snel geleverd
Beste Robert, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u ons beoordeeld met een 8. Fijn om te horen dat u heeft genoten van een snelle levering en tevreden bent met het product. Mochten wij kunnen verbeteren of als u tips heeft, zodat de 8 een 10 kan worden mag u dit gerust laten weten op de mail. Zo kunnen wij u volgende keer nog beter te woord staan via onze webshop. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw PFA Sneeuwkettingen. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Goed produkt voor prima prijs.
Beste Hendrik, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u ons beoordeeld met een 10. Fijn om te horen dat u ons 'gewoon goed' vindt, u tevreden bent over het product en prijs. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Green Valley Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Positief. Alles netjes en op tijd verzonden.
Beste Cor, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u ons beoordeeld met een 10. Wat fijn om te horen dat u positief bent over ons. Het is prettig dat de levering snel en correct is afgeleverd door GLS. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Thule dakdragers en Picoya Sneeuwkettingen. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Prima dakdragers
Beste John, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u ons beoordeeld met een 10. Fijn om te horen dat u zeer tevreden bent over het proces, maar tevens ook over het product. Wij hopen dat u ook genoten heeft van een snelle levering en hopen u mogelijk tot ziens te wensen. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Aguri Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Ik had me aangemeld om een wallbox aan te schaffen deze was niet op voorraad. Een paar dagen later kreeg ik keuring een mailtje dat hij weer leverbaar was. Dus toen alsnog besteld en keurig netjes afgeleverd. *****
Beste Peter, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u ons beoordeeld met een 10. De optie 'mail me wanneer op voorraad' is inderdaad een knop waar u zich kan aanmelden, als daar dan weer voorraad aan toegevoegd wordt kunt u deze direct bestellen. Wij zijn blij dat deze functie goed gewerkt heeft en uw bestelling netjes is afgeleverd. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Laadpaal van Perfect Fit. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Er was wat fout gegaan bij de bestelling en betaling, lag bij mij. Nadat betaalt na een week maar gemailt, daar de telefoon niet wordt beantwoord, met de vraag waar het pakket bleef en de order bleek te zijn vergeten. Wacht nu al ruim 10 dagen op ontvangst.
Beste Pascal, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 4. Er is in eerste instantie inderdaad geen betaling ontvangen bij ons. De tweede keer is de bestelling niet goed doorgekomen in ons systeem, waarvoor onze excuses. Zoals wij vaker vertellen is onze telefoon dagelijks van 9:00 - 12:00 bereikbaar, dit staat overigens overal vermeld. Het wachten duurt inderdaad langer dan verwacht, dit heeft echter met de koeriersdiensten te maken die het ontzettend druk hebben. Wij hebben uw pakket 17-12 verstuurd en wordt vandaag geleverd. Sorry voor de wat langere wachttijd bij GLS. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Originele beoordeling
Lekker vlot geleverd
Beste René, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u ons beoordeeld met een 10. Ook is het prettig dat de levering snel geleverd is en u heeft genoten van een goede service! Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Aguri Fietsendrager voor E-bikes. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Prima site, ook makkelijk op te halen in de winkel
Beste Igor, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u ons beoordeeld met een 10. Fijn om te horen dat u gebruik gemaakt heeft van de afhaal in onze showroom. Ook is het prettig om te horen dat u de site gebruiksvriendelijk en soepel vindt. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw PFA sneeuwkettingen. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Produkt afgehaald in Den Bosch, lag zoals afgesproken klaar. Vriendelijk geholpen.
Beste Albert, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u ons beoordeeld met een 10. Fijn om te horen dat u de prijzen netjes vind en het product afgehaald heeft in onze showroom te 's-Hertogenbosch. Wij doen er alles aan om u via de webshop, maar ook in de winkel zo goed en vriendelijk mogelijk te woord te staan! Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Farad Dakdragers voor geïntegreerde rails. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Sneeuwkettingen met velgbeschermingset besteld. Helaas zaten alleen de kettingen in de doos. Even gebeld en het set werd nagestuurd.
