super

past perfect

Zeer snelle en goede levering.

Goede producten Trekhaken fietsendragers dakkoffers Heb dit in een koop kunnen aanschaffen Makkelijk via de websites Was op tijd aangekomen

Geen kennis van de zaken die ze verkopen!!!

Zoek op kenteken naar trekhaak, en krijg vervolgens de aanbieding om de bijbehorende kabelboom-set mee te bestellen. Kabelboom werkt niet, en bij deze firma navragen heeft geen nut. Het antwoord was dat Alleskanmee.nl een internetshop is, en dat ze niet overal verstand van kunnen hebben. Ik moest maar gaan vragen bij de garage notabene. Pas dus op en wees gewaarschuwd; zoek liever een andere leverancier!!

Niet zo gebruiksvriendelijk

Vooral de beugels zijn erg bewerkelijk. Kliksysteem zou handiger zijn

Geen reactie na melding productiefout

Een dakdrager besteld maar een onderdeel was niet goed geproduceerd. Zat in dichte verpakking en is zo uit de fabriek gekomen maar helaas op mijn melding geen reactie en geen dakdragers op de auto.

Goed product, goed geleverd

Uit de duidelijke omschrijving op de website een goede keus kunnen maken en voor de kantelbare fietsendrager met snelkoppeling van Merak gekozen. Snel geleverd en stevig product, blij mee.

Uitstekende service

Producten snel geleverd en zoals beschreven.

Active bike aguri. Aangeschaft erg blij met deze fietsen drager Makkelijk in gebruik Levering was snel

Slecht contact.

Laadpaal besteld, moet nog geïnstalleerd worden, product kan ik nog niet beoordelen. Prijsopslag voor bestelling met creditcard, dit mag niet meer. Dit teruggekoppeld en binnen een week is het bedrag terug gestort wordt. Derhalve mijn klacht naar tevredenheid afgehandeld.

Goed en snel geleverd

Was de eerste keer dat ik er iets heb besteld. Ben erg tevreden goedkoop en snel geleverd, top

Heel goed. We hadden het besteld en met paar dagen in huis.

Heel goed. We hadden het besteld met paar dagen in huis en de prijs viel ook 100% mee.

Snelle levering Goed produkt

Super kwaliteit zeer zeker aanrader

Ik heb een imperial besteld en deze was voorgemonteerd super en zeer zeker topkwaliteit ben et zeer content mee.

Perfect!!!

Goede service, snelle levering!

Top geholpen

Had via mail besteld en had toch verder advies nodig, ben naar de showroom gegaan en de service en hulp was uitstekend

goed snel keurig!

Professionele afhandeling en levering van de box.

Goed produkt, snelle levering

Het bestellen is snel en duidelijk, er zijn meerdere opties om te betalen. Het produkt werd snel geleverd. Niets anders dan een prima ervaring!

Perfectfit laadbox gekocht

Op de site was een uitstekende uitleg te zien over hoe en wat met de laadbox voor het opladen van mijn elektrische auto. Dit heeft mede ervoor gezorgd dat ik deze laadbox heb aangeschaft. De prijs kwaliteit verhouding is goed, de laadbox snel ontvangen en binnenkort word de laadbox geïnstalleerd door een extern bedrijf. Het hele bedrag, incl installatie, moet vooraf betaald worden. Dit bedrag kan nog wel hoger worden als de installateur meer dan 1 meter graafwerk heeft. Het is een goede lader met voor mij de juiste (beveiliging met druppel, instelbaar laaduitstel en tot 11 kW laadsnelheid) voorzieningen. Ook prettig was het telefonische contact als er nog vragen waren.

Prima zaak

Heel snel een fietsendrager geleverd

Kwaliteit

Goede service en advies

Maakt waar wat ze beloven!

Goede bereikbaarheid (telefonisch), snelle levertijd en zeer behulpvaardig iemand die geholpen heeft

Zeer nette en behulpvaardige vrouw die telefonisch geholpen heeft.

Past uitstekend, en snelle levering

Past uitstekend en snelle levering

Kasteleinenkampweg 10

5222 AX 's-Hertogenbosch