Mijn bestelling is snel en goed geleverd door Alleskanmee. Uiteindelijk bleek dat ik de verkeerde dakdragers besteld had, voor een ander type van dezelfde auto. Ik heb de dakdragers toen geretourneerd, dat is ook goed geregeld, o.a. met een formulier dat (digitaal) bij de bestelling zit. Het door mij betaalde bedrag is weer netjes op mijn bankrekening terug gestort. Ondertussen had ik, via contactlink op de site, de vraag gesteld of ze voor mij ook de goede juiste dakdragers hebben. Daar heb ik snel reactie op gehad. En ga ik opnieuw de juiste dakdragers bestellen bij Alleskanmee.
Beste B.H, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u ons beoordeeld met een 8. Jammer om te horen dat u de verkeerde set dakdragers aangekocht heeft. Zo hebben wij inderdaad een makkelijk retoursysteem om uw retouren aan te melden. Wij wensen u alvast veel plezier met het nieuwe bestelde product. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Vragen snel beantwoord, makkelijke instructies en past precies. Mooie afwerking
Beste Eric, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u ons beoordeeld met een 10. Goed om te horen dat u van een snelle levering heeft genoten en blij bent met het mooie product. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Farad Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Levering netjes volgens beloften uitgevoerd.
Beste Bart, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u ons beoordeeld met een 7. Goed om te horen dat u van een snelle levering heeft genoten en blij bent met het mooie product. Als wij mogelijk meer kunnen doen om u nog beter te helpen, mag u dit gerust laten weten. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Hapro Atlas Active 2. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Vandaag besteld. Niet morgen in huis
Beste John, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 7. Jammer dat u 'Vandaag besteld, niet morgen in huis' noemt. Er staat op onze site 'Vóór 16:00 besteld, is vaak dezelfde dag nog verzonden'. Dat is een geheel andere interpretatie. Toch bedankt voor uw review! Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Prima geregeld, wij waren niet thuis maar pakket is onder de carport gezet.
Beste Marjan, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u ons beoordeeld met een 9. Goed om te horen dat de service prima geregeld is, als u dat aangegeven heeft om het pakket onder de carport te zetten is dat natuurlijk fantastisch. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Hakr Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Goede uitleg en vervolgens snelle en prettige service!
Beste H, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u ons beoordeeld met een 9. Fijn om te horen dat u een goede uitleg heeft ontvangen gepaard met een snelle en prettig service. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Picoya Black sneeuwketting. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Plezierig.
Beste Guus, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u ons beoordeeld met een 10. Heel prettig om te horen dat u heeft genoten van een hele heldere en effectieve klantenservice. Ook heeft genoten van een snelle bezorging. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Modula Closed. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Supersnel bezorgd en de koffer is mooi om te zien en makkelijk te plaatsen.
Beste Sharon, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u ons beoordeeld met een 10. Goed om te horen dat u heeft genoten van een super snelle levering en kwalitatief product. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Menabo Dakdragers en Junior Dakkoffer. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Snelle levering zoals aangegeven.
Beste HUB, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u ons beoordeeld met een 10. Goed om te horen dat alles overkwam met de afspraken die gemaakt zijn. Ook is het prettig dat de levering goed was zoals aangegeven. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Laadpaal. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Duidelijke omschrijving, artikel past perfect en goede prijs.
Beste Geert, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u ons beoordeeld met een 10. Goed om te horen dat u heeft genoten van een snelle levering, duidelijk omschrijving op de webshop en de goede prijs. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Menabo Dakdragers en opbergtas. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Prima service zoals service moet zijn, correct in alle facetten van wat een klant mag verwachten
Beste Hans, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u ons beoordeeld met een 9. Fijn om te horen dat u heeft genoten van een prima service zoals het moet. Wij zijn blij om dit soort reviews te lezen, bedankt! Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Aguri Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
We hadden op korte termijn sneeuwkettingen en dakdragers nodig. Prima geregeld tegen een goede prijs!
Beste Ernst, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u ons beoordeeld met een 10. Fijn om te horen dat u snel sneeuwkettingen en dakdragers heeft weten te kopen bij ons voor een goede prijs. Alvast een prettige vakantie! Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Sneeuwkettingen en Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Ons product mooi snel bezorgd en paste perfect
Beste Marianne, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u ons beoordeeld met een 9. Fijn dat u heeft genoten van een snelle bezorging en tevreden bent over de kwaliteit van de dakdragers. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Menabo Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Bij de winkel geweest om te kijken wat het beste bij ons paste. Hele vriendelijke en goede service. Een paar weken later een dakkoffer besteld via de site ging makkelijk en heel vlot. Kon een voorkeur dag aan geven wat heel fijn was. En de chauffeur belden ook nog 20 minuten van te voren op dat hij er bijna was. Echt super fijn en goede levering en service
Beste Gracejelaine, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u ons beoordeeld met een 10. Fijn om te horen dat u goed te woord gestaan bent in de showroom. Vervolgens heeft u een bestelling gedaan op onze webshop en heeft u genoten van een snelle en fijne levering. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Farad Koral dakkoffer. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Goed product alleen deed het verzenden langer dan op internet staat 1-3 dagen en het werden 5werkdagen. Werd vervolgens wel meteen op de mail geantwoord en er weet meteen actie ondernomen.
