Laden reviews...
2.004 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent de hoge kwaliteit van het eten en de betrouwbare leveringen. Klanten waarderen duidelijke communicatie en professionele service. De algehele ervaring is zeer positief en men komt graag terug voor toekomstige bestellingen.
Voor de vierde keer weer naar de Bufettenboer. Geweldige ervaring. De buffetten zijn overheerlijk en er is meer dan voldoende voor het opgegeven aantal personen. In één woord super!!!!!!
Dick
Eindhoven
Wat een goede keuze om bij buffetten boer te bestellen voor onze jaarlijkse familiedag, we hebben gesmuld van de perfect bereide gerechten, alles vers, goede kwaliteit en op tijd bezorgd en geen afwas want de volgende dag werd alles op tijd opgehaald inclusief vuile vaat. Vantevoren een mail en sms van de bezorgtijd en ophaaltijd gekregen. Goede instructies voor het opwarmen/ warm houden van de gerechten. Niet thuis tijdens ophaaltijd was ook geen probleem. Wordt vervolgd, het volgende familiefeest is al weer gepland
joke harmsen
Eefde
Het was heel goed en heel lekker
Jeanne Schampers
Cuijk
Zoals beschreven, en genoeg. Goed verzorgd.
Judith
Waddinxveen
Zeer tevreden over de kwaliteit en hygiëne van het geleverde buffet. Kort voor de levering nog een mail of er iets gewijzigd moet worden en een samenvatting van de gemaakte afspraken. Stipte levering binnen het tijdsbestek van een uur. Duidelijke handleiding en beschrijving. Ook ophalen binnen de afgesproken termijn. Kortom zeer tevreden.
Frank
Tilburg
Na 2 maal een barbecue te hebben georganiseerd, zijn we dit keer voor een buffet gegaan. Iedereen (21 man) was van mening dat het buffet het lekkerste was. 1 klein minpuntje, de schalen moesten 2,5 à 3 uur opgewarmd worden en geroerd. Daar moet je dan we bij blijven.
Jolanda Kwakman
VEENENDAAL
Alles was weer top geregeld en het eten heerlijk. Mijn gasten hebben genoten
Conny
HOOGVLIET ROTTERDAM
alle aanwezigen waren vol lof hoe het eten was
Alfred van Dijck
Ulft
Het waren allemaal goede berichten over het eten.Ik zal het zeker aanraden.De bezorging was mooi op tijd De chauffeur was een leuke en vriendelijke meneer. Zou zo weer bestellen .
Corrie
Strijen
Al meerdere malen besteld bij de buffetten boer en alle keren weer super service en goede kwaliteit van het eten en meer dan voldoende. Meerdere mensen vragen altijd waar het vandaan komt omdat ze ook geïnteresseerd zijn.
Cobie
Adriaansen
Een gezellig samenzijn met de familie werd nog leuker met jullie buffet! Het is de tweede keer dat we nu besteld hebben, maar wederom naar volle tevredenheid! Goede communicatie, afspraken worden na gekomen en duidelijke uitleg over hoe te handelen. En niet onbelangrijk: heerlijk eten en meer dan voldoende! Wij bestellen zeker weer!!
Aly
Wierden
"Al jaren een groot succes! Ook dit keer was ons familiefeest weer geslaagd dankzij De Buffetten Boer. Het is elke keer weer zorgeloos eten zonder gedoe.
Anita
Mierlo
Een keuze buffet gekozen dat was echt een 10! Alles vanaf de bestelling tot het ophalen klopt. Het eten ziet er ontzettend goed verzorgd uit en nog belangrijker het smaakt geweldig. Ons feest was mede daardoor een geslaagd feestje. Veel complimenten ontvangen over het buffet dus we zullen het zeker promoten!
11 August 2026
Linda
Schaijk
Goed en lekker eten. Levering en ophalen goed geregeld. Buffetten voor kleinere groep vind ik erg positief. Persoonlijk vond ik de rundvlees salade een beetje te fijn, ('n prakje). Toch de smaak is erg goed.
11 August 2026
Jos
Maasbree
Van te voren werden de vragen keurig beantwoord, zowel via de mail als via telefoon. Alles werd op tijd geleverd. Het was ook nog eens prima verpakt aangeleverd. Iedereen in de buurt heeft er van genoten. Het ophalen ging ook volgens afgesproken tijdstip, handig te volgen via track en tracé.
