Bestelling geleverd

Kofferrek voor hond besteld. Prijs prima in vergelijking tot andere online winkels. Duurde ongeveer een week tot ontvangst.

Goede snelle service voor een perfect passend product

Snelle service voor een goed product!!

Snelle levering, goede prijs, top uitleg

Had een vraag over product, kreeg snel reactie. Product was niet snel leverbaar maar met de mededeling dat er een zeer goed alternatief. Product was nagenoeg hetzelfde. Deze besteld en 3 dagen later had ik hem in huis. Snelle levering. Keurige verpakking. Wat helemaal top is, zijn de instructie video's op de website. Top gedaan.

Niet als afsproken in de orderbevestiging. SLECHT

Geachte lezer, Wij hebben afgelopen donderdag een telefoontje van uw bezorgdienst ontvangen. Zij wilden de bestelde dakkoffer afleveren op het factuuradres in Groningen, terwijl wij een afleveradres in Ter-Apel hebben opgegeven. Deze gang van zaken bevreemd ons. Temeer omdat een snelle levering nu niet meer mogelijk is omdat Ter-Apel de komende dagen niet op de route ligt. Nu zijn wij als klant genoodzaakt om zelf een oplossing te bedenken, terwijl wij als klant bij de aankoop wel alles goed hebben ingevuld. Zeer slecht dat alleskanmee niet telefonisch bereikbaar is. Met vriendelijke groet, Chris Hoeve

goed product vlug geleverd

goede site snel geleverd kortom zoals het hoort

Mooie dakkoffer

Snelle reactie op onze vraag en ook snelle levering van een super mooie en stevige dakkoffer. Dikke duim omhoog.

Mooie kwaliteit en betrouwbare levering

Helaas hebben we het hondenrek toch terug moeten sturen . Het paste perfect maar in onze auto kostte het teveel ruimte.

Snel en super spul

Goede prijs, goede kwaliteit, eenvoudige montage.

Net op tijd mijn bestelling ontvangen

Net op tijd mijn bestelling ontvangen. Goede klantenservice

is goed en netjesverlopen

Prima geleverd en op tijd.

Snelle service na onjuist artikel geleverd

Er was door een foutje in het magezijn een ander type dakdragers bij mij geleverd. Ik ben goed geholpen door de klantenservice: Nog voor ik het retourlabel kon downloaden om het verkeerde pakket terug te sturen, had ik het nieuwe pakket met de juiste dakdragers al in huis. Erg netjes.

snel geleverd

belde voor de kortingsbon die op internet stond van Alleskanmee. hier deden ze niet aan. Dame was kortaf en snibbig

Goed assortiment, leveren snel, helemaal prima dus.

Prima product

Het was mij niet duidelijk dat de dragers nog geassembleerd moesten worden. Dit was een 60 min durende verrassing. Papieren manual was onduidelijk. Met behulp van de Youtube instructievideo alsnog gedaan. De meegeleverde inbussleutel van zacht metaal draaide al snel dol op de bouten die strak aangedraaid moesten worden. De constructie zit stevig op de auto. In combinatie met een dakkoffer gebruikt. Met 120 km/h een verbruik van 225 wh/km.

Gewoon top, snel geleverd en goede advies video’s.

snel en goed.

ik had mijn fietsendrager snel binnen, keurig verpakt en helemaal volgens de verwachting die ik had van deze drager, dus een dikke 10.

Gewoon goed.

Goed en snel.

Goed materiaal

Volgens overeenkomst, scherpe prijs. Snel geleverd

Mooie luxe dakkoffer van Modula gekocht. Product was scherp geprijsd. Snel geleverd door een vriendelijke pakketdienst uit Flevoland. Ik kan het iedereen aanraden.

Snel, zonder problemen.

Hele duidelijke website met veel informatie. Video is zeer gewaardeerd. Dakdragers zijn heel betaalbaar en doen wat ze moeten doen.

Snelle levering en overzichtelijke site

Als hierboven

Ervaring goed product ok

Zo zal het bij iedereen moeten zijn.

Uitstekend.

Snel en prima prijs/kwaliteit

Goede adviezen, snelle levering en prima prijs/kwaliteit. Ook de duidelijke installatie filmpjes zijn zeer handig.

Kasteleinenkampweg 10

5222 AX 's-Hertogenbosch