Levering perfect , aflevering elektrische gedeelte onvoldoende .
De fietsdrager besteld en volgens afspraak mooi op tijd geleverd en goed op de hoogte gehouden hiervan .
Fietsdrager uitgepakt en staande stang gemonteerd volgens gebruiksaanwijzing goed te doen.
Toen de fietsdrager gemonteerd op de trekhaak en verlichting gecontroleerd dit was om te huilen .
De knipperlichten branden continu en remlichten knipperde net zoals de kentekenverlichting .
Tot 2x toe de stekker in en uit elkaar gehaald om de aansluiting te controleren maar dit was goed .
Na veel irritatie deze firma gebeld over dit probleem .
Het probleem verteld en mij werd verteld dat dit simpel was op te lossen door 2 stekkers te veranderen waarop ik vroeg of hij weer terug gestuurd kon worden omdat ik geen bouwpakket had besteld .
Ik kreeg te horen dat deze fietsdrager niet te leveren is dus toen besloten om de instructievideo te bekijken die volgens de heer van de klantenservice zou worden toegestuurd binnen 10 minuten .
Na 20 minuten nog steeds geen video dus weer gebeld nu kreeg ik Irene Smit aan de lijn weer het verhaal verteld en ze herkende het probleem en stuurde mij tijdens het telefoon gesprek de instructie video toe .
Dat was klasse en na het bekijken van de video was het veranderen van de stekkers het probleem met 2 minuten opgelost .
Vandaag voor de eerste x met de fietsdrager gereden en ik moet zeggen de fietsdrager ligt goed op de trekhaak en de fiets staat er stevig op .
Alsnog alle lof voor de fietsdrager en de afhandeling .
Naar mijn mening zou ik willen zeggen test alle fietsdragers op de verlichting want ik heb vernomen dat dit al bij 3 eerdere klanten is gebeurd dit is heel irritant.
Of bedenk een ander systeem om de achterlichten maar op 1 goede manier kunnen worden aangesloten .
Tot slot duurt het heel lang om een medewerker aan de telefoon te krijgen .
Vr gr Eric de Rooij .