Snel online besteld, snel verzonden, snel bezorgd. Alles binnen 6 uur.

Had met spoed dakdragers nodig. Online bestelling geplaatst. binnen enkele minuten bevestigd. binnen een kwartier 'gereed voor verzending' en per koerier bezorgd binnen de 6 uur na bestelling. En zoveel haast had ik er nou ook weer niet mee :-)

Eenvoudig en handig voor één of twee lichte fietsen.

Voordeel, gebruik van lichte materialen wat het compleet gemonteerde rek goed handelbaar maakt. De lichte kunststof materialen (lamphouders en nummerbordplaat) kwetsbaar bij storen van het rek. Bevestiging op kogel middels de enkele bout en aluminium voet komt mij persoonlijk minimaal over en overweeg daar een steverige (veiliger) oplosding voor toe te passen. Alle waar naar zijn geld en de verhouding kwaliteit/prijs is prima.

Makkelijk online besteld, en toen het mij uitkwam afgehaald in de winkel

Online een fietsendrager besteld voor op de trekhaak. met mijn dikke vinger een typfouten gemaakt in het mail adres. na kort telefonisch overleg werd dat zonder problemen opgelost. Bij het ophalen werd ik vervolgens prettig en snel geholpen. De fietsendrager zelf lijkt vooralsnog aan alle verwachtingen te voldoen. half april is de echte vuurdoop pas, ik heb er alle vertrouwen in! Kortom: Top product en dito service!

goed gekomen

Kofferbaktadden voor Tesla gekocht, helaas ontbrak in de originele verpakking een tas, gemaild en er werd snel gehandeld. Fabrikant stuurde binnen twee dagen de ontbrekende tas

snelle en perfecte levering voor een goede prijs

snelle en perfecte levering voor een goede prijs

Via website snel gevonden wat ik nodig had. Snelle levering en duidelijke communicatie

Prima, snelle levering.

Helaas paste de universele dakdragers niet.

In eerste instantie werd er niet geleverd maar dit werd na 1 telefoontje gelijk geregeld!

Door een interne fout was de bestelling niet afgeleverd maar na 1 telefoontje nog dezelfde avond nog bezorgd! Gelukkig want we moesten de volgende avond weg!

Fietsendrager active bike 2 aangeschaft Voor E bikes. Goede prijsverhouding

Supersnelle levering, denk met je mee

Gister wilde ik door de veranderde weerberichten toch nog sneeuwkettingen voor de geleende auto. Ik belde even of dat nog wel ging lukken. Niet via de site waar ik op zat maar de medewerker dacht met me mee en hielp me om de bestelling zo te plaatsen dat ik ze diezelfde dag nog in huis had. Top geregeld!

Zeer goede service en snelle levering

Makkelijke site, producten zijn duidelijk omschreven. Product besteld, keurig een bevestiging van ontvangen. Bij de bevestiging van verzending zat een link die helaas niet werkte. Mailtje gestuurd, binnen 2 uur antwoord met nieuwe - wel werkende - link. Superservice dus!

Missende onderdelen

De levering ging vlot. Maar er ontbrak één en ander. Na contact is dit alsnog geleverd, ook vlot. Wel slordig, een incomplete levering. Ook was de meegeleverde instructie op papier niet voor mijn auto, terwijl op site site dit wel zo zou moeten zijn. Dan ga je toch twijfelen of het wel goed komt. Na telefonisch contact blijkt op de site wel een pdf met de juiste instructie. Ook slordig. De wachttijd aan de telefoon is gigantisch. Kwaliteit van het geleverde product wel ok, maar niet top. De prijs is ook niet al te hoog, dus ik kan daar mee leven.

Doet wat is beloofd

Snelle levering, scherpe prijs

Snelle levering, gekozen produkt matige kwaliteit

Ik had een Italiaanse set dakdragers uitgezocht. De afwerking is met slechte plastic delen en de meegeleverde dwarsbalken zijn naar mijn mening te kort. Ik hoop dat Alleskanmee me alsnog kan helpen met langere dwarsbalken. Ik verwacht dat de plastic afwerking ook beter aansluit wanneer de balken verder doorlopen dan de steunen. Nu valt de voorste balk ruim binnen de steunen. Ik ben benieuwd of ik verder geholpen wordt.

Levering traag en in delen

Helaas de levering traag en in delen ontvangen. Nu was dit niet heel raar geweest aangezien het blijkbaar een dropshipping bedrijf is, maar op ze minst een mailtje dat levering rechtstreeks van verschillende bedrijven binnen komt had ik gewaardeerd. Nu denk je dat je de helft maar geleverd krijgt.

Makkelijk en snel

Zeer snelle levering

Snel geleverd, niet compleet, maar direct opgelost. Op tijd voor de vakantie.

Precies wat ik heb besteld

Keurig op tijd ontvangen, en exact wat ik besteld heb. Dus tevreden!

Snelle levering, goed product

Netjes volgens afspraak

Online snel de juiste maat gevonden en besteld, alles was daarna snel geleverd volgens afspraak.

Sneeuwkettingen besteld en snel en volgens afspraak ontvangen.

Sneeuwkettingen besteld en snel en volgens afspraak ontvangen.

De juiste maat sneeuwkettingen was snel gevonden en snel geleverd voor een goede prijs. Bij levering werd ik gebeld door de pakketdienst voor een perfecte aflevering.

Toppertje

Spullen nog dezelfde dag in huis

Als onder

Goed tot ik betalen aangaf en overdonderd werd met nieuwe instructiefilmpjes, steeds weer, dus niks betaald en dus ook geen bestelling!

Kasteleinenkampweg 10

5222 AX 's-Hertogenbosch