helemaal goed

we hadden een keuze is reuze buffet voor 24 personen en op zondag bezorgd. het eten was heerlijk en uitstekend verzorgd . ook prima geholpen bij het bestellen en meedenken met de bezorging. super tevreden

Het was allemaal erg smaakvol en keurig verzorgd

Goed eten. Goede service

Het kwam op tijd. Duidelijke uitleg. Lekker eten. En geen afwas :-)

supergoed!

De Buffettenboer in samenwerking met Koffiepunt 40 te Strijen was voor ons de ideale combi. Goed eten, een sfeervolle plek, heldere onderlinge communicatie. kortom; een goede harmonie. Een fijn verjaardagsfeest voor ons ma met leuke herinneringen na!

Perfect verzorgd buffet

Perfect verzorgd buffet alles op de tijd die afgesproken was en het eten was super lekker en meer als voldoende een dikke pluim aan alle medewerksters

Heerlijk eten, goed van smaak en netjes geleverd

De gerechten waren goed van smaak. Klantvriendelijk en goede service, per email en sms wordt je op de hoogte gehouden. Vriendelijke mensen wie het kwamen bezorgen en ophalen.

Heerlijk

Met vriendengroep gegeten het was heerlijk er werd meteen gekeken waar en wat ze kon bestellen ze kende dit niet. Dus even gepromoot

Prima geen klachten

Smaakte allemaal prima, geen klachten gehad .

Heerlijk stamppot buffet

Door de chauffeur netjes en beleefd afgeleverd en mijn gasten 40+ personen hebben er van genoten. Een aanrader voor iedere gelegenheid.

Geweldig! En wat een goede service ook.

We hebben allemaal heerlijk gegeten. Het buffet ’de keuze is reuze’ deed z’n naam eer aan. Veel verschillende gerechten, warm en koud, en erg lekker. Alles compleet geleverd met toebehoren. Zeker een idee als we weer iets te vieren hebben!

Super verzorgd

2e keer besteld. Goede communicatie en heerlijk eten. Zou het zo weer bestellen.

Perfect geregeld!

Het eten is op het afgesproken tijdstip keurig afgeleverd. Een prima instructie ontvangen van de vriendelijke chauffeur. Er was meer dan voldoende geleverd en iedeen heeft heerlijk gegeten. Ook de veganisten en allergeenvrije eters! Ook het ophalen verliep vlekkenloos. Een aanrader!

Omdat we al eerder een geslaagde BBQ van jullie hadden gehad zijn we nu voor een buffet gegaan. Wat een goede keuze, heel goed verzorgd, mooi verpakt en een vriendelijke uitleg van de jongeman van hoe alles werkte Wat een heerlijk eten met veel keuzes, het was meer dan genoeg ECHT SUPER Wij hebben met onze kinderen en kleinkinderen genoten, het is zeker voor herhaling vatbaar, dank jullie wel

Alle afspraken na gekomen

Een heerlijk buffet met voldoende eten.

Fantastisch!

Het eten was heerlijk, alle mensen hebben genoten en werden er heel blij dan dat er eten over was. Iedereen ging met een extra bakje eten naar huis. Vanuit de buffetten boer was er duidelijk en vriendelijke communicatie. Had echt niet beter gekund!

Heerlijk en gevarieerd buffet en ruim voldoende

Het buffet was heerlijk! Wij hadden gekozen voor het vis en vlees buffet. Er was een ruime keuze voor iedereen! En ruim voldoende met het brood en de salades erbij. Buffet werd op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger die alles nog even rustig uitlegde. Zeker een aanrader!

Fantastisch eten, goede en snelle service. Iedereen was vol lof

Net als onze vorige buffet hebben we met z’n allen zo genoten van dit buffet. Iedereen was wederom vol lof. Ook vooraf, snelle en correcte communicatie bij mijn vragen. Levering op de afgesproken tijd en prima uitleg. Heel graag tot een volgende keer.

Van begin tot eind vlekkeloos geregeld!

Over onze ervaring met de buffetten(boer) kunnen we eigenlijk wel kort zijn. In één woord FANTASTISCH. De contacten vooraf verliepen vriendelijk en vlot. De mail, app contacten en de gehele logistiek eromheen waren ook top. Hier kunnen vele bedrijven nog iets van leren! En het eten? Onze gasten vonden het buffet zeer smaakvol, de bordjes werden meerdere keren bijgevuld. Al met al een zeer geslaagde ervaring bij de Buffettenboer tegen een aantrekkelijke prijs!

Zorgeloos genieten

Wat een super ervaring. Buffet wordt geleverd met alles erop en eraan. Je hoeft echt nergens over na te denken. Brengen en halen ook zeer goed geregeld en volgens afspraak. Wij hadden een Apres Ski buffet!! Juist vanwege de orginaliteit werd dit zeer enthousiast ontvangen door onze gasten. We hebben genoten van schnitzels, curryworst, div aardappelgerechten en mac en cheese. Voor ons geen auf wiederseen, want wij komen terug!!

Heerlijk, vers en smaakvol

Niets aan toe te voegen meer. Super!

Prima bezorging Heerlijk eten Echt een aanrader Na afloop wordt alles weer lekker opgehaald Niks geen afwas

Voor de 2e keer een buffet besteld . Het eten is heerlijk en vanaf de bestelling tot bezorgen wordt je goed geïnformeerd. De gasten zijn zo tevreden over de kwaliteit van het eten en de hoeveelheden dat ze ook.gaan bestellen en kunnen we weer aanschuiven.

Super lekkere gerechten, echt een aanrader.

Makkelijk te bestellen, goede service en super lekker eten. Het enige kleine minpuntje was dat er naar onze mening wat weinig stoofvlees bij zat. (Het vlees was overigens heel lekker) Ik zou iedereen die een buffet wilt aanbevelen hier te bestellen.

Super!!

Het buffet was super geregeld, was erg lekker! We kregen van iedereen alleen maar goede berichten. Dus in 1 woord super!!

Alles was top

Alles was top geregeld en erg smaakvol

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken