Zeer snelle levering

Ik had een vraag waarop heel snel antwoord op kwam. De allesdragers die ik besteld heb passen perfect op de auto. Ik ben er erg blij mee.

Perfect geregeld en snelle levering

Top geleverd

Keurig en op tijd afgeleverd.

Keurig en op tijd afgeleverd.

Snel, goed en netjes geleverd

Snelle, goede en een nette service Top

Alles is vlot verlopen en naar tevredenheid geleverd

Alles is vlot verlopen en naar tevredenheid geleverd.

Slecht te bereiken klantenservice en probleem wordt niet opgelost

Ik heb onlangs een modula kapje besteld en 4 bijbehorende slotjes. Worden de 2 sleutels voor de slotjes niet meegeleverd. Telefonisch totaal niet te bereiken. 2x meer dan een half uur in de wacht gestaan, daarna opgehangen. Via de mail wordt er wel gereageerd, maar steeds dezelfde vragen gesteld zonder een oplossing aan te dragen. Slecht! Ik heb dus niks aan de slotjes voor mijn dakdragers en kan ze niet gebruiken. Over een paar dagen vertrek ik. Waardeloos dus. volgens mij niet moeilijk om te zeggen, we sturen u een nieuwe set met sleutels en een retourbon voor de slotjes zonder sleutels. Probleem opgelost.

Dakkoffer ok, service slecht

Ik heb recentelijk een opvouwbare dakkoffer besteld en bij het openmaken van het pakket, kwam ik erachter dat 1 van de 2 sleutels voor het slot kapot was. De helpdesk gaf helaas aan dat ze geen reservesleutels leveren en daarmee was de kous af. Er is geen alternatief geboden, helemaal niets. Ik koop een dure dakkoffer met kapotte materiaal.

Prima, alles volgens afspraak verlopen.

snel en netjes bezorgt

onze bestelling werd snel en netjes bezorgt

Snelle levering , wel deels zelf in elkaar zetten, maar goede duidelijke handleiding bij

Tevreden

Goed overzichtelijk Was makkelijk te vinden Snelle verzending kon makkelijk de zending volgen na email Aanrader

niet goed

bestel mat/beschermbak voor mijn auto staat op voorraad en uit voorraad leverbaar binnen 3 tot 5 dagen maar zijn nu bijna twee weken verder en heb nog niets wel word me nu gevraagd of ik het een prettige samenwerking vond nou niet dus

Goede ervaring

Goede ervaring

Zeer professioneel advies

Prima advies, zelfs de door mij bestelde dakkoffer ter plaatse nog kunnen wisselen tegen een maat grotere waarvan ik zelf dacht dat deze niet zou passen.

Netjes en snel geleverd

Prima product geleverd zoals beschreven.

Prima dakkoffer

Goede ruime dakkoffer met zijsluiting, goede kwaliteit en voldoende ruimte. Gemakkelijke sluiting

Makkelijk bestellen en snelle levering

Buitengewoon goed!

Slechte klantenservice en niet oplossingsgericht

Twee weken voor een weekend weg een trekhaakkoffer besteld met alles erop en eraan. Na een maand nog steeds maar de helft ontvangen, dus voor het weekend weg moest ik een andere oplossing regelen. Een tegemoetkoming is niet mogelijk want ze leggen de volledige schuld bij hun verzendingspartner DHL. Daar zou ik in willen komen als ze daadwerkelijk hun best hadden gedaan om reactie van DHL te krijgen, en ons op de hoogte hadden gehouden van de status. Een nette oplossing voor deze nalatigheid weigeren ze te bieden. Dit noem ik geen verantwoordelijkheid nemen en is zeer onprofessioneel. Als je voor de volgende zomervakantie iets nodig hebt, krijg je het mogelijk op tijd binnen.

Super snelle levering Reageren snel op mail

Perfect!

Het betreft de levering van Aguri dakdragers. Na de website bekeken te hebben, die overigens heel overzichtelijk is, heb ik nog telefonisch navraag gedaan. Daarbij werd ik vriendelijk en duuidelijk te woord gestaan. De zending werd vergezeld van een track and trace en was er binnen enkele dagen. Het pakket bleek nog eens extra verpakt te zijn. Al met al perfect.

Perfecte levering

Snelle levering, netjes gecommuniceerd na vraag over de levering en mooie degelijke materialen (rubberen automatten)

Vlotte afhandeling

ben tevreden over de besteling en de vlotte levering. Ik heb goed gevoel aan overgehouden,

Prima ervaring

Gewoon zoals het moet. Dakkoffer besteld, betaald, geleverd. Bezorgdienst was zeer prettig.

redelijke snelle service

had de dakdragers eigenlijk 1 dag eerder verwacht gezien de advertentie voor 16;00 uur besteld. maar de dag daarop was ook prima op tijd. product keurig verpakt en netjes afgeleverd.

Snelle levering en goed product

Prima snelle service en duidelijke website

Kasteleinenkampweg 10

5222 AX 's-Hertogenbosch