Persoonlijk advies gehad ahv foto's van onze auto.
Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 10. Hier zijn wij uiteraard super blij mee! Bedankt voor de positieve beoordeling. Wij willen u veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u!
Heel fijn om deze bescherming te hebben. Het is redelijk lastig om de bak helemaal passend erin te krijgen, het wijkt net iets af van de pasvorm, maar ik denk dat dit de bescherming gaat bieden die ik zoek.
Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 8. Fijn dat u bescherming heeft voor uw kofferbak! Mocht u problemen hebben met de pasvorm van de kofferbakmat kunt u ons altijd bereiken via: [email protected] Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw kofferbakmat. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u!
Hondenrek voor mijn Renault Talisman was al een tijd niet leverbaar. Toen die dan toch eindelijk weer op voorraad was gelijk besteld. Gehele proces verliep zoals het hoort. Van betaling, update’s via mail en de bezorging helemaal prima. Bouwkwaliteit en pasvorm is goed. Montage mbv duidelijke handleiding ging soepel. Tevreden met het eindresultaat!
Beste Rene, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 9. Wat goed om te horen dat u tevreden bent over de levering en de gehele service. Ook is het fijn om te horen dat het product aan de verwachting voldoet. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Hondenrek. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Ik heb een trekhaak gekocht voor mijn Mercedes Sprinter. Omdat er standaard een opstapje is gemonteerd, was het even opletten welke trekhaak geschikt is. Alleskanmee heeft mij daar goed over geadviseerd via de klantenservice. De prijs is concurrerend en de trekhaak is snel geleverd na bestelling. Verbeterpunt is de verpakking. Alleen wat plastic beschermd de trekhaak onvoldoende bij transport waardoor de trekhaak al een beetje "gebruikt" aandoet nog voor de montage.
Beste P, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 9. Fijn om te horen dat u zeer tevreden bent over de service en het product. Bedankt voor de tip voor het verpakken. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Autohak trekhaak. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Omdat het apparaat niet werkte heb ik het teruggestuurd. Om het te versturen heb ik bij PostNL een retourticket gekocht voor 7,50 euro. Later begreep ik dat ik eigenlijk van alles kan mee een retourticket zou moeten krijgen zodat ik het apparaat gratis terug zou kunnen sturen. Het betaalde aankoop bedrag heb ik keurig terug ontvangen Met vriendelijke groet
Beste Ko, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 8. Jammer om te horen dat u niet tevreden bent met het product en dat deze niet werkt, deze laadpaal werkt inderdaad niet op de Renault Zoë. Fijn dat het geld snel teruggestort is. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Makkelijk te bestellen en volgende in huis!
Beste Jenno, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 10. Wat goed om te horen dat u tevreden bent over de levering en de gehele service. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Hapro Cronos dakdragers Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Netjes op tijd ontvangen..
Beste Benny, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 10. Wat goed om te horen dat u tevreden bent over de levering en de gehele service. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Fietsendrager Pro-user SG2. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Snelle levering. Uitstekende verpakking. Ik kan niets dan goeds zeggen.
Beste Paul, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 10. Wat fijn om te horen dat u de service, levering en verpakking van het product formidabel vindt. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Koelbox van 40L. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Jammer dat artikel niet op tijd voorradig was. Bestelling direct geannuleerd. Af handeling duurt te lang. Wacht al meer dan 5 dagen op m’n geld
Beste Erwin, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 4. Helaas was het product niet meer op voorraad. Zo hebben wij inderdaad de bestelling direct geannuleerd, echter is het retourtermijn van terugstorten van geld binnen 14 dagen zoals wij ook vermelden op de webshop. Ik wacht overigens wel dat het snel op de rekening staat, het wordt namelijk via Bol.com gestort. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Originele beoordeling
Geleverd en past goed, fijn achteraf betalen
Beste Deborah, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 10. Fijn om te horen dat u het achteraf betalen prettig vindt, ook is het goed dat de levering snel en goed is gegaan. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Azuga Kofferbakmat. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Ik heb het product gekocht omdat de prijs me aanstond en de lader zat er goed uit. Geen overbodige functionalite was ook een pre. Ik heb de lader zelf geplaatst maar wel de lader ln de meterkast laten aansluiten voor een heel schappelijke meerprijs. Een groot nadeel vind ik is het gebrek aan een adequate handleiding. De geleverde handleiding is in gebrekkig engels en legt ook bijna niks uit over hoe de lader gebruikt dient te worden. Daar zou ik persoonlijk meer informatie over willen hebben.
