voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Verzorgen van (levering van) de bestelling. Het informeren over statussen. De snelheid van verwerking.

Als ik vooraf had geweten dat dit geen orginele Samsung stylus is, had ik 'm niet besteld!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Komt zijn afspraken na

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en correct!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Correcte afhandeling. Stipte levering

Ik kocht een stylus voor mijn samsung S9 note. De stylus heeft geen bluetooth. Ik had graag gezien dat dit beter kenbaar was gemaakt op de site onder produktspecificaties. Dus niet in tekst, maar in tabel. Bluetooth ja/nee.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle verzending, Nette prijzen. Toevallig werkt de kabel in combinatie met de Philips smart-tv niet; gelukkig reageert de PhoneGigant prima én snel op e-mail. Zelfs op nieuwjaarsdag!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima qualiteit, goed geleverd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

9 goede service en goed op tijd

Niks tit nu

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Ook met de feestdagen op tijd!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel besteld . snel geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima bedrijf. Helaas moest ik de bestelde kabel retourneren, omdat deze niet deed waarvoor ik hem kocht. Maar de retour werd correct afgewerkt. Afspraken worden waargemaakt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, duidelijkheid.

Betere kwaliteit.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk te bestellen. Snel geleverd en zonder enig probleem was het bestelde onderdeel, nieuw display voor mijn I Phone 6, met gemak zelf te vervangen. Ik zou zo weer wat bij hen bestellen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel geholpen ook via de chat artikel de andere dag geleverd zoals beloofd

Ga zo door

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel gereageerd, snel geleverd. Helaas verkeerde item, maar ook dat werd meteen hersteld.

magazijn eind-controle bij verzending?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Keurige en snelle service en goede afhandeling bij dit bedrijf. Bij klachten of problemen zijn ze goed te bereiken en denken ze in oplossingen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goed. Eerder bij fixjeiphone besteld deze schermen zijn slecht en zeer dun. Scherm van phonegigant is veel dikker en past beter in mijn iPhone eeldkwaliteit is ook beter

Promoten dat je betere schermen verkoopt als de concurrent zo krijg je meer omzet

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, prima artikel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hadden wat ik nodig had, besteld en vlot in huis. Zo hoort een webwinkel te werken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle lever i ng en via youtube de reparatie gevolgt en bekeken en gerepareerd top

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en het product paste en werkte perfect ik ben er heel tevreden over

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle mail nette levering

Ja als je een iPad scherm bij winkel mandje ook iPad type nummer bij zetten dan weetje dat het de goeie is artikel nummer klopte wel om te voorkomen dat je de verkeerde koopt En een reparatie kit zonder scherm Waar 2 kanten tape matje eventueel handschoenen bij zit ik heb nu van ieders bij moeten kopen dat vond ik wel jammer gr gertjan

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles was zoals op de site beschreven is.

Venenweg 66

1161AK Zwanenburg