Laden reviews...
2.014 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent de hoge kwaliteit van het eten en de betrouwbare leveringen. Klanten waarderen duidelijke communicatie en professionele service. De algehele ervaring is zeer positief en men komt graag terug voor toekomstige bestellingen.
Voor ons feest hebben we gekozen voor het buffet: de keuze is reuze! Onze gasten waren zo verrast door de kwaliteit en konden gewoon niet kiezen uit al dit lekkers! Je wordt ontzorgd omdat borden en bestek er ook bijgeleverd worden! Het was echt heerlijk!
7 July 2026
Angelique Brongers
Rotterdam
Fijn mailcontact over bezorging en mogelijkheden. Eten smaakte heerlijk en was voor 12 personen meer dan genoeg. We hadden het vlees en vis buffet. Ook het ophalen ging erg soepel. Zou zeker weer hier bestellen!
7 July 2026
Afke Slot
Leek
Goed geregeld, lekker eten en hoeveelheid voldoende. Merendeel vleeseters, dus salades waren niet helemaal op. Kruiden boter had wel een bakje extra gemogen.
Els
Amsterdam
Lekker buffetje en ook de glutenvrij was prima verzorgd. Eén tip; er mag wat meer rijst bij. Verder zeer tevreden over de kwaliteit van het eten.
Nicole Van der Vleuten
Sint-Oedenrode
Een van de lekkerste dingen van buffet is ook de zalm. Helemaal overgebleven want was veel te zoet. Jammer De rest was perfect!
Wilma Van poppel
Tilburg
Voor 12 personen het luxe buffet besteld. Mooi op tijd bezorgd door een hele vriendelijke jongeman, die alles goed uitlegde. Het buffet zelf was in een woord Fantastisch, iedereen vond het er geweldig goed uitzien en het smaakte ook keigoed, voor herhaling vatbaar
Wj Dekkers-Bettgens
Eindhoven
Perfect verzorgd buffet, komen afspraken na, alles heel hygiënisch verpakt en zeer compleet! Het was de tweede keer dat we buffet hebben besteld maar zeker niet de laatste. Kan het aanraden. Het was ook ruim voldoende qua hoeveelheid. Al met al zeer tevreden
Peter Nagtegaal
Valkenswaard
Jullie hebben voor ons een geweldige maaltijd verzorgd. De service was prima. Bedankt !!
Dammy Sannen
Boxtel
Levering en het buffet prima en ook de communicatie en het ophalen was ook prima geregeld. Iedereen was vol lof over het eten.
Henk te Ronde
Veenendaal
Waanzinnig geleverd! Waanzinnig vriendelijk! Waanzinnig veel! Waanzinnig lekker! Kortom, een hele dikke aanrader.
D Dekker
Beuningen
Het is makkelijk te bestellen via de site. Een dag voordat je het buffet nodig hebt dan krijg je bericht wanneer het bezorgt wordt. Je hoeft dus niet de hele dag aanwezig te zijn. Alles opwarmen en klaar zetten. En dan kan iedereen van het heerlijke eten genieten. Dezelfde dag krijg je alweer bericht wanneer alles opgehaald wordt. Super.
Sabine Grotenhuis
Ruurlo
Idem.
Jan Peeters
VELP GLD
Ik had niet goed gelezen dat het 1,5 tot 3 uur kon duren voor het warm zou zijn. Ik nam contact op met spoed en toebind het wat eerder gebracht. Prima geregeld.
Wendy Pekel
Heemskerk
Ik had een buffet voor 45 personen besteld. De chauffeur heeft alles klaargezet en verdere uitleg gegeven. We hoefden niets meer te doen, alleen eventueel nog brandpotjes erbij zetten om het eten warm te houden. Het eten was heel lekker. De porties zijn wel groot; achteraf had ik wat minder kunnen bestellen. De volgende dag is alles weer netjes opgehaald. Zeker een aanrader!
Linda
Barendrecht
Alles was super lekker en goed
Jannie de Klein
Klazienaveen
Eenvoudig te bestellen. Met mijn vragen kon ik altijd terecht bij de klantenservice. Geweldige service en het buffet was af.
Silvia
Arnhem
geweldig en lekker gegeten perfect verzorgt
Geert
Veenhuizen
Voor de 4e keer erg genoten van het buffet en de super service
Han Peperkamp
Zoetermeer
Netjes afgeleverd en duidelijke uitleg gehad ,ruim voldoende voor 12 personen
W Rutgers
Westervoort
Wat een leuke job hebben jullie om mensen zo blij te maken en te verzorgen met al dat lekkers, vers gemaakt en zeer smakelijk!! Top service , aardige mensen die goed uitleg gaven dat verhoogd de feestvreugde Fantastisch!
Gera Van Veluw
Veenendaal
Een kind kan de (af)was doen. Alles op en top verzorgd. Het toverwoord is gemak.
Ed Kort
Barendrecht
Dit is de tweede keer dat we de Buffetten Boer gevraagd hebben een buffet te verzorgen. Het was net als de eerste keer dik in orde. Keurig op tijd bezorgd met duidelijke uitleg. Heerlijk eten met veel keuze en geen afwas, alles mochten we net als vorige keer vuil mee terug geven.
Andre Zuijdam
Ferwoude
We hebben nu al verschillende keren besteld en tot nu toe is alles nog precies zoals we het verwachtte.Iedereen die er van mee eet vind het heerlijk en vragen allemaal waar het vandaan komt.
Cobie Adriaansen
Rijen
Onze ervaring bij de buffettenboer is genieten. Eén keer eerder hebben wij bij een vriendin kunnen genieten van de buffettenboer. En naar aanleiding daarvan hadi ik zo iets van als ik 70 jaar wordt wil ik dat ook.Dus online bestelling geplaatst en moeilijk kiezen tussen al de lekkere buffetten. Maar werd allemaal geregeld en ook constant op de hoogte gehouden van nog zoveel dagen om te veranderen. Dag van te voren de tijd van bezorgen door gekregen en volgende dag weer op gehaald.het is ook zo fijn zelf niets te regelen of schoon te maken.Heel vriendelijke bezorgers.Alle gasten hebben genoten van het eten en er was echt bijna niets over. Dus al te al dikke complimenten voor alle medewerkers van de Buffettenboer.
Lucie Kruk
Landsmeer
Al meerdere keren een buffet gehad van jullie Hebben een keer per jaar buurtfeest. En zoals altijd complimenten van onze medebewoners .
Toos meijer
Vlijmen