Filters

8

Mooi op tijd geleverd, eenvoudige instructies, lekker eten voor een grote groep

Ten behoeve van een teamsessie op kantoor hebben we voor 18 personen het Italiaanse buffet besteld met enkele dieetwensen (1x glutenvrij en 2x vegetarisch) waar keurig rekening mee werd gehouden (levering in aparte bakken en schalen). Voorafgaand ook nog per mail contact gehad met een aanvullende vraag en die werd netjes en uitgebreid beantwoord. De bestelling werd mooi op het doorgegeven tijdstip geleverd en buiten een boekje met instructies werd het opwarmen van het eten en de inhoud van de bakken en schalen mondeling toegelicht. Qua hoeveelheid was het ruim voldoende en de smaak was prima. Afwassen was niet nodig, alleen scheiden van borden en bestek. De spullen werden een dag later wederom op het afgesproken tijdstip opgehaald. Enige minpuntje / tip: lever er een doosje lucifers of een aansteker bij om de gelpotjes te kunnen aansteken. Bij ons rookt er niemand en hebben we dit dus niet op kantoor. Gelukkig hebben we een beroep kunnen doen op een van de buren in een aangrenzend kantoorpand.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super geregeld, mooi op tijd, alles volgens afspraak

Heerlijk buffer gehad, eten was, goed, veel en lekker. Mede dankzij jullie een mooi feest gehad. Bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Lekker gevarieerd en meer dan genoeg

Het buffet voldeed volledig aan de verwachtingen Afspraken worden stipt nagekomen Echt een aanrader

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima eten en perfect geregeld

Dit was de eerste keer dat wij besteld hebben maar de communicatie en alles eromheen ging vanaf het begin prima. Ook het bezorgen klaarzetten en afhandeling was prima en het belangrijkste het eten was heerlijk en ruim voldoende. Kortom een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
9

Alles op tijd, geen stres, één verademing!!

Kan het iedereen aanbevelen. Voor 50 vrijwilligers van Sporting Badhoevedorp het Italiaans buffet besteld. Keurig verzorgt, genoeg te eten en zeer smakelijk. De chauffeur heeft alles keurig neergezet en verteld wat wat was. Mijn complimenten volgend jaar ga ik zeker weer bestellen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitgebreid en gevarieerd buffet

Prima service, zowel on- als offline. En de prijs kwaliteit verhouding erg goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ruim voldoende en heel erg smaakvol.

Voor ons was er teveel aan stokbrood en salades .

 • Aanbevelen? Ja
9

Het was geweldig goed verzorgd

Met 30 personen hebben we heerlijk gegeten van het boerenbuffet, bij ons waren ook 5 mensen met een verstandelijke beperking en ook zij waren enthousiast. Heel smaakvol,

 • Aanbevelen? Ja
8

We nodigen De Buffetten Boer graag nog eens uit op een feestje!

Bij toeval uitgekomen bij De Buffetten Boer voor onze Burendag. Een schot in de roos. Het Italiaanse Buffet werd keurig gekoeld afgeleverd voorzien van uitgebreide uitleg. Op de juiste tijd hebben we de Chaving Dishes opgewarmd en genoten van ruim voldoende schotels en gerechten. Alle gasten waren enthousiast over smaak en hoeveelheid en uiteraard ook met het feit dat de afwas door jullie gedaan wordt. We maken graag nog eens gebruik van jullie buffetten. Met groet, Rob D. Harderwijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig eten en ruim voldoende

Wij hadden de Boeren buffet. Mooi op tijd bezorgd volgens afspraak. Het eten was erg lekker en ruim voldoende. Alles was gewoon perfect. Afhalen ook volgens afspraak. Kan het iedereen aan raden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed en compleet

Netjes gebracht en goede uitleg. Voldoende grote porties, en lekker. Alles wordt keurig opgehaald. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Toppie wat een lekker buffet

Een heerlijk en klasse Keuze en Reuze buffet.Meer dan genoeg goede uitleg van de chauffeur zelfs word het opgehaald na een mail of het 1 dag later kon vanwege teveel orfders in het weekend

 • Aanbevelen? Ja
10

Heerlijk gegeten, dat was helemaal in orde

De levering zag er verzorgd uit maar uiteindelijk bleek het bestek te ontbreken. Op onze mail hierover is netjes gereageerd. Op het moment suprême was ons niet goed duidelijk wat wat was. Als tip willen we meegeven om de gerechten en salades een sticker met benaming mee te geven. Als alles is afgedekt met saus is het niet zo duidelijk wat er onder ligt. Het eten zelf was heerlijk daar kun je alleen een dikke pluim voor geven. Ook de toetjes smaakte verrukkelijk. Kortom er is goed gegeten en iedereen heeft er van genoten. Dankjewel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch!

Het eten was heerlijk en ruim voldoende! Duidelijke uitleg en prima bezorging. Is zeker aan te bevelen

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk, op tijd, goed eten

Eten was super, conpleet ontzorgd. Volgens afspraak gebracht enbweer opgehaald. Wij waren erg tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Alles perfect geregeld , het eten super lekker! Zeker voor herhaling vatbaar !

 • Aanbevelen? Ja
10

Heerlijk eten en goed verzorgd

Het eten werd ruim op tijd bezorgd. Veel keus en heerlijk van smaak. Voor herhaling vatbaar!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima service en eten

Alles ruim voldoende, lekker en prima op tijd.

 • Aanbevelen? Ja
9

De smaak was raak.

Het belangrijkste natuurlijk, was dat al mijn gasten het lekker vonden. De levering was op het tijdstip zoals afgesproken, de instructies waren duidelijk en makkelijk uit te voeren. De communicatie was ook duidelijk en goed. Erg makkelijk dat het ophalen zelfs mogelijk is als je niet thuis bent. Top voor z'n geld.

 • Aanbevelen? Ja
10

We hebben genoten van de keuze is reuze buffet.

Gisteren alle buren uitgenodigd uit ons straatje. Meestal maken we iets zelf klaar, maar door tijdgebrek kwam het niet goed uit. De buffetboer bracht gelukkig uitkomst. We hebben genoten, iedereen was erg te spreken over de verschillende gerechten. Top!!! De instructies om het buffet te verwarmen en warm te houden waren heel goed aangegeven. En daarna hoefden niet eens af te wassen. We gaan hier zeker nog een keer gebruik van maken en dan kiezen we voor een ander buffet. Grtjs Trijnita Bergsma uit Haarlem

 • Aanbevelen? Ja
10

Heerlijk Italiaans buffet, uitstekende breng en haal service.

Makkelijk om online te bestellen en ook goed telefonisch bereikbaar voor vragen of wijzigingen Ruim op tijd werd het buffet geleverd en opgezet. Duidelijke afbakinstructies voor de broodjes. Smakelijke reacties over het eten gekregen van onze gasten. De volgende dag werd alles weer netjes opgehaald inclusief borden en bestek. Zeker een aanrader. Bedankt voor de goede service!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Was allemaal lekker

Het is een lekker buffet, zowel de koude als de warme gerechten

 • Aanbevelen? Ja
9

ruim voldoende, lekker en goed verzorgt.

we hebben voor het eerst het buffet besteld bij de buffettenboer, het was prima verzorgt en in ruime hoeveelheden aangeleverd. zoals omschreven in andere reviews, zo is het ook. Ben er soms voorzichtig mee om het te geloven maar dit keer klopt het ook. buffettenboer bedankt, mede door het lekkere eten was het een geslaagde feestavond.

 • Aanbevelen? Ja
10

De buffettenboer was top!!! Hier kan geen andere cateraar tegen op.

Voor het eerst besteld bij de buffettenboer. Gevonden op het internet. De service en eten was erg goed. Onze gasten vonden alles erg lekker. Bedankt buffettenboer en zeker voor ons niet de laatste keer.

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekend buffet qua kwaliteit, variëteit en hoeveelheid.

De Buffetten Boer heeft de zaken goed geregeld. De bestelling, bezorging, kwaliteit buffet en het ophalen van de schalen etc. was allemaal tip top in orde. De uitleg en klantvriendelijkheid bij het afleveren was van een uitstekend niveau. Als ik dan nog iets zou moeten opmerken is dat de hoeveelheid aardappelschijfjes wat aan de ruime kant was en wellicht iets minder zou kunnen.

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd