goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Goede verpakking. Duidelijke site. Concurerde prijzen.

Ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uitstekende service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- snelle levering - goed product - en natuurlijk een lage prijs

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede levering en de spullen werken prima

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel

niks

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Phonegigant belooft een snelle levering en dat maken ze waar! Het product kwam goed verpakt aan en werkte naar behoren! Zeker een aanrader.

Geen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Defect apparaat meteen opgelost

Pluspunten

Jammer dat ze geen nieuw scherm hebben opgestuurd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles kompleet geleverd, zie ook verbeterpunten.

bestelling gedaan en bevestiging gekregen betreft levertijd, stond een item in backorder en zou nageleverd worden.Mijn verwachting was wel dat het overige wel verstuurd zal worden, mede dat de verzenddatum niet werd gewijzigd. Na een positief kontakt met uw medewerker toch alles positief geregeld. Gaarne de levertijd aanpassen indien het een backorder is of apart naleveren.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Delivered quickly and in good packaging. Just strange that there was no glue/sealing around the screen.

Inform that the screen comes without sealing.

goede service, goed behandeld

Als je iets bij opmerkingen plaatst zou het leuk zijn dat het gelezen word, en een reaktie daarop. Mijn artikel was stuk maar door de geringe kosten nieuwe besteld. Dus bij de 2de dit vermeld geen reaktie. Maar ben verder super te vreden snel en goed verpakt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, prima kwaliteit, uitstekende helpdesk met vriendelijke en professionele hulp

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed en snel!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- snelle levering - goed op de hoogte wordt je gehouden

N.V.T

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb de lader snel thuis gestuurd gekregen.

De lader zelf doet het alleen niet zo goed ik kan mijn mobiel er niet goed mee opladen en mijn iPad helemaal njet de ene keer laat hij wel goed en de andere keer niet .

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke site en kwalitatieve producten. Ik ga zeker nog bestellen!

Pakketjes iets completer als het gaat om onderdelen, ik had bij mijn touchscreen voor de ipad bvb geen dubbelzijdige tape gekregen om het toestel terug te kunnen dichtplakken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snell levering, correcte prijs en hele goede service

Venenweg 66

1161AK Zwanenburg