Beste Edwin, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 7. Goed om te horen dat het product qua prijs en kwaliteit aan de verwachting voldoet. Jammer om te horen dat u de handleiding niet helemaal is zoals verwacht. Wij gaan dit meenemen om dit verbeteren. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Laadpaal 11kw. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Goeie service en een snelle reactie.
Beste Marja, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 9. Goed om te horen dat u tevreden bent voer de goede service en reactie snelheid van de klantenservice. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Farad Rubber SP03. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Producten zoals het er uitziet op internet.
Beste Casper, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 9. Fijn om te horen dat de levering snel gegaan is en de producten voldoen aan uw verwachting. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Picoya Dakdragers, telefoonhouder en de PFA dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Helemaal goed
Beste Paul, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 8. Goed om te horen dat alles goed is gegaan. Hopelijk bent u ook tevreden met de webshop. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Hakr Dakdragers en Farad Crub dakkoffer. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
top geleverd
Beste Germa, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 9. Goed om te horen dat u de levering goed vindt, hopelijk bent u ook tevreden met het product. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Menabo Fietsendrager. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Alles klopte, mijn sneeuwkettingen, de site, de snelle levering en de duidelijke communicatie. Prima service!
Beste Donald, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 10. Fijn om te horen dat u heeft genoten van een goede service en tevreden bent met het product. Ook is het goed om te horen dat u de webshop overzichtelijk vond. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Veriga Sneeuwkettingen. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Komen netjes afspraken na. Had per ongeluk 2x besteld even een telefoontje en de extra order eruit gehaald. Prima fietsrek.
Beste Vincent, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 10. Goed om te horen dat u tevreden bent met de fietsendrager. Ook is het prettig om te horen dat u er perongeluk 2 besteld heeft dat wij dat snel opgelost hebben. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Pro user Ruby+ fietsendrager. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Snelle levering van goed product .
Beste Edwin, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 7. Leuk om te horen dat u geniet van een goed product en blij bent met de snelle levering. Als wij mogelijk iets kunnen doen om hoger te scoren mag u dit gerust laten weten. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Farad Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Kwaliteit prijsverhouding goede communicatie en snelle levering.
Beste Maarten, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 8. Fijn om te horen dat u de prijs/kwaliteitsverhouding goed vindt en blij bent met de communicatie over de levering. Als u nog tips voor ons heeft mag u dit gerust laten weten. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Farad wieldoppen. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Alles goed en snel geregeld! Ik ga graag terug voor een volgende keer
Beste Daan, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 10. Prettig om te horen dat u heeft genoten van een snelle service, vakkundige klantenservice, en prettige levering. Fijn dat u de volgende keer weer bij ons komt, dat waarderen wij enorm. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Farad Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Snelle correcte levering
Beste Roy, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 10. Fijn dat u heeft genoten van een snelle en correcte levering. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Modula Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Duidelijke website met een uitgebreid aanbod. Prijzen concurrerend en alles werd keurig in één keer afgeleverd.
Beste Mark, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 10. Prettig dat u ons aanbod, prijzen en service prettig vindt. Ook is het goed om te horen dat wij een duidelijke webshop hebben, welke makkelijk te navigeren is. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Farad Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Goede prijs en heel snel binnen!
Beste Ed, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 10. Leuk om te horen dat u geniet van een goed product en blij bent met de snelle levering. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Green Valley Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Snelle levering van het product.
Beste Joris, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 9. Leuk om te horen dat u geniet van een goed product en blij bent met de snelle levering. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Veriga Sneeuwkettingen. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Gewoon goed
Beste Geert-jan, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 10. Fijn om te horen dat alles conform afspraak is verlopen, ook is het prettig dat alles goed is bevallen. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Aguri Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Kasteleinenkampweg 10
5222 AX 's-Hertogenbosch