alles prima.

uitstekend

ik ben perfect geholpen prima begeleiding ga zo door

ik ben perfect geholpen prima begeleiding ga zo door

Snel en prima contact

Super service

2 grote pakketten werden bezorgd op een ophaalpunt omdat ik niet thuis was. 1 e-mailtje en werd geregeld dat het nogmaals bezorgd werd. Echt super fijn!

Behulpzaam en snel

Is heel goed.

Snelle levering, mooi product, leuke prijs

Degelijk, mooi, betaalbaar voor Jan Modaal

Snel goed maar duur

Moesten een paar boutjes worden nageleverd. € 9.95 per boutje vond ik toch wel erg veel.

Dakkoffer tassen

Snelle levering ga zo door

Snel in huis en makkelijk te bevestigen

Had de dak dragers snel in huis en waren erg makkelijk te bevestigen.

Snelste levering ooit, eind van de middag besteld en de volgende ochtend al voor de deur.. Knap!

goede service

Klein probleem met het artikel, maar dit was snel en goed opgelost!

Snelle lvering en goed product

Dakdragers aangeschaft. Goede kwaliteit voor mooie prijs.

Waardeloos bedrijf, tot 3 keer toe foutieve verzending

Tot 3 keer toe een verkeerd product toegezonden gekregen. Dakkoffer met dakdragers besteld. De eerste keer foutieve dakdragers gekregen, toen nieuwe ontvangen en ook deze bleken niet te passen. Ze konden wel op het dak maar dan niet meer vast worden gezet. De derde keer opnieuw dakdragers ontvangen die niet passen. Toen was het bedrijf er blijkbaar klaar mee want het begrip was op. Kosten voor retourneren zijn voor onze rekening terwijl het de fout is van alleskanmee.nl. Men beweert nu dat het product juist is terwijl op de doos onze auto niet vermeldt staat. Wanneer we de voeten op de autorailing zetten en bevestigen zie je duidelijk dat hij niet vast zit. Een beetje trekken aan de voet en hij valt er al af. Na alle nare ervaringen met alleskanmee.nl hoop ik dat we in ieder geval ons geld terug krijgen maar gezien de asociale manier waarop ik per mail en telefoon te woord word gestaan heb ik daar weinig hoop op

Praktische site, goede video uitleg, snelle bezorging

Site makkelijk te lezen,. Fijn dat er een video uitleg bij zit. Handleiding zelf met die plaatjes niet echt altijd duidelijk. Goed op de hoogte wanneer het bezorgd wordt.

Goede webshop en snelle levering

Prima bedrijf

Concurrerende prijs en snel geleverd.

Kasteleinenkampweg 10

5222 AX 's-Hertogenbosch