Beste Frans, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft u ons beoordeeld met een 8. Prettig om te horen dat u genoten heeft van een goede service. Onze excuses voor het ongemak, dat de velgbeschermset niet bij de sneeuwkettingen zaten. Wij hebben direct een nagestuurd, bedankt voor uw geduld en medewerking! Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Sneeuwketting en natuurlijk de velgbeschermset die wat later is nagestuurd. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
De chauffeur belde een half uur van tevoren, zodat het zeker was dat er iemand in huis was
Beste Rick, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u ons beoordeeld met een 10. Fijn om te horen dat u genoten heeft van een goede en snelle levering. Wij doen ons uiterste best om uw gekochte artikelen zo snel en goed mogelijk te verzenden en dat dat gewaardeerd wordt door u is erg fijn. Bedankt dat u ook wederom bij ons een bestelling heeft geplaatst! Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Green Valley Dakdragers en Modula Dakkoffer. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Super goed en snel !! Wij zijn blij !!Bedankt.
Beste Elaine, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u ons beoordeeld met een 10. Fijn om te horen dat u genoten heeft van een goede en snelle levering. Wij doen ons uiterste best om uw gekochte artikelen zo snel en goed mogelijk te verzenden en dat dat gewaardeerd wordt door u is erg fijn. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Dakdragers van Aurilis en Modula Ciao Dakkoffer. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Goedenmidag, de metalen beugels waar de bout doorgaat die de stang moet klemmen paste niet goed onder zat goed boven klemde hij de stang niet en dan was de bout te kort , met heel veel kunst en vliegwerk zit hij op het dak maar Ik vertrouw het niet. er af halen durf ik niet meer want het kost mij uren en heel veel ergenis. Jammer dit doe Ik nooit meer. Met vriendelijke groet Frits Stroes Zou prettig zijn als jullie hem terug zouden nemen.
Beste Frits, Bedankt voor uw beoordeling. Ontzettend vervelend om deze review te lezen en te horen hoe u niet tevreden bent over het product. Vanuit deze positie is het lastig om te zeggen of de dakdragers (Nordrive) goed gemonteerd zijn, zou u daarom onze klantenservice ([email protected]) willen mailen met dit probleem. Ook vraag ik u om foto's te maken van hoe de dakdragers gemonteerd zitten, dan zien wij de mail graag tegemoet en hopelijk kunnen we er samen uitkomen. Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Fietsendrager lekker snel binnen Alleen adapter er niet bij en geen materiaal om kenteken plaat te bevestigen Wel snel deskundig advies gekregen
Beste Berend, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u ons beoordeeld met een 8. De adapter zit er bij de meeste fietsendragers niet bij, deze zijn los te bestellen. Wij zullen dit opnemen om dit nog beter te communiceren via de webshop. Fijn om te horen dat u heeft genoten van een snel en deskundige advies. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Fietsendrager 2 fietsen. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Fout product werd geleverd, maar is door het bedrijf netjes opgelost
Beste Rob, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u ons beoordeeld met een 8. Onze excuses dat het verkeerde product geleverd is, gelukkig hebben wij dit onderling snel en makkelijk opgelost en het goede product opgestuurd. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Cikcar Kofferbakmat. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Supersnelle levering! Goed product
Beste W, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u ons beoordeeld met een 10. Ook is het top om te horen dat de levering 'supersnel' aangekomen is en dat u tevreden bent over het goede product. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Aurilis Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Op zich word je goed geholpen , maar al aangegeven dat het verzenden met GLS nooit een succes is .volgens de telefoniste kwam het heus wel goed , nou nee dus bijna na een week stond GLS voor de deur veel te laat inmiddels ergens anders dakdragers gekocht omdat we op vakantie gingen en Gls te lang duurde.
Beste Jaimy, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 1. Erg jammer dat u ontevreden bent. Wij leveren onze goederen via GLS en kunnen helaas niet zomaar een andere koeriersdienst inschakelen voor een pakket naar Purmerend. Wij balen er natuurlijk ook ontzettend van dat het pakket zo'n vertraging heeft opgelopen bij GLS, onze excuses daarvoor. U krijgt natuurlijk gewoon het gehele bedrag gecrediteerd binnen 14 werkdagen. Nogmaals onze excuses. Wij wensen u alsnog een fijne en veilige vakantie tegemoet! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Altijd zeer snel en correct.
