We hebben er heerlijk van gesmuld

Het stamppot buffet werd keurig op de beloofde tijd geleverd. De chauffeur gaf nog tips ivm het warm maken. Wij hebben er heerlijk van gesmuld. En vandaag werd ook weer alles op tijd opgehaald.

De service is erg goed. Ivm het slechte weer, wilde ik mijn bestelling een week opschuiven en dat kon zonder problemen (ik zat sowieso nog niet binnen de 3 dagen termijn toen). Je kunt zowel bij het afleveren als het ophalen de bezorger cq ophaler goed volgens via track&trace. Het eten zelf is ook prima, het is wel veels te veel. Ik had het carnaval buffet besteld voor 8 volwassenen, maar daar kun je daarna zelf nog 3 dagen van eten. Alleen het stoofvlees vonden we wel wat tegenvallen, maar de rest was prima. Ik begrijp niet hoe ze voor die prijs door heel Nederland kunnen bezorgen, aangezien ze nog goedkoper zijn én ook voor kleinere groepen doen dan onze lokale slager. Ik raad ze zeker aan.

Duidelijke communicatie en een snelle levering

Prima ga zo door

Heerlijk eten voor eerlijk geld.

Wij hadden een boerenbuffet. Het smaakte echt heerlijk. We hadden voor exacte aantal personen eten besteld en we hadden ruim voldoende. Voor herhaling vatbaar

Voortreffelijk

Toch even een compliment voor het heerlijke Italiaanse buffet, ook de vegetarisch en glutenvrij was goed verzorgd. Met een vriendelijke groet, Wimmy en Gjalt Dupon.

Top, heerlijk eten en meer dan genoeg!

het stampotbuffet was heerlijk en meer dan genoeg, we konden er nog een paar keer van eten.

Heerlijk gegeten

Ik heb voor het eerst besteld bij de buffetten boer en het was heerlijk de porties zijn best groot. De informatie voor het brengen en ophalen waren heel duidelijk en op de besproken tijd. Iedereen vond het heerlijk wij hadden een buffet besteld vis en vlees. We zullen zeker nog een keer bij de buffeten boer bestellen.

Heerlijke gerechten

Goede communicatie, veel keus qua gerechten. Opwarmen gaat prima. Top buffet!

Goed service, lekker eten

Allereerst hebben ze een hele goede service. Voor het aantal personen wel wat weinig. Maar het was wel echt lekker.

Het was voor mij de eerste x om zo online een buffet te bestellen, maar dit was een hele goede zet. Eten was ruim voldoende en heerlijk.Keuze was reuze, bestellen en bezorgen ook prima. En dan wordt alles weer opgehaald zonder dat ik het hoefde schoon te maken. Ideaal

Erg goed in de smaak gevallen

We hadden voor mijn 50e verjaardag een Italiaans buffet besteld voor ongeveer 50 mensen. Vooraf prima communicatie en alles werd geleverd zoals afgesproken. Er werd meegedacht en geholpen bij hoe alles klaar te zetten. Ik heb heel veel enthousiaste reacties gekregen dat mensen het erg lekker vonden allemaal. Veel positieve reacties over de lasagne, ook veel complimenten over de malse kip in een sausje, anderen over de salades. Veel vroegen wie dit buffet geleverd had, dus mogelijk gaat de Buffettenboer het druk krijgen.

Geweldig!

Perfecte timing, keurig verzorgd, en heerlijk eten. Een aanrader!!!

Lekker, zéker genoeg en het gaat zo makkelijk!

Alles was lekker, er was voor iedereen meer dan genoeg en de vegetarische varianten waren goed en lekker! We zijn er helemaal blij van.

GEWELDIG

Gisteren een luxe buffet gehad en het was geweldig.Alles was even lekker en het was ruim voldoende.Ik was eerst wat huiverig of het eten na 2 uur warm zou zijn maar was geen probleem. Keurig op tijd gebracht netjes in koelboxen en heerlijk vers stokbrood.Straks word alles weer opgehaald en ik hoefde niet af te wassen.Denk dat er weer nieuwe klantjes zullen komen de gasten waren erg enthousiast. Bedankt!!

Heerlijk en goed verzorgd buffet

We hebben al meerdere keren de buffettenboer gedaan en elke keer zijn We weer verrast van het heerlijke eten en de goede wijze van verzorging

Heerlijk wanneer je geen werk hebt aan eten bereiden! Alleen het aansteken van de warmers. We hebben genoten met al onze 25 gasten van het stampotten-buffet! Aanrader!

Voldeed volledig aan de verwachtingen

De sate buffetten waren prima verzorgd. De hierbij ook bestelde vegetarisch en allergeenvrijbuffetten waren zelfs beter dan verwacht. Bezorging was op tijd en de geleverde service van borden, bestek, e.d. is ideaal. Enig minpuntje is dat je voor bezorging in Zeeland een toeslag van € 50 moet betalen.

Keurig verzorgd en verrukkelijk!

Keurig verzorgd en verrukkelijk! Na mond-tot-mondreclame was het voor ons de eerste keer dat we een buffet hebben besteld. De bestelling werd keurig op de afgesproken tijd door een uitermate vriendelijke behulpzame jongeman bezorgd. Alles zag er keurig verzorgd uit en de werkwijze werd goed uitgelegd. Het gerechten waren keurig op tijd warm en smaakten stuk voor stuk verrukkelijk! Alles was mooi op smaak en ruim voldoende. Wij (en onze gasten) hebben er echt van genoten en gaan hier zéker vaker bestellen!

Het was top

Heel lekker allemaal en heel veel keuze Complimenten voor jullie , ook namens onze gasten , ze hebben heerlijk gesmuld van alles Dikke duim !♤♤♤!!

Tot de volgende keer!

Je kan er gewoon niet omheen als je bijna 30 gasten alleen maar positief hoort praten hoe goed het eten wel niet was. En wij als organisatie dat het super makkelijk was om dit te regelen en klaar te zetten. Minimaal tijdverlies met maximaal feest vreugd! Bedankt!

Niet wat ik gewend ben

Kip smaakte en ruikte naar kip. Hele schaal weg gegooid.

Fantastische service en heerlijk eten! Het eten werd keurig op afspraak geleverd; alles was compleet en prachtig vers. De smaken waren echt fantastisch. De geleverde au-bain-maries waren eenvoudig te bedienen en hielden het eten perfect warm. Ook het ophalen verliep netjes en flexibel – je hoeft er niet eens voor thuis te blijven als je een afgesproken plek hebt. In één woord: fantastisch.

super!

Wij hebben zowel bij de BBQboer als de BuffettenBoer besteld en bij beide is het top geregeld en echt heerlijk eten. Tot 2x toe een geslaagd bedrijfsfeestje daardoor gehad. Ook de service is super. Door de weersomstandigheden (sneeuw) moesten wij het een week verzetten. Dit was helemaal geen probleem voor de Buffettenboer. Was meteen geregeld. De breng en ophaalservice is ook heel fijn. Scheelt heel veel werk voor mij als organisator. Wij gaan zeker weer bestellen bij de BBQ en Buffettenboer! Echt een aanrader.

Het was echt zo super!!

Heerlijk gegeten, ruim voldoende, super goed geregeld! Genoten!!!

Uitmuntend!

Het is geweldig om bij u te bestellen. Alles is prima verzorgd. Het kan niet beter. Onze gasten vonden het weer super lekker. Het is weer voor herhaling vatbaar.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken