Pluspunten

Ik heb een batterij besteld alleen liep deze helaas binnen een uur helemaal leeg ! Netjes een mail gestuurd en binnen 24 uur antwoord terug gekregen en zonder kosten een nieuwe batterij opgestuurd gekregen Super goeie klantenservices ! Ben super tevreden :)

Geen verbeter punten nodig

Pluspunten

Werkt makkelijk snel levering

Pluspunten

Snelle en goede service! Vlotte levering!

Pluspunten

Gigantisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen echt een aanrader

Klant gericht persoonlee nog beter opleidingen en nog meer

Pluspunten

Snel service Goede info op website

Pluspunten

Goede service, snelle afhandeling, groot assortiment. Goede firma

Pluspunten

Perfecte service! Binnen een dag het bestelde hoesje in huis.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Levering ok

Misleidt klanten door producten ´origineel’ te noemen wanneer het niet gaat over echte Apple laders/draden.

Pluspunten

Twee hoesjes voor de iPad besteld, ruime keuze in modellen en kleuren voor een prima prijs. Ook nog een snelle levering. Heb deze site als favoriet opgeslagen.

Pluspunten

Op vrijdag middag bestelling geplaatst en zaterdagmiddag door post nl bezorgd goeie en snelle service TOP

Geen opmerkingen gewoon goed

Pluspunten

Uiterst snelle en correcte afwikkeling nadat mijn oplaadkabel niet meer werkte.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service goede levering

Bestelling betrof achterzijde s8+. Achterzijde tape laat erg makkelijk los van telefoon en tape rond vingerafdrukscanner mist waardoor deze los blijft zitten tussen de randen van het glas en het printkabeltje kapot gaat. Dit product kan dus veeel beter

Pluspunten

Wat een vlugge en correcte service

Pluspunten

Levert alles op tijd en compleet.

Pluspunten

Topbedrijf met goede klantenservice en ruime keuze uit onderdelen en kwaliteit.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle correcte levering

Pluspunten

Snelle service. Goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle correcte levering van het reparatiesetje!

Pluspunten

The item didn't fit for my new ipad, but the return was easy. Thank you so much!

This issue could repeat again in the future, so I would advice to add either year 2017 or something in the title 'iPad Pro (12.9 inch) Smart Case'. Apparently an ipad pro 12.9 inch 2018 the newest one, is way smaller than 2017. (Apple removed home button and tablet became smaller i believe). Otherwise i cant explain the reason why 12.9inch case didnt fit on my 12.9inch ipad pro

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit

geen

Pluspunten

Product komt overeen met afbeelding en omschrijving. Snelle verzending. Geen poespas.

Ik zag geen retour formulier bij de bestelling. Nou wilde ik het ook niet retourneren, maar het zou wellicht handig zijn retour info bij te voegen.

Pluspunten

Gelukkig ben ik redelijk handig en dat heeft mij al heel wat geld uitgespaard. Gebroken schermpjes van de kinderen, zwakke accu’s met koud weer. Vervangen doe ik deze met de spullen van PhoneGigant. Snel geleverd en kwalitiets onderdelen. Erg blij mee.

Geen flauw idee.

Ruysdaelbaan 3a