goede service

Snelle en goede levering

DakKoffer en dragers heel snel geleverd. Helaas waren de verkeerde dragers opgestuurd. Supersnel nieuwe ontvangen. Helaas 3 x met zware retourpakket terug naar PostNL moeten lopen, omdat retourcode niet werkte. Alle medewerkers waren heel behulpzaam en vriendelijk. 1 medewerker stuur een zeer botte mail. Gelukkig is het nu gelukt om terug te zenden.

Snel geleverd, goed verpakt. Prima m'n product.

Makkelijk bestellen, snel geleverd en pakket netjes aangemeld. Product prima.

Goede communicatie & zeer snel geleverd

Ik had dakdragers voor mijn auto nodig, en als is de site heel duidelijk en overzichtelijk, wilde ik toch even voor de zekerheid bellen om te checken welke dakdragers er op mijn auto passen. Ik werd snel geholpen met de juiste keuze. In de ochtend besteld, en tot mijn verbazing stond de pakketbezorger dezelfde dag nog voor de deur met het pakket. Wist niet dat er zó snel geleverd kon worden!

nette behandeling nette levering

over alles kan mee geen commentaar alles was netjes verpakt. Alleen heeft DHL het pakket voor de deur gezet en getekend zogenaamd als mijn buurman.Geen briefje dat het afgeleverd is bij mijn buren. bij navraag bij mijn buren bleek dat hij van niets wist. Wij pakken al jaren pakjes voor me kaar aan. zowel op 42 als op 46. via mail van aflevering kwam ik er achter dat volgens deze mail mijn buurman op 46 getekend had. wat dus niet waar is. Als ik verkeerd wil zeg ik dat ik niets ontvangen heb.we hebben het wel over ruim 200 euro. mvg. Ted Blok. gee

Super kwaliteit tassen

Verzending duurde langer dan verwacht. Maar de tassen zijn echt heel goed. Nog na-gebeld door het bedrijf of alles was aangekomen en tevreden. Ja, toppie

Juiste product, snel geleverd

!

Pluspunten

Informatie gevraagd via email. Snel een reactie en goede uitleg. Snelle levering en netjes verpakt. Duidelijke uitleg te vinden op de website. Erg tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Dakdragers echt supersnel geleverd. Binnen 24 uur lagen ze op de auto.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling

De web site is soms wat onlogisch als je de zoek functie gebruikt.

Pluspunten

S Avonds besteld volgende dag in huis.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

goed bezig

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Correcte levering. Goede info over levertijden. Niet duur.

Track en trace mist bij de vervoerder waarmee gewerkt wordt. (Flevobird)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Makkelijk bestellen en zeer snelle levering met duidelijkheid over de voorraad beschikbaarheid

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Correct en op tijd

Pluspunten

Bredere uitleg over electrische aansluitingen bij ons ist nog niet compleet aangesloten

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede prijs en perfect geleverd

Kasteleinenkampweg 10

5222 AX 's-Hertogenbosch