goede service, goed behandeld

Pluspunten

Scherpe concurrerende prijzen. Levering volgens verwachting. Product (lader Ipad/Iphone) voldoet aan onze wensen.

n.v.t.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Nette manier van te woord staan aan de telefoon. Pakket keurig de volgende dag binnengekregen.

Werd duidelijk gesteld dat het vervangen van een Iphone 6 scherm 'makkelijk' zelf gedaan kon worden. Na drie uur en, naar later bleek, twee vernielde kabels later ben ik maar naar een reparatiebedrijf gegaan. Deze kit kostte € 42,95, de onderdelen 'thuisknop' en 'camera' waren € 70,00, gelukkig hoefde ik geen arbeidsloon te betalen. Maar deze man had de hele operatie voor € 60,00 gedaan. Kost me dus € 52,95 extra. Nou, dan kom je toch in aanmerking voor de Iphone 7???

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering, duidelijk beschreven op de site, vond meteen wat ik nodig had

deze keer was het perfect, en ENORM blij dat ik een nieuwe batterij heb en men gsm het weer doet thx

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, retour van een artikel wat niet aan de verwachting voldeed is top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering, goede produkten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering Goede communicatie

Niets te wensen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelheid leveren.

Productomschrijving. Lijmspuitje was niet bruikbaar doordat drukker ontbrak.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heelgoed

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Telefonisch contact wordt er meteen opgenomen. Zeer goed advies. Vriendelijk en behulpzaam. Bekwaam personeel. Snelle levering.en product retour zenden totaal geen probleem. Phone Gigant is een voorbeeld in internet verkoop.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd perfect geleverd...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

prima producten en onderdelen, snelle levering, goede prijs. Van de meerdere keren dat ik wat bestelt heb is er 1 keer een defect scherm geleverd maar dit is direct en zeer adequaat opgelost

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima aanbod, correcte en snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle bezorging. Product voldeed geheel aan de verwachtingen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelheid van bestelproces en afleveren.

n.v.t.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijk en geen verzendkosten. Product besteld werkt prima

Pakketje later binnen dan aangegeven

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb mijn product succesvol binnen gekregen, precies op afspraak. Aanrader.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en goede service.

Hoesje paste niet omdat hij krom was, bij het contact opnemen met de klantenservice 3 minuten in de wacht gestaan, toen de mogelijkheid gekregen om de voicemail in te spreken om terug gebeld te worden maar nu ( één week later ) nog steeds niet terug gebeld..

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestelling snel geleverd, goed verpakt. Contact met de klantenservice zeer goed geholpen, snel opgelost. Top

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en goeie kwaliteit. Niet duur en werkt perfect.

Geen enkele verbeterpuntjes. Zou zeggen ga zo door en maak vele mensen blij met jullie online winkel

Venenweg 66

1161AK Zwanenburg