Wielsloten 's middags besteld, volgende dag al geleverd.

Zeer goede en snelle service

Werd snel geleverd en zeer goed materiaal.

Onjuiste informatie op site. Aangeboden dakdrager is ongeschikt voor model auto

De website geeft aan dat deze dakdrager geschikt zou zijn voor mijn model auto, open dakrail. Deze auto heeft echter een glad dak en geen open dakrail. Informatie niet correct.

Levering en service goed, product helaas niet

Ik ontving al snel na mijn bestelling mijn fietsendragers. Helaas hadden beide producten productiefouten waardoor ik geen vertrouwen in het product had. Ondanks dat ik het product reeds in elkaar gezet had was het geen probleem om het te retourneren. Werd vriendelijk per email te woord gestaan en kreeg ook netjes een retour pakbon zodat ik geen kosten hoefte te maken. Enkele dagen later is het geld teruggestort. Netjes opgelost dus.

Snel

Snel bezorgd en compleet qua materialen. Website onduidelijk mbt de verschillende soorten stangen en uitleg. Uitleg via YouTube-filmpje... uitleg zat er verder niet bij

Snelle levering en perfecte producten

Producten snel geleverd, maar ook goed bereikbaar via de mail indien je vragen hebt over producten etc. Tot verkoopteam wat mij betreft!

Zeer content

Snelle levering Prima geholpen door klantenservice medewerker Ruim assortiment

Service in de winkel slecht

Erg onvriendelijke en onsympathieke medewerker in de winkel toen ik het koffer ging ophalen.. Wel zeer tevreden over het koffer. Toch een slecht gevoel over der service. Via de mail heb ik echter contact gehad met een behulpzame en vriendelijk medewerker.

Koelbox een dag later al in huis Nette wensite Ruime keuze

Producten snel in huis Filmpjes monteren erg handig

Uitstekende service

Mijn dakdragers waren te kort. Ik belde ze stuurde foto s en de nieuwe werden de zelfde dag nog opgestuurd. Kijk daar hou ik van.

Prima winkel

Bestelling gedaan via Bol.com, later nog slotjes besteld voor dakdragers, alles keurig geleverd voor een goede prijs. Snel antwoord van klantenservice

Goede service en telefonische hulp

Snelle levering. Hebben mijn vraag goed uitgezocht en vriendelijk te woord gestaan.

Perfecte service en snel

Via website besteld, de zelfde dag de spullen opgehaald. Hier kreeg ik gratis nog een ander onderdeel mee. Super aardig en zeer nette winkel.

Vlotte levering, keurig volgens omschrijving

Semi- universele dakdragers gekocht voor onze Skoda Octavia uit 2008. Pasten perfect, vlot uitgeleverd!

Bestelling netjes verpakt Ruim assortiment. Koelbox prima product

Prima bedrijf fijne communicatie.

Prima bedrijf dakkoffer en dragers keurig op tijd geleverd.

Goedkoper vind je nergens

super beantwoorden de vragen duidelijk en weten waar ze het over hebben

Snelle en correcte service

Artikel voldeed aan de verwachtingen en werd zeer snel geleverd.

Gewoon top

Gekeken voor dakdragers en makkelijk gevonden op website, inclusies een handig filmpje over de montage. Plaatsing was daarmee een fluitje van een cent.

Snelle levering, goed product

Top, duidelijk informatie. Gemakkelijk bestellen en volgende dag in huis

Prima, wilde eigenlijk tweede hands renault dakdragers kopen via marktplaats. Na een tijdje aan het lijntje gehouden te zijn toch besloten een alternatief te zoeken en hier uitgekomen. Duidelijke uitleg op de website, gemakkelijk besteld en snel bezorgd. Daarna via eenvoudige handleiding dakdragers gemonteerd en zaten prima. Heb er wel een goed gevoel aan over gehouden. Top, ga zo door.

Snelle service en goed meegedacht in een oplossing.

helemaal top! Snelle levering en netjes verpakt

Dakkoffer ene dag besteld andere dag bezorgd

Kasteleinenkampweg 10

5222 AX 's-Hertogenbosch