Prima service!

Advies nodig gehad voor het bestellen van dakdragers en koffer, alleskanmee denkt goed mee en biedt meerdere oplossingen voor gangbare prijzen! Zeker waard om andere mensen naar alleskanmee.nl te sturen!

Ruime keus, snelle levering en degelijk verpakt

Snelle reactie op verzoek

Product was leverbaar en kreeg snel een reactie

Top, zeer snelle levering!!!

Ene dag besteld volgende dag geleverd.

Tip top

Keurig Contact Bestellen Verzenden Goed geregeld !

Uitstekende service

Eenvoudige website Snelle levering

.Goed

Goede website

Overzichtelijke website, komt afspraken na. Levering zoals beschreven op website. We werden zelfs eerst van tevoren gebeld of we thuis waren.

Snelheid van levering

Correcte behandeling

Besteld, volgende dag binnen. Top.

Uitstekende service

Fietsendrager kwam met barst aan bij ons thuis. Nog dezelfde dag nieuwe kap ontvangen

Goede kwaliteit en snelle levering

Top!!!!!!!

Precies wat ik zocht

Via de website welke goed toegankelijk is dragers besteld. Levering was op tijd.

Makkelijk en voordelig

Eerst gekeken op marktplaats maar voor het verschil van een paar tientjes lekker makkelijk thuis gestuurd en helemaal nieuw (geen kapotte rubbers of maar 1 sleutel). Helemaal goed geregeld (en snel). Ook eenvoudig de juiste gevonden en goed kunnen vergelijken.

Goede prijs kwaliteit

Had stel dakdragers nodig, makkelijk is dan dat je op automerk en type kunt zoeken. De instructiefimpjes zijn ook handig bij het bepalen van je keuze.

ben niet tevreden

Bestelling ging goed op tijd geleverd maar bij het in elkaar zetten zag ik tot mij verbazing dat er 2 onderdelen niet aanwezig waren, heb een email gestuurd en ze zullen het na sturen maar we zijn 3 week verder en heb nog steeds mijn onder delen niet.

Heel klantvriendelijk en snelle levering!

Na eerst een verkeerd onderdeel te hebben besteld ging de omruil heel soepel en snel. Prima service en snelle levering!

Alleskanmee doet wat ze beloven

Artikel de dag na bestelling al geleverd en tegen een prima prijs.

Prima website, snelle levering

De ruime keuze en de prima prijsstelling zijn erg prettig. De levertijd is lekker snel.

Prima probleemoplossers

Goed maar verzendkosten te hoog

Wij zijn goed geholpen maar de verzendkosten van EUR 10 voor een licht artikel is te hoog in onze beleving

Teleurgesteld in ontbreken oprijgoot

Aguri Active Bike gekocht. Daarbij stond vermeld dat oprijgoot bijbesteld kan worden. De ebikes zijn zwaar, dus zo'n goot is handig, maar bij navraag Niet Leverbaar en u heeft daar ook geen oplossing voor, meldt u mij. Dat is slecht! Voor veel andere merken, zoals Thule e.a. zijn gewoon oprijgoten te koop., maar voor de Aguri dus blijkbaar niet meer. Kwalijk. Achteraf had ik dus andere fietsdrager moeten kopen. Ondanks de vriendelijke excuses van Alleskanmee en het feit dat ik er begrip voor op kan brengen dat zij er nu geen oplossing voor hebben, blijft het feit dat in de beschrijving van de fietsdrager bij aankoop wel de oprijgoot vermeld staat. Dat had aangepast moeten worden. Overigens, de fietsdrager zelf en de bezorging, prima!

Kasteleinenkampweg 10

5222 AX 's-Hertogenbosch