Rob
Varsseveld
We hebben er weer van genoten
Louise Pichot du Plessis
Hardinxveld-Giessendam
De bezorging op tijd door een zeer vriendelijke man. Alles netjes schoon. Alles netjes af gesealed Alles ruim voldoende en fantastisch van smaak. Deze bbq krijgt dan ook een goede waardering van iedereen van deze barbecue.
Diederik
Tijhuis
Voor herhaling vatbaar, buffet keurig op tijd bezorgd,onze gasten hebben er heerlijk van gegeten àlles voldoende en heerlijk eten. Volgende dag alles weer opgehaald. Vriendelijke bezorgers. Wij gaan dit zeker nog eens bestellen!
7 August 2026
Ineke
Schalkwijk
Eten was op tijd geleverd. Chauffeur legde alles netjes uit. Vond wel dat er bij het buffet wat wij hadden te weing rijst was. Aan de andere kant vond ik de bijgeleverde salades weer te veel. Hiervan ook erg veel van overgehouden. Eten zelf was verder prima en ook stokbrood met kruidenboter smaakte erg lekker. Ophalen van de spullen ging beetje mis maar werd uiteindelijk netjes opgehaald. Personeel heel vriendelijk.
Albert Loots
ALMERE
Een familiefeest in het klein en we hadden de keus, uit gaan eten of een buffet laten bezorgen. Wat zijn we blij dat we dat laatste hebben gedaan bij een vertrouwd adres; "De Buffetten Boer" Het eten werd precies volgens afspraak geleverd en konden we het buffet klaar gaan zetten. Geen vlam in de pan, maar met branders onder de pannen waren de warme gerechten in zo'n 1,5 uur klaar. We hadden er, gezien het schitterende weer, voor gekozen buiten een lange tafel feestelijk te dekken en binnen het buffet op te stellen. Het werd door de familie met smaak gegeten en we kunnen dan ook terugkijken op een extra feestelijke dag, mede door het buffet. En wat fijn dat de transportdienst de lege pannnen en het bestek weer op kwam halen. Erg klantvriendelijk!
Jos
Lichtenvoorde
Het was helemaal af , ook de hulp bij het klaarzetten, de uitleg en dan hebben we het niet eens over de kwaliteit en smaak. Zo goed en zo lekker, ook zag het er fantastisch verzorgd uit. De folder van jullie hebben we op tafel gelegd omdat velen vroegen waar heb je dat vandaan en bezorgen ze ook bij ons. Kortom een dikke pluim
Lia
Lelystad
Nu meerdere keren een buffetje gehad steeds super verzorgd en heel erg lekker veel variatie echt een aanrader
Joke Dondorff
Weerselo
Onze eerste ervaring met de buffettenboer. Het uitgebreide buffet was helemaal prima. Vooral ook waren we blij dat alles klopte wat op de website werd beloofd. Zeer goede communicatie via mail. En inderdaad veel lekkerder dan bij concurrent.
R.
Venray
WAARSCHUWING: bestel niet bij De Buffetten Boer als je van plan bent restjes over te houden voor de volgende dag.......de bakken waren leeg voordat we er erg in hadden......terwijl er voor iedereen ruim voldoende te smullen was! Van de bezorging tot het ophalen was alles perfect geregeld. Het buffet zag er fantastisch uit, smaakte nóg beter en onze gasten hadden het na afloop vooral over één ding: "Waar hebben jullie dit besteld?" Dankzij jullie stonden wij niet de hele dag in de keuken, maar gewoon gezellig tussen onze gasten. Heerlijk eten, royale porties, topservice en geen afwas. dat noemen wij pas een geslaagd feest! Kortom: De Buffetten Boer heeft niet alleen een buffet bezorgd, maar ook een flinke portie ontspanning. Bij ons volgende feestje weten we jullie zonder twijfel weer te vinden!
Hans
Westervoort
Het buffet was voor de verjaardag van mijn 96 jarige schoonmoeder. Normaal eet ze bijna niets maar schepte 3 keer op. Prachtig om te zien. Als ze het mag meemaken wil ze het volgend jaar weer !!
Lammy
Eerbeek