Beste Lesley, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 7. Goed om te horen dat u tevreden bent met de eerlijke prijzen en het goede product. Excuses dat het vijf dagen werden, gelukkig is het snel opgelost. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Dakdragers van Nordrive. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Ik was een onderdeel kwijt, na telefonisch contact is het dezelfde dag opgestuurd! Goede en snelle service.
Beste Simon, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u ons beoordeeld met een 9. Helaas dat u een onderdeel kwijt was, echter is het prettig dat wij veelal verschillende spare-parts op voorraad hebben waarmee wij u kunnen helpen. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw spare-parts. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Mooie website en snel geleverd
Beste Mar, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u ons beoordeeld met een 9. Goed om te horen dat u heeft genoten van een snelle levering, prettige site en service. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Picoya (automatisch spannend) Sneeuwkettingen. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Ik was vergeten om sloten bij me dakdragers te bestellen. Belde de eerst volgende werkdag, kreeg een hele vriendelijke mevrouw. Voegde de sloten toe aan de bestelling en stuurde een betaling link. Ik had ook skidragers besteld deze bleken niet helemaal te voldoen, doordat het rubber niet stevig genoeg is om de ski te klemmen. Het antwoord wat ik daar op kreeg vond ik niet passend. De ski liggen los tussen de klemmen. Alles kan mee melden dat ik ze veilig kon gebruiken. Lijk me niet de bedoeling dat je ski los ligt op het dak. Na zelf een aanpassing gedaan te hebben aan het rubber is het opgelost.
Beste Eric, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 6. Het kan natuurlijk gebeuren dat u de sloten bent vergeten bij te bestellen, wij hebben dit onderling mooi opgelost! Jammer dat de skidragers niet helemaal naar behoren waren, het is goed dat u dit zelf heeft op kunnen lossen, anders hadden wij samen kunnen kijken naar een alternatief. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Een vraag via mail gesteld en binnen paar minuten was ik tevreden met de antwoord.
Beste E, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u ons beoordeeld met een 10. Fijn om te horen dat de bestelling netjes en snel geleverd is. Ook is het fijn om te horen dat u zeer tevreden bent over de goede en snelle (klanten)service! Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw PFA Sneeuwkettingen. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Beste Patrick, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u ons beoordeeld met een 10. Goed om te horen dat u het super vond. Hopelijk heeft u genoten van een snelle levering, fijn bestelproces en goede service! Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Picoya Sneeuwkettingen. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Ik geef niet de volledige sterren omdat in eerste instantie mijn bestelling niet compleet was. Maar zonder problemen zijn de onderdelen met een nalevering alsnog bij ons bezorgd dus zeer tevreden. Als de bestelling gelijk compleet was geweest had ik de maximaal aantal sterren ingevuld.
Beste Sebastiaan, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u ons beoordeeld met een 8. Jammer om te horen dat de bestelling in eerste instantie niet compleet was, hiervoor onze excuses. Gelukkig hebben wij deze onderdelen direct op kunnen sturen. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Farad Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Zie boven
Beste Georg, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u ons beoordeeld met een 10. Fijn om te horen dat alles conform info geleverd is. Wij hopen dat u ook heeft genoten van een fijne webshop en prijs. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Picoya Sneeuwkettingen. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Beste Michel, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u ons beoordeeld met een 8. Fijn om te horen dat u heeft genoten van een snelle levering, makkelijk te monteren product en het goed verpakt was. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Menabo Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
‘s Middags besteld, volgende morgen in huis. Top.
Beste Donald, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u ons beoordeeld met een 10. Fijn om te horen dat u heeft genoten van een zeer snelle en goede levering. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Snovit Sneeuwkettingen. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Ook een prima aftersales afdeling.
Beste Ronald, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u ons beoordeeld met een 10. Goed om te horen dat u het product snel en goed ontvangen heeft. Ook is het fijn om te horen dat u de aftersales prima vond en de prijs beviel. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Perfect Fit Laadpaal. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Kasteleinenkampweg 10
5222 AX 's-Hertogenbosch