Advies nodig gehad voor het bestellen van dakdragers en koffer, alleskanmee denkt goed mee en biedt meerdere oplossingen voor gangbare prijzen! Zeker waard om andere mensen naar alleskanmee.nl te sturen!
Beste Dirk, Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn ontzettend blij dat u ons gevonden heeft en wij u deskundig te woord hebben kunnen staan om u te voorzien van een prachtige dakdrager en dakkoffer! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Menabo Jackson Dakdrager (120 cm) voor een open rail en de dakkoffer van Farad Crub (430L). Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Ruime keus, snelle levering en degelijk verpakt
Beste Angelo, Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn ontzettend blij dat u ons wederom gevonden heeft, tevreden bent over de ruime keus en snelle levering! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Ergo-Tech Hondenrek. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Product was leverbaar en kreeg snel een reactie
Beste Wouter, Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn ontzettend blij dat u ons beoordeeld met een 10. Ook is het fijn om te horen dat u snelle reacties erg waardeert, waardoor u het product weer kon bestellen. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Cikcar Automat (Rubber). Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Ene dag besteld volgende dag geleverd.
Beste Joop, Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn ontzettend blij dat u ons beoordeeld met een 10. Ook is het prettig om een terugkoppeling te lezen over onze handelingen, waarbij u genoten heeft van een zeer snelle levering. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Autohak Trekhaak. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Keurig Contact Bestellen Verzenden Goed geregeld !
Beste Rene, Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn ontzettend blij dat u ons beoordeeld met een 10. Ook is prettig om te horen dat u genoten heeft van het (keurige) contact en de verzending. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw oprijgoot van Aguri voor de Aguri Active Bike. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Eenvoudige website Snelle levering
Beste Jan, Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn ontzettend blij dat u ons beoordeeld met een 9. Wij zijn blij dat u genoten heeft van een eenvoudige (gebruiksvriendelijke) site en een snelle levering. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Ergo-Tech Hondenrek. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
.Goed
Beste Lában, Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn ontzettend blij dat u ons beoordeeld met een 8. Wij zijn blij dat u onze service goed vond. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Menabo Fietsendrager voor 2 fietsen (E-bikes). Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Overzichtelijke website, komt afspraken na. Levering zoals beschreven op website. We werden zelfs eerst van tevoren gebeld of we thuis waren.
Beste Gerda, Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn ontzettend blij dat u ons beoordeeld met een 10. Wij zijn blij dat u zeer tevreden bent over de handelingen, overzichtelijke website en levering. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Aragon TowBox V2. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Beste Frits, Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn ontzettend blij dat u ons beoordeeld met een 10. Wij zijn blij dat u zeer tevreden bent over de handelingen en de snelheid van de levering. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Menabo Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Correcte behandeling
Beste Marco, Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn ontzettend blij dat u ons beoordeeld met een 10. Wij zijn blij dat u ons 'uitstekend' noemt en tevreden bent over de correcte handelingen. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Farad Beamer 3 (110) voor een geïntegreerde rails. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Besteld, volgende dag binnen. Top.
Beste Patrick, Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn ontzettend blij dat u ons beoordeeld met een 10. Ook is het prettig om te horen dat u ons 'uitstekend' vindt en heeft genoten van de snelle levering. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Menabo Fietsendrager (2 fietsen). Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Beste Chris, Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn ontzettend blij dat u ons beoordeeld met een 10. Wij zijn ontzettend blij met een terugkoppeling van onze handeling, naast dat zijn wij ook blij dat u genoten heeft van een snelle levering. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Aurilis Dakdragers (closed). Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Fietsendrager kwam met barst aan bij ons thuis. Nog dezelfde dag nieuwe kap ontvangen
Beste Max, Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn ontzettend blij dat u ons beoordeeld met een 10. Het is tevens wel jammer dat de fietsendrager tijdens de levering (bij ons of bij u) beschadigd is, gelukkig hebben we dit uiteraard snel op kunnen lossen door het onderdeel op te sturen. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Aguri Active Bike Fietsendrager (E-bikes). Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Top!!!!!!!
Beste Robert, Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn ontzettend blij dat u ons beoordeeld met een 10. Wij zijn blij om dat u heeft genoten van de snelle levering en goede kwaliteit van het product. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Sneeuwsok (Trendy). Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Via de website welke goed toegankelijk is dragers besteld. Levering was op tijd.
