Beste prijzen en snelle levering.

Meerdere keren hier besteld. Altijd prima. Aanrader.

Redelijke prijzen, snelle levering

Gezocht naar een grote dakkoffer met dakdragers en hier gevonden. Werd snel geleverd in 2 leveringen (dakdragers kwamen een paar dagen later i.v.m. voorraad). Helaas kwam ik erachter dat de prijs elders een stuk goedkoper was voor dezelfde dakdragers. De beschrijvingen zijn niet in het Nederlands. Als je nog nooit een dakdrager of dakkoffer hebt gebruikt is dat handig !

Zeer snelle service

Naar omstandigheden erg goed afgehandeld

Dak-dragers en dakkoffer besteld. Netjes na twee dagen de dak-dragers afgeleverd. Alleen kreeg ik na vier dagen de melding dat de dakkoffer pas in aug. geleverd zou worden. Hier was ik natuurlijk helemaal niet blij mee, dus heb ik deze meteen geannuleerd d.m.v. de mail te beantwoorden. Wat erg netjes was, is dat ik mijn geld van de dakkoffer vrijwel meteen kreeg teruggestort en dus een andere dakkoffer kon bestellen. Met de dak-dragers ben ik erg tevreden. Goed materiaal en duidelijke filmpjes ter ondersteuning, erg tevreden!

Levertijden zijn langer dan aangegeven

De levertijden zijn langer dan aangegeven. Wordt verzonden via DHL die vervolgens het pakket kwijt raakt. Hier kan de webshop niets aan doen maar wanneer je de klantenservice van de webshop belt over deze kwestie wordt je op een onaangename manier aangesproken/behandeld vervolgens komt het er op neer dat je geduld moet hebben terwijl de verzender door een pakket bezorgen (DHL) als dé klant wordt gezien en uiteraard meer info krijgt over het betreffende pakket! Uiteindelijk het pakket geretourneerd waar vervolgens weer een week over heen gaat zonder enige vorm van communicatie voordat dit uiteindelijk verwerkt wordt Voor mij geen bestellingen meer bij deze webshop de klant is hier duidelijk geen koning.

Top service en heel klantvriendelijk!

Ik heb geen verstand van dakdragers en dakkoffer dus ik wilde gewoon simpel voorgeschoteld krijgen wat ik moet aanschaffen en het liefst ook voor een leuke prijs heb 2 bedrijven gemaild en alleen hier kreeg ik direct een duidelijk antwoord met wat ik moest hebben link erbij aan klikken en kopen zo simpel kan het zijn ipv 6 keer over en weer mailen en steeds meer gefrustreerd raken omdat ik nog niet wist wat ik nou moest hebben. Nu was het hier ook echt veel goedkoper maar ook al was het duurder geweest dan nog had ik bij jullie gekocht om de uitstekende service bedankt ik ga jullie zeker aanraden!

Snelle levering!

De dakdragers zijn zeer vlot geleverd.

Makkelijk en goed

We hebben nieuwe wieldoppen besteld. Deze zijn de dag daarna bezorgd en goede staat.

Goed en alles volgens afspraak

Alles is goed en op tijd geleverd

Trekhaak was pas twee weken later leverbaar. Kreeg een voorstel met korting op een duurdere afneembare trekhaak, of eventueel de bestelling annuleren. In beide geen interesse dus gewoon gewacht, en het pakket kwam keurig nog voor de beloofde nieuwe datum.

Helaas toch niet op voorraad maar gelijk bericht ontvangen en daarna op gemelde datum geleverd

Prima service. Goede kwaliteit

Als afgesproken

Goed.

Snelle levering. Doen wat ze beloven

Prima en snel geregeld

Verzending en track and trace kan beter, pakket wordt (te ) snel naar het pick up point gebracht.

Alles prima geregeld op de bezorging na

Snelle actie en contact, prima op orde. De bezorging door post.nl was echter waardeloos. We zitten in een bedrijfsverzamelgebouw en de 'bezorger' had de doos gewoon in de hal gekieperd en verder geen moeite genomen om ons huisnummer te bezoeken. Voor hetzelfde geld neemt iemand die doos mee en ontvang ik niks ….

Zeer goede service

Bestelde product in een dag in huis klasse kan ze iedereen aanbevelen top

Zeer professioneel en netjes geregeld

Zeer tevreden, ik werd netjes gebeld toen er wat vertraging zat in de levering, ik kreeg de optie om te wachten of mijn geld terug krijgen. Uiteindelijk is de trekhaak restreeks vanaf de producent gestuurd om te zorgen voor een snelle levering. Heel fijn geregeld! Ik beveel ze aan!

Ik heb het bestelde product snel ontvangen. Een extra onderdeel was helaas niet leverbaar en daar kwam ik alleen achter na een telefoontje

De levering erg snel, website moeilijk om het goede product te vinden. Telefonisch contact erg moeizaam om door te komen maar als je er door bent wordt je goed geholpen.

Goed Product, wel iets langer onderweg

Voor 16.00 besteld en na drie dagen geleverd. Verder geen klachten,, gewoon op tijd bestellen.

Keurig op tijd bezorgd.

Mooi product en goede snelle service

Mooi product en goede snelle service

goede service

Heb gekregen wat ik gevraagd heb en op tijd geleverd

snel en volgens afspraak.

alles supers. snel en volgens afspraak.

Kasteleinenkampweg 10

5222 AX 's-Hertogenbosch