Beste Toine, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u ons beoordeeld met een 10. Ook zijn wij blij dat u ons wederom heeft vertrouwd en wederom een bestelling heeft geplaatst en u ons de favoriete webshop noemt voor dergelijke zaken. Dat waarderen wij ontzettend, dankjewel! Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Modula Loopvlak sneeuwkettingen. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Eenvoudig bestelproces en vlotte levering
Beste Jan Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u ons beoordeeld met een 9. Fijn om te horen dat u heeft genoten van een eenvoudig bestelproces en vlotte levering. Wij proberen te innoveren om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken, gelukkig is dit gelukt! Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Mont Blanc Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Perfect geholpen. Afspraak gemaakt om dakdragers ter plekke op Tesla te laten monteren en dat is keurig gedaan.
Beste Marco, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u ons beoordeeld met een 9. Het is prettig om te horen dat u perfect geholpen bent in de showroom, waar vervolgens uw dakdragers ter plekke gemonteerd zijn. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Farad Dakdragers (wingbar uitvoering). Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Product stond aangeduid als 'op voorraad'. Dit was jammer genoeg niet zo, waardoor ik onverwachts >1 maand moet wachten op het product. Gelukkig werd er vlot gecommuniceerd hierover en was er de mogelijkheid om de bestelling te annuleren.
Beste Tim, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u ons beoordeeld met een 8. Sorry dat u onverwachts 1 maand moest wachten op het product, wij hebben u natuurlijk ook de optie aangeboden om te annuleren. Gelukkig zijn wij door de communicatie uitgekomen op een mooie uitkomst voor beiden. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Dakdragers van Mont Blanc. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Aluminium dakdragers voor auto zonder dakrail en sneeuwkettingen besteld. Snelle levering. Instructiefilm naast reguliere geschreven instructie om dakdragers te monteren zeer duidelijk.
Beste Cc, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u ons beoordeeld met een 10. Fijn om te horen dat u zeer snelle levering en instructiefilm waarin stap-voor-stap uitgelegd wordt hoe de dakdragers en kettingen gemonteerd worden. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Farad Dakdragers en Veriga Sneeuwkettingen. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Het is een net bedrijf, en je wordt er goed geholpen.
Beste Wim, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u ons beoordeeld met een 8. Fijn om te horen dat u heeft genoten van een fijne service en het compliment van 'een perfect bedrijf' doet ons goed. Zijn er mogelijk aandachtspunten voor ons om u nog beter te helpen de volgende keer om een 10 te scoren? Dan mag u dit ons gerust laten weten via: [email protected]. Wij willen u in ieder geval veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Laadpaal 3,6kW. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Top ervaring gehad met Alleskanmee. Snel geleverd, kwalitatief hoogwaardig product en een zeer goede service. Ook heb ik een pen en memoblok ontvangen bij mijn bestelling welke voor op=op gepromoot zijn op hun social media. Super leuk initiatief! Alleskanmee is zeker een aanrader!
Beste Sjaak, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn ontzettend blij dat u ons beoordeeld met een 10. Fijn om te horen dat u zeer tevreden bent over onze service, levering en product. Ook is het heel leuk om te horen dat u het initiatief van de pennen en memoblokken zeer aangenaam vindt. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Aguri Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Was slecht verpakt alle drie zakjes met onderdelen waren los gescheurd waardoor de onderdelen los in de doos lagen.een borg moer tekort, had ik zelf nog. Leek erop dat dit een retourtje was. Dus beter nakijken voor het weer naar klanten gestuurd wordt. Buis stang is te laag voor montage aan de fietsstang, 20 cm te laag.
Beste Jan, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 5. Wat jammer om te horen dat het niet volgens wens is, wij sturen geen (incomplete) retouren naar de klant. Als er echter onderdelen ontbreken is dit ontzettend vervelend en had u ons hiervoor moeten mailen. Dan hadden we er samen wat aan kunnen veranderen om mogelijk toch tot een goede uitkomst te komen. Alsnog willen wij u veel plezier en gebruiksgemak wensen met uw Menabo Fietsendrager. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Kasteleinenkampweg 10
5222 AX 's-Hertogenbosch