Snel, netjes, volgens afspraak

De verzending en bezorging is prima verlopen en keurig aan huis bezorgd in een kort tijdsbestek

Zeer goede uitleg en snelle levering

Vlotte uitleg en service en snelle levering !

Prima verlopen

1e levering via gls liep niet goed maar 2e prima

Tot in de puntjes geregeld

Korte leveringstijd - goed product - duidelijke instructievideo op de site en nog scherp geprijsd ook!! Eindelijk weer eens een onderneming die de klant voorop stelt.

Goeie prijs, snelle levering

Trekhaakkoffer gekocht voor een goeie prijs en hij is snel geleverd.

Betrouwbare shop met snelle levering uit voorraad !

Deze webshop heeft alles in eigen voorraad dus snel kunnen krijgen. De klantenservice beantwoord duidelijk de vragen die ik had. Goed voor mekaar!

Snelle afhandeling van opdracht tot levering

Zeer snelle levering en duidelijke uitleg

Heel snel bezorgd, in de namiddag besteld en de andere ochtend voor 10 uur al binnen

Fantastische service.

Nadat wij een dakkoffer hebben besteld kwam deze zwaar ingedrukt aan. Na het maken van foto's, kregen wij binnen twee dagen een nieuwe geleverd die er goed en onbeschadigd uitzag. Wij zullen hier ongetwijfeld jaren lang plezier van hebben. Wij willen bij deze Alleskanmee ontzettend bedanken voor de goede service.

Had wingmodel iets stiller verwacht.

De montage is goed te doen. De rubber profielen beste vastlijmen, we verloren er bijna eentje. Bewust gekozen voor aero-type, maar toch redelijk wat windgeruis( zingen). Hoop dat dit weer weg is met de fietsdragers erop.

Snel geleverd, duidelijke informatie.

Dakkoffer en dakdragers snel geleverd voor Skoda Kamiq. De Hapro Roady 450 en dakdragers hebben een goede prijs kwaliteit verhouding. Chauffeur belde netjes dat deze over 10 minuten zou leveren, dat vind ik zeer netjes. Alleskanmee.nl voor jullie transporteurs ook 5 sterren.

Snelle levering vooral

GEEN MEDEWERKING

Als een groot bedrijf als van Mossel die van te voren moet betalen vind ik belachelijk en de medewerking via een van U medewerkers begrijp ik niet wat hij daar doet, maar dat heb ik al eerder ervaren met trekhaken vr gr A van der Wal

Prima product

Helaas ging de levering wat traag en kreeg ik pas bij navraag het product opgestuurd. Maar ja overal gaat wel eens wat mis. De mail werd netjes beantwoord en twee dagen later was het alsnog binnen.

Top bedrijf !

Geweldige aankoop ervaring. Alle correspondentie was helder. Snelheid erg goed Bedrijf is zeer aan te bevelen.

Prima koelbox. 30 l

Ik had een koelbox nodig die voldoende inhoud had maar toch in het ruim van de boot past. Dat ia deze. Handige indeling. Kan ook als krukje gebruikt worden dus stevig!

Erg blij mee

Goede fietsen drager

Goede communicatie rondom de transactie.

Super meegeddacht!

Een fijne ervaring; voor ons was het de eerste keer dat we een trekhaakkoffer kochten (de towbox v3 in dit geval): over de modellen goed advies gekregen en bij aankoop werd zelfs het nummerbord op de box gemonteerd (geen klemfitting, maar schroeven waar ik niet aan had gedacht). Ook samen op de trekhaak gezet en uitleg gekregen. Prima! Gaan we veel lol van hebben, samen met onze daktent en Forester. Dank! Ludo

Overzichtelijk en super snelle levering

Heb de aguri active gekocht ziet er super uit heb de fietsen erop gezet en staan er zeer stabiel op een aanrader dus

Volgende dag bleek over 10 dagen

Dakdragers besteld, volgens de site werden ze de volgende dag geleverd. Na 5 dagen (inclusief weekend) maar eens gebeld. Artikel bleek toch niet voorradig, zou nog 1 a 2 weken duren. Uiteindelijk 10 dagen. Kan gebeuren natuurlijk, maar laat dan als verkoper iets weten. Product verder prima voor een redelijke prijs.

Zeer vlotte levering

Mijn Heidelberg Wallbox in twee dagen geleverd, en voor een goede prijs. Ook vragen via de site werden vrijwel direct beantwoord. Dat is knap.

Goede service . Ruim assortiment

Prima ervaring

Duidelijke site, eenvoudig bestellen. Levering was netjes verpakt

Puur slecht puur slecht.

Mijn ervaring met jullie bedrijf is zo slecht dat ik het niet eens onder woorden kan brengen. Ik ben al twee weken bezig om mijn geld terug te krijgen,en dan die waardeloze telefoon van jullie,en dan druk ik mij nog heel netjes uit met van wij hebben het druk???? Geld terug storten is dat nou zo moeilijk,kan je doe in een paar tellen dacht ik.??

Kasteleinenkampweg 10

5222 AX 's-Hertogenbosch