Heel goed advies en prima prijzen

Persoonlijk advies gehad ahv foto's van onze auto.

past bijna perfect

Heel fijn om deze bescherming te hebben. Het is redelijk lastig om de bak helemaal passend erin te krijgen, het wijkt net iets af van de pasvorm, maar ik denk dat dit de bescherming gaat bieden die ik zoek.

Helemaal prima

Hondenrek voor mijn Renault Talisman was al een tijd niet leverbaar. Toen die dan toch eindelijk weer op voorraad was gelijk besteld. Gehele proces verliep zoals het hoort. Van betaling, update’s via mail en de bezorging helemaal prima. Bouwkwaliteit en pasvorm is goed. Montage mbv duidelijke handleiding ging soepel. Tevreden met het eindresultaat!

Goed advies en snelle levering voor een scherpe prijs

Ik heb een trekhaak gekocht voor mijn Mercedes Sprinter. Omdat er standaard een opstapje is gemonteerd, was het even opletten welke trekhaak geschikt is. Alleskanmee heeft mij daar goed over geadviseerd via de klantenservice. De prijs is concurrerend en de trekhaak is snel geleverd na bestelling. Verbeterpunt is de verpakking. Alleen wat plastic beschermd de trekhaak onvoldoende bij transport waardoor de trekhaak al een beetje "gebruikt" aandoet nog voor de montage.

Bijna alles goed geregeld

Omdat het apparaat niet werkte heb ik het teruggestuurd. Om het te versturen heb ik bij PostNL een retourticket gekocht voor 7,50 euro. Later begreep ik dat ik eigenlijk van alles kan mee een retourticket zou moeten krijgen zodat ik het apparaat gratis terug zou kunnen sturen. Het betaalde aankoop bedrag heb ik keurig terug ontvangen Met vriendelijke groet

Duidelijke site en snel geleverd!

Makkelijk te bestellen en volgende in huis!

Toppie

Netjes op tijd ontvangen..

Formidabel

Snelle levering. Uitstekende verpakking. Ik kan niets dan goeds zeggen.

Website kloppend maken. Artikel wel in niet

Jammer dat artikel niet op tijd voorradig was. Bestelling direct geannuleerd. Af handeling duurt te lang. Wacht al meer dan 5 dagen op m’n geld

Achterbak bescherming

Geleverd en past goed, fijn achteraf betalen

Mooi product maar gebruiksaanwijzing onvoldoende.

Ik heb het product gekocht omdat de prijs me aanstond en de lader zat er goed uit. Geen overbodige functionalite was ook een pre. Ik heb de lader zelf geplaatst maar wel de lader ln de meterkast laten aansluiten voor een heel schappelijke meerprijs. Een groot nadeel vind ik is het gebrek aan een adequate handleiding. De geleverde handleiding is in gebrekkig engels en legt ook bijna niks uit over hoe de lader gebruikt dient te worden. Daar zou ik persoonlijk meer informatie over willen hebben.

Snel afgehandeld

Goeie service en een snelle reactie.

Producten zoals het er uitziet op internet.

Alles goed gegaan

Helemaal goed

top geleverd

Prima product en service

Alles klopte, mijn sneeuwkettingen, de site, de snelle levering en de duidelijke communicatie. Prima service!

Prima op tijd geleverd

Komen netjes afspraken na. Had per ongeluk 2x besteld even een telefoontje en de extra order eruit gehaald. Prima fietsrek.

Heel goed !

Snelle levering van goed product .

goed.

Kwaliteit prijsverhouding goede communicatie en snelle levering.

Fijne service van kundige mensen

Alles goed en snel geregeld! Ik ga graag terug voor een volgende keer

Snelle correcte levering

Zeer compleet aanbod tegen concurrerende prijzen

Duidelijke website met een uitgebreid aanbod. Prijzen concurrerend en alles werd keurig in één keer afgeleverd.

Goede prijs en heel snel binnen!

Goede prijs en heel snel binnen!

Goede en snelle levering

Snelle levering van het product.

Alles conform afspraak!

Gewoon goed