tevreden, maar....

Heb een fietsendrager besteld en wilde daarbij ook een oprijgoot bestellen. Die was niet voorradig. Reserveren per mail of telefonisch, kon niet. Alleen online bestellen. Uiteindelijk 2x verzendkosten mogen betalen. Was m.i. klantvriendelijker geweest als men hier wat soepeler in was geweest. Tevreden over geleverde produkten.

Tool om via voertuig merk en type de juiste artikel te vinden snelle levering en goede aftersales

goede service

goed bedrijf ben zeer tevreden snelle levering met vriendelijke groet Herman Hellendoorn

Tevreden

Eady ride fietsendrager Gekocht voor t mijn E bike Makkelijk in gebruik. Prijs is zeer goed als ik vergelijk met andere dragers Ruime keus en website top levering was de volgende dal al

Snelle levering, goed product

Zie hierboven

Snelle levering.

Beide bestelde produkten waren snel en keurig geleverd.

Perfect.

Vlugge en duidelijke communicatie. Alsook de levering.

Vooral het filmpje met uitleg vonden wij heel. Duidelijk. We hebben het nog niet op de auto uitgeprobeerd,we wachten op beter weer.

Gewoon helemaal top

Snelle levering.

Top fietsendrager voor op het dak rmakkelijk in gebruik. Kan de Acuda aanraden

Prima winkel. Doen wat beloofd wordt!

Ik heb een fietsendrager bij Alleskanmee.nl gekocht. Deze werd netjes op tijd geleverd en was al helemaal gemonteerd in de doos. Door de heldere instructievideo was plaatsing op de dakdragers een eitje!

goede dakdragers, snel geleverd.

Zeer slecht

Fietsen bijna van de auto gevallen door een slechte kwaliteit drager. Komen niet met de oplossing om de drager in te leveren. Wacht nog steeds op een goede oplossing

Probleemloze bestelling

Alleskanmee.nl reageert snel en is ook snel met het verzenden van je bestelling.

Goede en snelle levering

Ik ben zeer tevreden over de levering

Gemakkelijk te installeren en past perfect.

Snel binnen en snel gemonteerd.

perfect geregeld

alles oké

Snel en keurig geleverd

Een aanrader

Gewoon alles geregeld zoals je als klant mag verwachten

Gewoon alles geregeld zoals je als klant mag verwachten

Zeer hulpvaardig en klantvriendelijk.

Ik werd goed en rustig voorgelicht. Zeer vriendelijk personeel en denken echt mee. Echt TOP !

Prima producten en snel geleverd

Mijn vragen op e-mail zijn snel en correct beantwoord. De kwaliteit van de geleverde producten is prima.

Duidelijke communicatie en snelle levering

Voor herhaling vatbaar

Snelheid en nette aflevering

Vanuit de bank producten vergeleken en supersnel besteld. Easy

Goede kwaliteit Prijs verhouding

Het lijkt een goed product te zijn ook de ervaren elektricien was verrast over de degelijkheid. Jammer dat het veeeel later werd geleverd dan voorspeld.

Snelle levering. Goede producten

Kasteleinenkampweg 10