Beste Leo, Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn ontzettend blij dat u ons beoordeeld met een 8. Wij zijn blij om te horen dat wij precies zijn wat u zocht en u heeft genoten van de website! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Menabo Jackson Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Eerst gekeken op marktplaats maar voor het verschil van een paar tientjes lekker makkelijk thuis gestuurd en helemaal nieuw (geen kapotte rubbers of maar 1 sleutel). Helemaal goed geregeld (en snel). Ook eenvoudig de juiste gevonden en goed kunnen vergelijken.
Beste Tjerk, Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn ontzettend blij dat u ons beoordeeld met een 10. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelheid, gebruiksvriendelijkheid (makkelijk) en voordelig ervaart! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Aurilis Dakdragers (gesloten rail). Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Beste Adri, Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn ontzettend blij dat u ons beoordeeld met een 10 en dat u ons een prima bedrijf vindt! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Aguri Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Had stel dakdragers nodig, makkelijk is dan dat je op automerk en type kunt zoeken. De instructiefimpjes zijn ook handig bij het bepalen van je keuze.
Beste Martin, Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn ontzettend blij dat u ons beoordeeld met een 8. Het is prettig om te horen dat u de kwaliteit en prijs passend vindt. Ook is het goed om te horen dat u de instructie video´s als fijn ervaart! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Aguri Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Bestelling ging goed op tijd geleverd maar bij het in elkaar zetten zag ik tot mij verbazing dat er 2 onderdelen niet aanwezig waren, heb een email gestuurd en ze zullen het na sturen maar we zijn 3 week verder en heb nog steeds mijn onder delen niet.
Beste Roelof, Bedankt voor uw beoordeling! Gelukkig is uw bestelling goed en snel geleverd. Helaas ontbreken er onderdelen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. U heeft inderdaad direct netjes contact gelegd met ons en vanuit daar hebben wij direct contact opgenomen met de leverancier. U heeft onlangs een mail ontvangen met het nieuws dat uw product verzonden wordt. Vanuit de leverancier (Italië) is er wat vertraging opgelopen met versturen van het onderdeel naar ons, echter wordt het vanuit ons direct verzonden vandaag. Nogmaals onze excuses voor de lange wachttijd, als u mogelijk nog een opmerking of vraag heeft, mag u dit gerust stellen via: [email protected]! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Na eerst een verkeerd onderdeel te hebben besteld ging de omruil heel soepel en snel. Prima service en snelle levering!
Beste Leo, Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn ontzettend blij dat u ons beoordeeld met een 10. Het is fijn om een terugkoppeling te horen van onze handelingen, daarbij dat u zeer tevreden bent over de service en levering! Hopelijk kunt u nu weer vlekkeloos gebruik maken van uw product door het bestelde onderdeel. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Artikel de dag na bestelling al geleverd en tegen een prima prijs.
Beste Han, Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn ontzettend blij dat u ons beoordeeld met een 10. Het is fijn om te horen dat wij doen wat we beloven, dit is ook iets waar wij continu naar uit streven! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw PerfectFit Laadpaal. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
De ruime keuze en de prima prijsstelling zijn erg prettig. De levertijd is lekker snel.
Beste E, Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn ontzettend blij dat u ons beoordeeld met een 10. Ook zijn we tevreden over dat u tevreden bent over de website, prijsstelling, ruime keuze en de levertijd! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Dakdragers van Modula (Closed). Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Prima probleemoplossers
Beste C, Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn ontzettend blij dat u ons beoordeeld met een '10' en u tevreden bent over de service die wij verleend hebben aan u! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Laadpaal van PerfectFit en Trekhaak van Autohak. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Alleskanmee
Wij zijn goed geholpen maar de verzendkosten van EUR 10 voor een licht artikel is te hoog in onze beleving
Originele beoordeling
Aguri Active Bike gekocht. Daarbij stond vermeld dat oprijgoot bijbesteld kan worden. De ebikes zijn zwaar, dus zo'n goot is handig, maar bij navraag Niet Leverbaar en u heeft daar ook geen oplossing voor, meldt u mij. Dat is slecht! Voor veel andere merken, zoals Thule e.a. zijn gewoon oprijgoten te koop., maar voor de Aguri dus blijkbaar niet meer. Kwalijk. Achteraf had ik dus andere fietsdrager moeten kopen. Ondanks de vriendelijke excuses van Alleskanmee en het feit dat ik er begrip voor op kan brengen dat zij er nu geen oplossing voor hebben, blijft het feit dat in de beschrijving van de fietsdrager bij aankoop wel de oprijgoot vermeld staat. Dat had aangepast moeten worden. Overigens, de fietsdrager zelf en de bezorging, prima!
Originele beoordeling
Kasteleinenkampweg 10