Laden reviews...
2.024 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent de hoge kwaliteit van het eten en de betrouwbare leveringen. Klanten waarderen duidelijke communicatie en professionele service. De algehele ervaring is zeer positief en men komt graag terug voor toekomstige bestellingen.
Alles zag er mooi opgemaakt en smakelijk uit. Echt alles smaakte goed! Goede communicatie over brengen en ophalen. Ideaal dat er borden en bestek bij geleverd worden. Duidelijke opwarminstructies. Kortom aan te bevelen.
Ineke
Nijkerk
Wij als organisatoren van de Jaarlijkse Buurtmiddag zijn Zeer content met de Buffettenboer. Ook als er iets mis gaat zijn de medewerk(st)ers er als de kippen bij om het probleem(je) op te lossen. Spoedmails worden zeer snel beantwoord en wordt er naar een passende oplossing gezocht. Top. Ook de medewerk(st)ers zijn Super aardig. Voor ons zeker een reden om volgend jaar 2027 weer een Buffet te bestellen. Namens alle deelnemers van het Buffet HARTELIJK DANK. HET WAS WEER TOP!
HJM van Jaarsveld
Boskoop
Meer dan voldoende eten. Potjes om warm te houden hebben we niet goed gelezen, daarom was het op een gegeven moment koud.
Karin Emmens-Blomsma
Bovensmilde
Vriendelijk comform afspraak zoals de foto's weergeven. Mijn gasten vinden het eten zoals altijd geweldig. Heerlijk
Bianca Batenburg
ede
Eerste bij jullie besteld en het smaakte prima,alles goed uitgelegd. En er was genoeg voor iedereen. Vegetarisch was ook een succes. We gaan zeker vaker bestellen
Bas Keuper
Winterswijk
Eigenlijk was alles heel goed, het eten was heerlijk. De salades waren echt super! Er was genoeg voor iedereen. Er kwamen nog onverwacht 2 gasten bij en daar was ook ruim voldoende voor. De chauffeur was supervriendelijk en heeft alles neergezet en uitgelegd. Wat lekker dat we niet hoefden af te wassen. De volgende dag werd alles weer op de afgesproken tijd opgehaald! Kortom: super!
Frea Stolwijk-Niemeijer
Spijkenisse
Eten was prima, maar duidelijkheid over de bezorging en ophalen een beetje onduidelijk. Geen sms gehad voor de tijd van het brengen, terwijl wel mail van de bevestiging gehad. Ook geen sms, terwijl 06 wel in mijn account staat. Ook met het ophalen een dag van te voren geen mail gehad, dus hadden geluk dat de spullen onder het afdak lagen.
Hennie
EPE
Voor ieder wat wils, lekker vers, goed verzorgd en vooral: gezellig! Het enige nadeel? Mijn broek zat na afloop duidelijk strakker dan ervoor. Conclusie: heerlijk gegeten, gezellig gehad en absoluut voor herhaling vatbaar!
Vanessa Hendriks
Sevenum
Veel gerechten. Levering op tijd. Compleet. Aanrader.
Thomas
Hillegom
Voor iedereen wat! Verzorgd tot op de puntjes.
Sabrina Nederkoorn
Oss
Al eerder gebruik gemaakt van De Buffetten Boer en nu weer een succes. Heerlijk gegeten en genoten van het buffet. Alleen maar complimenten van familie en vrienden gekregen, die ik hier graag doorgeef. Niet alleen kwalitatief, maar ook zeker kwantitatief. Het is meer dan voldoende. Tevens word je goed op de hoogte gehouden en de afspraken worden nagekomen. Tot de volgende keer.
Willie
MILLINGEN AAN DE RIJN
Echt zo geweldig. Goede en nette service. Bezorgtijd klopt ophaaldienst klopt met wat ze doorgeven. Eten was super!! Iedereen was laaiend enthousiast. Voor herhaling vatbaar
Gea Vink
Veenendaal
Wij waren met 14 personen, iedereen was zeer tevreden. Er was 1 puntje, de rijst was maar 1 bakje, dat is verhouding met de vlees en vis weinig.
