Pluspunten

Behulpzaam.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb het pakket nog niet ontvangen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Werd ingelicht dat product in back-order staat,

- Voorgestelde levertijd is niet behaald (2 werkdagen) uiteindelijk na 2 weken geleverd gekregen. - Tot 2x toe geen reactie op email naar klanternservice - Verzoek crediteren niet in behandeling genomen, waardoor uiteindelijk nog is geleverd.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering maar product deugde niet

Ik heb 2 laders besteld, heb ze keurig de volgende dag binnen gehad. Maar beide producten deugen niet! Ze laden mijn toestellen niet op!

Pluspunten

Goed snelle levering

Niks

Pluspunten

Goede kwaliteit

Pluspunten

Altijd blij met PhoneGigant! Bestelling snel binnen en werkt naar behoren.

Pluspunten

Het is een goed georganiseerd bedrijf wat snel en netjes werkt.

Pluspunten

Ruim assortiment met goede producten. De zending was op de afgesproken tijd afgeleverd. De iPhone was binnen no-time weer gerepareerd! Aanrader!Ik heb al meerdere bestellingen geplaatst en altijd op tijd geleverd.

Pluspunten

Superbedrijf. Batterij niet toegekomen wegens geen volledig adres, maar direct rechtgezet door een zeer behulpzame Jolanda waarvoor nogmaals dank.

Pluspunten

Phonegigant is mijn favoriete leverancier voor telefoon onderdelen. Goede prijzen, snelle verzending en niet moeilijk over garantie. Echt een aanrader!

Pluspunten

Vlot handelen

Pluspunten

Snelle levering.

n.v.t.

Pluspunten

Stipt, goede communicatie

Pluspunten

snel en goede materiaal .

Pluspunten

ondanks de fout die gemaakt was is het goed op gelost de volgende dag had ik mijn goede bestelling binnen top voor de hele goede service

iets beter op letten met order picken

geen

Pluspunten

Snelle levering. Kwaliteit van het waterdichte hoesje nog weinig over te zeggen, dat zal blijken. Hoesje zag er in ieder geval beter en slanker uit dan een eerdere die meer dan het dubbele gekost had en binnen een maand kapot was. Tot nu toe dus positief gestemd.

Pluspunten

Zeer goed 5 sterren. Snel en vriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Helaas na plaatsen van de baterij en opstarten heb ik nu een Samsung Galaxy S6 edge die overleden is.

Pluspunten

Goed verpakt. Product 100% zoals beloofd. Ook netjes op de hoogte gehouden van 1 dag vertraging van de verzending.

Ivm display's iphone misschien nog iets beter aangeven of het 1 eenvoudige module is die gewisseld wordt (met een paar schroeven) of dat het een wat ingewikkelde ingreep is waarbij erg veel los gemaakt moet worden. Misschien een gemiddelde vervangtijd ?

Pluspunten

scherm iphone 6 besteld, super blij ....snelle levering en makkelijk te monteren/demonteren

geen

Ruysdaelbaan 3a