Pluspunten

perfect

jullie zijn goed en nieks om te verbeteren

Pluspunten

Snelle bezorging, prima kwaliteit en prijsverhoging.

Pluspunten

Prima snelle service.

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt. 2 accu's voor de Iphone 6 besteld, ingebouwd, en meteen een groot verschil met de uptime van de telefoon.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering Onderdelen goed en veilig verpakt

Pluspunten

Snelle levering. Goede communicatie met verkoper. Er word direct een mail gestuurd wanneer de bestelling gereed is en word opgestuurd. Het product was goed verpakt evenals de kwaliteit van het product valt niks over te klagen! Alleen maar positief.

Geen verbeterpunten, top werk!!!!!!! Ik zal PhoneGigant aanraden bij familie/vrienden.

Pluspunten

Alle producten (4 verschillende) netjes de volgende dag geleverd, na levering 1 product niet helemaal zoals we wilden, deze retour gestuurd en 2!! dagen later het geld al terug op onze rekening, erg snel geregeld, netjes! Verdere producten prima en past perfect.

Pluspunten

Pluspunten

Snelleservice

Pluspunten

Mooi product geleverd met alles erop en eraan!

Pluspunten

Top service, scherm snel ontvangen & werkt prima! Handige video te vinden bij het artikel. Aanrader!

Pluspunten

Heel goede service Had een verkeerd model accu besteld en ze hebben die gratis omgeruild. Top!!!

Pluspunten

Prijs kwaliteit is goed, levering is goed verlopen. Alles ontvangen zoals beloofd. Prima service.

Pluspunten

Ik was niet tevreden over het door mij bestelde product (was ook wel erg goedkoop) en heb het teruggestuurd. In no time werd het bedrag terugbetaald. Keurig.

Pluspunten

Goede site en bediengen

Goed zo

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Slecht product en slechte voorwaarden voor retourneren

Pluspunten

Zeer snelle service, de klantenservice is zeer snel professioneel en uiteraard erg beleefd aan de telefoon. Alle bestellingen die ik tot nu toe heb gedaan zijn altijd keurig op de afgesproken datum en tijdstip geleverd!

Wellicht leuke acties en of kortingen.

Pluspunten

Snel gedaan

Nvt

Pluspunten

Wat een service! Ik ben er zeer tevreden over mijn toestel is gerepareerd en oogt nieuw! Mvg xenofoon kondaris

Pluspunten

Pluspunten

Snel en goed

Pluspunten

Alles wat je nodig hebt voor reparatie aan je smartphone vind je er. Snelle verzending. Goede service

Pluspunten

Vaak besteld bij Phonegigant en nog nooit klachten gehad.

Ruysdaelbaan 3a

5642 JJ Eindhoven