Pluspunten

Makkelijke site

Pluspunten

Goed produkt, snel geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op zicht nooit problemen besteld volgende dag in huis alleen nu zijn wij een week verder en ik heb nog steeds mijn bestelling niet. Mail gestuurd en dan krijg ik alleen de verzend bevestiging ja daar heb ik weinig aan. Nu weer 23 jan mail gestuurd nu weer afwachten. Dus scherm nog niet binnen dus de telefoon kan ook nog niet gerepareerd worden

Beter op mail reageren

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leveringstijd kan beter ( duurde een week )

Pluspunten

Steeds correcte afhandeling van de bestellingen en eventuele problemen.

Pluspunten

Overzichtelijk assortiment, leuke aanbiedingen. Ook niet meer verkrijgbare onderdelen zijn vaak nog te koop bij Phonegigant.nl

Is ok zo

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle en diecrete levering.

Zonde dat ik bij het bestellen van een Iphone 7 a++ kwaliteit een batterij met MFG date 11-2016 krijg.. De batterij was rond 55 procent opgeladen toen ik hem installeerde. Het wil dus zeggen dat ik nu al ruim 15 procent van zijn totale capaciteit kwijf ben. Zonde maar helaas..

Pluspunten

Snelle verzending, goed verpakt, duidelijke vermelding op de website, ruim assortiment, goede service indien het niet goed is en veel betaal mogelijkheden .

Het assortiment op de website mag iets betere filters krijgen, ik kom vaak iPad 2 spullen tegen terwijl ik daar niet naar op zoek ben.

Pluspunten

Geweldige snelle levering

Ik zie geen verbeter punten

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pretendeert originele adapters te verkopen, echter verkoopt onder dezelfde omstandigheden, en dus volgens hen, vergelijkbaar geproduceerde adapters. Zonder logo, zonder goedkeuring van Apple, m.a.w. 3rd party adapters, prima, maar verkoop ze dan niet als origineel. Dit is gewoon misleiding.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Misschien wachten om feedback te vragen tot de producten geleverd zijn

Pluspunten

Goede prijzen en zeer snelle levering

Pluspunten

Heel snel geleverd! Het scherm ziet er prima uit!

Pluspunten

Snelle levering van een nieuwe batterij, erg blij mee.

Pluspunten

Grote keuze & snelle levering van het gekozen product

tracking???

Pluspunten

Snelle verzending, correcte beschrijving van producter. alles staat juist aangegeven op de website. ook de prijs is top top!

geen

Pluspunten

Pluspunten

goede productinfo, lage prijs goede communicatie rond levering

Pluspunten

Vlotte levering, juiste product en keurige administratieve ondersteuning door de klantenservice!

Pluspunten

Vlotte levering

Pluspunten

Goede klantenservice, die een tekortkoming in mijn bestselling direct en geheel kostenloos herstelde, zoals het hoort. En dat supersnel. Bovendien een compleet aanbod van alle benodigden op vooraad. Nice!

Sommige onderdelen kunnen beter beschreven worden, bijv. door typenummers altijd te vermelden, en niet alleen daar waar ze afwijken van de norm.

2 sterren: slechter dan verwacht

Er wordt mij gevraagd om een review te schrijven, terwijl ik nog steeds op mijn bestelling aan het wachten ben. Zeer lange levertijd!

Ruysdaelbaan 3a

5642 JJ Eindhoven