Corrie
Werkendam
1 communicatie is helder en ter zake. 2 levering loopt vlekkeloos. 3 handleiding bij het eten is duidelijk en klopt ook precies. 4 het eten ziet er heerlijk uit en is dat ook volgens alle deelnemers. 5 na het ophalen van de resten, geen gedoe....(meerdere ervaringen) 6 de prijs/kwaliteit is prima
15 September 2026
A.Ros
Elst
We hebben gebruikgemaakt van het Italiaanse buffet en zijn daar zeer tevreden over. Er was meer dan voldoende eten voor alle gasten en iedereen was enthousiast over de grote variatie aan gerechten. Alles was bijzonder smaakvol en vers bereid. Daarnaast was ook de service uitstekend geregeld. Het brengen en ophalen verliep soepel en volgens afspraak. Kortom, een heerlijk buffet en een professionele organisatie. Zeker een aanrader!
15 September 2026
Maria
Assen
zonder zorgen een buffet neergezetten voor een groep van 85 collega's dat kan met de buffettenboer. alles wordt compleet geleverd, genoeg, lekker en gevarieerd. en groot voordeel, geen afwas want alles mag vuil retour. een aanrader!
14 September 2026
Corine
Waddinxveen
In een woord geweldig. Het werd keurig hier bezorgd. Inclusief borden en bestek. Ik had het keuze is reuze menu voor 35 personen. Het eten was ook echt formidabel. Alle gasten waren er zeer lovend over. En ik natuurlijk ook. Vers bereid, en dat kon je ook zien en proeven. De andere dag zijn ze alles weer ongewassen op wezen halen. Over 5 jaar als ik de 70 aan mag tikken, ga ik weer voor de buffetteboer!!! Iedereen...DANK JE WEL!
13 September 2026
Anne- Miek
Susteren
Netjes op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger. Keuze reuze was een goede beslissing. Eten was heerlijk en zag er verzorgd uit. Voldoende voor iedereen die mijn 70e verjaardag vierden. Bedankt
13 September 2026
Joke
Vleuten
Al diverse keren besteld of jullie naam doorgegeven en altijd verse producten, op tijd geleverd en gehaald, goede service. Ik kijk niet meer naar een ander.
12 September 2026
Sonja
Utrecht
We hebben al meerdere keren bij jullie besteld en het is altijd prima verzorgd met een hoge kwaliteit van het eten. En ook de hoeveelheid is gewoon super! Dus daarom dikke 5 sterren waard!
11 September 2026
Martin
Coevorden
Lekker eten en uitstekende afspraken compleet ontzorgd
11 September 2026
peter
Eindhoven
Zag er heel goed uit en meer als voldoende, en smaakte prima.
Gerda
Heerde
De ervaring met de buffetboer was vanaf het begin geweldig. Gemakkelijk besteld via de website afspraak gemaakt wanneer geleverd moet worden en voor de rest liep alles vanzelf afspraken worden nagekomen en de volgende dag werd het al opgehaald en hadden wij geen afwas of andere dingen nog te doen. Dank je wel, buffetenboer, het maakte het feest voor iedereen een relaxte aangelegenheid
Anton
Zoetermeer
Eten was uitstekend. Helaas een beetje te vroeg bezorgd zodat we zelf alles moesten uitpakken en aanzetten. En het servies goed was erg beperkt maar 1 soort borden in precies afgemeten hoeveelheid. Dus moesten we tussendoor borden afwassen om fruit of toetje te nuttigen.
Hennie Brinkman
KAMPEN
Heb samen met onze gasten genoten van een voortreffelijk buffet! Wij hadden gekozen voor 8 warme en 5 koude gerechten, aangevuld met stokbrood en kruidenboter. Heerlijk, heerlijk, heerlijk. Per mail werden wij tijdig geïnformeerd of er nog aanvullingen gedaan moesten worden, wanneer het buffet bezorgd zou worden en weer opgehaald zou worden. Het klopte allemaal. Wij bevelen iedereen dit bedrijf aan. Het zal zeker niet de laatste keer zijn. Nog bedankt Buffetten Boer!!!! And last but not least, de prijs was redelijk.
Gerard A. Rosier
Veenendaal