Goede service en snelle levering

Als hierboven

Levering perfect , aflevering elektrische gedeelte onvoldoende .

De fietsdrager besteld en volgens afspraak mooi op tijd geleverd en goed op de hoogte gehouden hiervan . Fietsdrager uitgepakt en staande stang gemonteerd volgens gebruiksaanwijzing goed te doen. Toen de fietsdrager gemonteerd op de trekhaak en verlichting gecontroleerd dit was om te huilen . De knipperlichten branden continu en remlichten knipperde net zoals de kentekenverlichting . Tot 2x toe de stekker in en uit elkaar gehaald om de aansluiting te controleren maar dit was goed . Na veel irritatie deze firma gebeld over dit probleem . Het probleem verteld en mij werd verteld dat dit simpel was op te lossen door 2 stekkers te veranderen waarop ik vroeg of hij weer terug gestuurd kon worden omdat ik geen bouwpakket had besteld . Ik kreeg te horen dat deze fietsdrager niet te leveren is dus toen besloten om de instructievideo te bekijken die volgens de heer van de klantenservice zou worden toegestuurd binnen 10 minuten . Na 20 minuten nog steeds geen video dus weer gebeld nu kreeg ik Irene Smit aan de lijn weer het verhaal verteld en ze herkende het probleem en stuurde mij tijdens het telefoon gesprek de instructie video toe . Dat was klasse en na het bekijken van de video was het veranderen van de stekkers het probleem met 2 minuten opgelost . Vandaag voor de eerste x met de fietsdrager gereden en ik moet zeggen de fietsdrager ligt goed op de trekhaak en de fiets staat er stevig op . Alsnog alle lof voor de fietsdrager en de afhandeling . Naar mijn mening zou ik willen zeggen test alle fietsdragers op de verlichting want ik heb vernomen dat dit al bij 3 eerdere klanten is gebeurd dit is heel irritant. Of bedenk een ander systeem om de achterlichten maar op 1 goede manier kunnen worden aangesloten . Tot slot duurt het heel lang om een medewerker aan de telefoon te krijgen . Vr gr Eric de Rooij .

netjes en correct geleverd

prettige samen werking

Oke

Het product is top, de aflevering ook, maar de omschrijving hoe het product in elkaar te zetten heb je 2 vergrootglazen nodig

De levering van de fietsendrager was twee dagen na bestelling. Prima. Ook is het een fijne fietsendrager met een hoge laadcapaciteit.

Zeer slecht

Na 8 dagen nog geen dakdrager binnen maar wel enquête sturen. Telefonisch niet te bereiken, zeer slecht

Alles volgens afspraak

Op tijd geleverd, alles prima

Goede webshop Mooi ding die acuda fietsendrager op het dak Makkelijk in gebruik

Zeer matig

Kregen fietsendrager kapot geleverd. Verpakking niet degelijk. Direct gebeld kregen als antwoord dat product niet meer leverbaar was maar ze wel reserveonderdelen zouden sturen. Sorry je koopt iets nieuws en dan moet je er zelf aan gaan sleutelen?? Gezegd dat we dat niet accepteren. Toen mochten we het terugsturen. Ze hadden het de volgende dag terug maar we moesten na nog een keer bellen nog anderhalve week op ons geld terug wachten. Tweede telefooncontact was wel zeer correct.

Volgende dag in huis, eerst gebeld om wel de juiste te bestellen, netjes te woord gestaan met goed advies......Ja

Snelle levering. Er zat alleen geen Nederlandse beschrijving bij, maar die via de mail nagezonden.

Vlot

Vlot geleverd, de fietsendrager ziet er solide uit, maar moet nog getest worden, als trekhaak onder de auto is gemonteerd. Verwacht geen problemen.

Snelle bezorging.

Prima. Zou er zo weer iets bestellen.

Goede website

Website gaf voor mij voldoende informatie om tot koop over te gaan van een Heidelberg Wall lader.

Snelle levering en goed advies

Goed advies vooraf en snelle levering.

Kut

Bestel een bevestigingsset voor dakkoffer van 9 cm breed krijg 11 cm ik stuur het retour en kan zelf de verzendkosten van 7,25 betalen . Schandalig

Voldoet aan onze verwachting.

Snelle levering.

Uitstekende service

Er was een probleem met 1 onderdeel, gebeld en de volgende dag is er gelijk nieuw onderdeel bezorgd.

snelle levering, prima kwaliteit automatten.

snelle en correcte afhandeling van de bestelling

Ik was op zoek naar een nieuwe fietsdrager voor twee electrische fietsen. De Aguri viel mij op door het grote draagvermogen van 60 kg en de handige mogelijkheden

Prima geregeld

Prima webshop

Goed en snel geleverd, makkelijk te monteren, prima fietsendrager voor dat geld.

Goed geleverd

Makkelijk te monteren.

Artikelen voldoen

Bestellen van de juiste artikelen gaat prima. Alleen van GLS als koerier ben ik niet zo kapot van.

heb nog een vraag uitstaan maar krijg geen antwoord

Krijg geen antwoord op gestelde vraag

Kasteleinenkampweg 10

5222 AX 's-Hertogenbosch