Snel geregeld

Goed contact met de verkoop team We liepen tegen een paar problemen aan. Ze hebben het snel en correct hersteld

prima service en lekker snel

prima service en lekker snel

Uitstekende service bij retourzending

De bestelde wieldoppen pasten niet op mijn auto en de retourzending en financiële afhandeling verliep snel en goed.

Snelle levering en kwaliteit is goed

Levering van materiaal was snel zoals aangegeven en de site was duidelijk en goed bereikbaar

Prima spullen en snelle levering.

De kofferbak hoes die ik besteld had is van goede kwaliteit en past perfect. We hebben nog meer op ons verlanglijstje staan en zullen het zeker hier kopen!

Een woord perfect

Snel en goed!

Goed , prima service

Snelle levering, mooie fietsendrager precies zoals is omschreven. Makkelijk te plaatsen op de trekhaak.

Geleverd zoals besteld

Keurige snelle levering . Alles compleet

N.B. Kofferbakmat voor Volvo V50 is niet standaard te gebruiken indien de Volvo V50 is voorzien van een veiligheidsnet. Dan moet je 2 uitsparingen maken voor de bevestigingsplaten die aan de (grootste deel van de achterbank) zijn bevestigd. De clips aan de riempjes passen net tussen de achterbank en de cassette van het veiligheidsnet.

Binnen 24 uur na bestelling al geleverd. TOP!

Bestelling van een fietsendrager voor op een trekhaak. Geen klein product dus. Prima Aguri Active drager overigens. Supersnelle levering in deze tijd is absoluut Petje af!

Wieldoppen van merk Farad gekocht Tevreden. Prijs verhouding goed

Goede kwaliteit Was snel geleverd

Nvt

Jammer zij hebben mijn producten niet op voorraad

Ik heb alleen geen bericht gehad dat het onderweg was en wanneer het zou aankomen.

Snelle correcte levering. Niks op aan te merken. Gewoon goed dus.

Makkelijk, snel, nette prijs.

Bestellen was gemakkelijk, email ter bevestiging etc. Zoals je mag verwachten van een professioneel bedrijf. Levering was snel (volgende dag) en het product voldeed aan de omschrijving.

Product zoals beschreven. Snelle levering. Voordelige prijs.

Besteld en redelijk snel ontvangen.

Kwaliteit lijkt vooralsnog prima. Het betreft 15 inch wieldoppen. Zijn nog niet gemonteerd, dus hierover nog geen oordeel.

mijn bestelling

mijn bestelling kwam niet binnen, na tel. contact bleken mijn kettingen nog in het magazijn te liggen...........

Precies wat ik nodig had

Setje dakdragers, keurig op tijd en compleet geleverd. Prima toch?

Zoals opgegeven geleverd top

Zoals opgegeven geleverd top

Goed product voor een prima prijs

Uitstekend product. Levering was niet de volgende, maar werd elke dag uitgesteld naar de volgende dag. Uiteindelijk weer van maandag terug naar vrijdag. Maar product is prima.

Goed product en snel geleverd.

Goed product en snel geleverd.

Kasteleinenkampweg 10

5222 AX 's-Hertogenbosch