verzending na 7 dagen nadat ik ze herinner aan de aankoop

verzending na 7 dagen nadat ik ze herinner aan de aankoop. Naar aanleiding van deze review wordt er sneller dan snel door het bedrijf gereageerd. Men merkt terecht op dat er een weekeind volgde op de bestelling, Neemt niet weg dat de communicatie over de status van mijn bestelling haperde. Bij een bedrag van 150 euro + in een webshop verwacht ik een betere status vermelding al met al een sterretje meer

Snel en makkelijk

Prettig contact ook als er iets niet op voorraad is.

Klantenservice waar je trots op kan zijn!

Nadat ik defecten constateerde aan een pas aangeschafte fietsendrager kwam direct een positieve en oprechte communicatie opgang. Nette excuses en eerlijke argumenten. De aangeboden oplossing en de reactie snelheid waren meer dan goed. Complimenten voor jullie team! Aanbeveling voor een aankoop bij PerfectFitAutomotive

Snelle levering van goed product

Snelle service, product als omschreven

Goede prijs/ kwaliteit

100% tevreden

Goede keuzemogelijkheden goede prijs en snelle levering. Ook via hun site kan je je goed voorlichten. Bij de artikelen staat veel gegevens zodat je een goede afweging kan maken. Top bedrijf

Helaas niet mijn verwachting er van

Jammer dat t niet voldeed aan mijn verwachting En terugsturen kost geld dus volgende keer beter informeren Ze hebben keurig gemaild dat dit er in stond maar toch is t zonde dat je iets terug moet sturen

Prima prijs-kwaliteit verhouding en goed telefonisch advies gekregen

goed bedrijf, kan het anderen aanbevelen

Ruime keuze en snel geleverd.

Ruime collectie!

Had onverwacht de volgende dag sneeuwkettingen nodig in een incourante maat en ze hadden ze. Kon ze volgende dag keurig ophalen, op weg naar de wintersport. Mogen wel werken aan hun telefonische bereikbaarheid, moest paar keer bellen en stond meest lang in de wacht.

gewoon goed

gewoon goed

Semi loopvlakkettingen besteld. Helaas niet samen kunnen passen wat ik graag had gedaan

Prima service en groot aanbod

Prima service en groot aanbod

Netjes en goed bezorgd

Product ziet er goed en mooi uit

Past perfect!

Past perfect!

Goed product voor goede prijs!

Goedkoper dan elders, supersnelle levering!

Snelle levering en goede kwaliteit

Helemaal top

Netjes en snel geholpen

In verband met tijdsdruk eerst even gebeld of gewenste product (sneeuwkettingen) op voorraad waren en of tijdig geleverd kon worden. Toen via internet besteld en betaald. Daarna heeft Alleskanmee waargemaakt wat ze beloofd hadden.

Vlotte afhandeling

alles goed geregeld

alles via website geregeld. Duidelijke informatie. Extra informatie toegestuurd via chat en geleverd volgens afspraak. Prima.

Snel en goed

Breed assortiment tegen scherpe prijs

Dik tevreden

Snelle levering, goede prijs, product naar verwachting.

Netjes op tijd geleverd

Goed product

site prima, bezorging drama

De site hoe die is opgebouwd en het bestellen dat ging prima. Kon goed m'n product vinden en bestellen. Bezorging was drama, niet op de tijd die track & trace aan gaf maar pas na half 9 ging de poort van de tuin open en vloog de doos de tuin in en weg was de bezorger

Snelle en correcte levering

Zie boven