Perfekt geregeld

Niets op aan te merken

Goed produkt geleverd en snel.

Trekhaak gekocht. Zeer voordelig met alles er op en er aan. Per mail goed bereikbaar.

Toppertje

Erg yevreden net de goede service Dakkoffer op hetvdak. Op naar de wintersport

Laat met opsturen???

Dat ik zelf moet mailen of het nog word opgestuurd naar en week of twee en dan is het er binnen twee dagen. Beetje jammer.

Goed product lange levertijd

Goed product helaas meer dan 3 weken gewacht op levering Op de site was het voorradig en zou de volgende dag geleverd worden. Helaas geen updates ontvangen over de verwacht levertijden Zelf meerdere keren achteraan gemaild.

Snel bezorgd, alles netjes en compleet.

De bijsluiter bij de dakdrager is wel heel kleinletterig en summier. Gelukkig als compensatie een duidelijke instructiefilm op jullie site. Dank!

Prima *

Na het plaatsen van de order ontving ik een e-mail, dat de trekhaak op backorder werd geplaatst en de vraag of ik de order nog wil laten doorgaan..... Echter de bijbehorende electrische aansluitkabelset werd wel onmiddellijk verstuurd. (en ontvangen). De vraag of de order door moet gaan heeft alleen dan zin als ook de kabelset op backorder zou zijn geplaatst .......... Verder alles prima ,mits de trekhaak, als beloofd, eind deze maand geleverd wordt.

Vlotte correcte bezorging

Sierdopontwerp Nissan Note: Schroefgaten komen niiet overeen met de overeen met de bouten in de stalen velg.

Suppers snel geregeld top service.

Supper snel bezorgd en de pasvorm ook perfect.

Bestellen via de uw site was uiterst plezierig en correct.

uitstekend product en tevens makkelijk te monteren

uitstekend product en tevens makkelijk te monteren

Sneeuwketting en dakdragers snel geleverd

Kreeg een factuur na 4 jaar

Na vier jaar een factuur en mij vragen om een beoordeling?

Verkeerd advies, klant betaalt

Advies gevraagd aan Alleskanmee voor trekhaak en bijbehorende kabelset voor auto met sensoren. Na montage blijkt aanbevolen kabelset niet te werken met sensoren. Volgens Alleskanmee kunnen zij daar niets aan doen. Klacht wordt in eerste instantie afgewezen, 'de trekhaak werkt toch?'. Na aandringen krijg ik hernieuwd advies voor een wagenspecieke kabelset. Kosten voor demontage en hernieuwde montage zijn voor mij. Jammer, had meteen de juiste set aanbevolen, had mij veel geld bespaard. Jullie hebben erg scherpe prijzen, nu nog in één keer het juiste advies. Zie trouwens dat jullie advies is bijgewerkt op de site. Goed voor nieuwe klanten, maar waarom moet ik daarvoor betalen?

Goede ervaring!

Goed, snel en professionele levering!

Fietsendrager

Telefonisch zijn jullie zeer slecht te bereiken dat is wel een puntje ter verbetering paar keer getracht te bellen en elke keer reclame waar je niet goed van wordt

Prima advies, snelle levering

Prima advies gekregen mbt de geschikte dakdragers voor mijn auto. Na bestellen werden zowel de dakdragers en dakkoffer snel en netjes bezorgd

Prima en op tijd geleverd

Het gebeurt de laatste tijd met PostNL dat ik het pakket minstens 1 dag later krijg dan gepland. Ik vind het knap dat jullie het voor elkaar hebben dat de levering op tijd is.

uitstekend

goed en snelle levering

Magnetische skidrager aangeschaft Snel geleverd en goed verpakt

Tevreden met de dakkoffer en dakdragers

Website is duidelijk en overzichtelijk. Ook de uitleg filmpjes via You Tube zijn goed gepresenteerd. Levering ook prima en op tijd. Het enige kleine nadeel was dat de installatiebeschrijving verdeeld is over 2 a4tjes. Daarvan was er 1 klein en compact afgedrukt en dan met name de afbeeldingen voor je auto met afmetingen. Maar verder zeer tevreden als het gaat om prijs-kwaliteit verhouding.

Goede ervaring

Goede communicatie de bestelde trekhaak was niet binnen de beloofde 3-5 dagen leverbaar en werd kosteloos vervangen door een duurder exemplaar

uitstekend

ik kan de Active bike fietsendrager voor e-bikes zeker aanbevelen tevreden klant.

Zeer oplettend

Zeer oplettend waardoor mijn fout bij bestelling door hun werd opgemerkt en alles uiteindelijk toch netjes bij ons aankwam . Kofferbak mat op maat is perfect

Verwerking bestelling en klantenservice zijn top

De bestelling die ik geplaatst had, kon ik nog op het allerlaatste moment wijzigen. Alle acties, die daar voor nodig waren werden punctueel en snel uitgevoerd.

Kasteleinenkampweg 10

5222 AX 's-Hertogenbosch