Laden reviews...
1.994 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent de hoge kwaliteit van het eten en de betrouwbare leveringen. Klanten waarderen duidelijke communicatie en professionele service. De algehele ervaring is zeer positief en men komt graag terug voor toekomstige bestellingen.
Wij hadden dit jaar al een vis en vleesbuffet gehad, wat werkelijk voortreffelijk was qua smaak, hoeveelheid, service, uitleg en communicatie. Als vrijwilliger heb ik iemand mee laten genieten van het overgebleven buffet. Meneer kon zich niet meer herinneren dat hij zo lekker gegeten had en vertelde hierover aan zijn mantelzorgers. Daarop hebben we in overleg met de Buffetten Boer voor zijn 99 ste verjaardag weer een buffet geregeld. Hij was zo dankbaar en blij met deze overweldigende dag samen met zijn mantelzorgers. Onze dank gaat vooral uit naar jullie meeleven en zorg voor deze dag. BEDANKT
Truus
Tegelen
Zowel het brengen/opwarmen/ eten/afhalen loopt heel goed. Goede communicatie! Het eten was heel goed, geen ontevreden eter gehoord! Bedankt, echt een aanbeveling.
Bas
Arnhem
Onze ervaring met De Buffetten Boer. In een woord geweldig. De communicatie is perfect, bestellen, levering (met uitleg) en het ophalen was uitstekend. Het eten zag er heel goed uit, daarbij was ook heerlijk. Wij hadden dit voor het eerst geregeld bij De buffetten boer, om het eens uit te proberen. Wij gaan dat bij een Volgend feest zeker weer aanbevelen.
Doortje van kuijk-Weijers
Batenburg
Voor een volgend feest denken wij zeker weer aan jullie.
Theo
Biddinghuizen
Goede buffetten en ruim genoeg voor het aantal personen wat je besteld. Iedereen was enthousiast. En vond het heerlijk. Heldere communicatie voor de tijd en de nazorg ook perfect. We hebben optimaal kunnen genieten van ons feest en waren hierdoor bijna helemaal ontlast.
Freddy
NIJVERDAL
De Buffetten Boer is een aanrader. De kwaliteit is prima. Wat de website vermeld klopt, bezorging op tijd. Geen gedoe met afwassen ect. Kortom voor een heerlijke BBQ of buffet, laat het aan de Buffetten Boer over, die het op tafel zet.
Ton
Lelystad
Volop keuze, makkelijk warm te maken en smaak blijft prima. Iedereen kan genoeg kiezen. Alles is vers. Fijn ook om de allergielijst te kunnen krijgen! Bezorging en ook het afhalen van de afwas: alles met een glimlach, zorg en op tijd.
Susan
Apeldoorn
Aanlevering keurig op tijd door een vriendelijke medewerker. Goed koud aangeleverd. Ziet er smakelijk uit en verzorgd uit en smaakte uitstekend.
NC
Bolsward
Eerste ervaring bij jullie, fijne duidelijke site, bestelling ging super makkelijk. Tussentijds bestelling aangepast, vlot antwoord en rekening gekregen. Naderhand bestelling weer aangepast, nu moesten er weer een paar af, ook dat verliep super vlot. Ook het geld werd na 1 dag al terug gestort, super. Contact was erg fijn. Bestelling werd geleverd op de afgesproken tijd, door een hele vriendelijke man die alles klaarzetten en uitleg gaf. Ook het ophalen ging volgens het boekje en wat het aller belangrijkste was, het eten was super, veel complimenten gehad en vragen waar we dit besteld hadden. Kortom GEWELDIG. Groeten Gonnie
Gonnie Braspenning
Raamsdonksveer
40 jaar getrouwd, 60 jaar jong én een Italiaans feestje… dat vraagt om goed eten! Gelukkig hoefden wij ons nergens druk om te maken. Het buffet was heerlijk, alles was tot in de puntjes verzorgd en zelfs borden, bestek én de afwas werden geregeld. Daardoor konden wij doen waar een feestje om draait: genieten van onze vrienden van het eerste uur. Onze gasten waren enthousiast en wij ook. Buffetten Boer, bedankt dat jullie ons feest nóg smakelijker hebben gemaakt. Een absolute aanrader!
Rob
Elst
Mijn ervaring met de Buffetten Boer is perfect. De communicatie is perfect, bestellen, levering en het ophalen was uitstekend. Het eten zag er goed uit, maar was ook heerlijk. Wij hadden dit voor het eerst geregeld bij de buffetten boer, om het uit te proberen. Wij gaan dat bij een Volgend feest zeker weer aanbevelen.
Wim van kuijk
Batenburg
Goede communicatie. Komen de afspraken na. En volgens mijn gasten had ik lekker gekookt
Margriet Van Tamelen
Hoevelaken
Voor de tweede keer organiseerde Jeu de Boules vereniging Kleine Sluis uit Anna Paulowna een "buffettentoernooi". Na het toernooi had iedereen de keuze uit het vis buffet of het keuze is reuze buffet. Alle producten van prima kwaliteit en ruimvoldoende aanwezig. Volgens afspraak exact op tijd geleverd en neer gezet met alles er op en er aan. Prima geregeld hoor! En wat ook lekker is........na afloop geen afwas.....de lege schalen en gebruikte borden en bestek werden ook weer op de afgesproken tijd opgehaald. Top!! Namens onze leden Hartelijk Dank.
klaas maters
Anna Paulowna
Wij hebben genoten van het boerenbuffet v.a. 6 personen. Het vlees was heerlijk als ook de variatie aan salades. Iedereen heeft ervan genoten. Al vaker een buffet van jullie gehad, maar elke keer is het weer genieten!
27 July 2026
Diana
Arnhem
Het eten was uitgebreid en verrukkelijk,onze gasten waren dol enthousiast ,hebben heerlijk gegeten ,( en wij ook) een echte aanrader ,de keuze is reuze,want dat is het,top
27 July 2026
Mart
Woerden
Op de aangegeven tijd is het vis &vleesbuffet door een vriendelijke chauffeur afgeleverd. Het buffet was heel uitgebreid en heerlijk van smaak. Iedereen heeft ervan genoten, maar het was voor ons ( bejaarden tussen 70-89 jaar) veel te veel. Dus velen gingen met “doggybags” naar huis.
26 July 2026
Yvonne
Beverwijk
We hebben een heerlijk buffet gehad, ook de service was top. We hadden wat vragen en deze werden netjes beantwoord op zondag. Volgende keer zullen we het zeker hier weer bestellen.
26 July 2026
Fien De Nijs
Raamsdonksveer
Zeer tevreden op elk vlak. Bestelling, levering, het buffet (vlees en vis), prijs, dessert, borden en bestek, afhaling. Alles was prima in orde en alles volgens afspraak. Iets om opnieuw te doen. Dikke dank je wel.
25 July 2026
De Grauwe Ann
Ossendrecht
Super goed ingelicht op tijd. Geweldige service. De smaak was subliem echt een aanrader. Meer dan genoeg.
24 July 2026
Loes
Ridderkerk
Op 20 juli zijn wij getrouwd en hadden buffet bij jullie besteld ik ben zelf kok maar op deze dag natuurlijk niet maar ik had het zelf niet beter kunnen doen echt top zekker aanrader en ik ben favoriet en ga zekker meer bestelle
24 July 2026
Danielle
Maasdam
Voor mijn 70e verjaardag zocht ik geen alledaagse hap, maar een feestmaal om nog jaren over na te praten .De Buffetten Boer maakte dat helemaal waar op 17 juli : 60 hongerige monden aan het luxe buffet, allemaal tegelijk tevreden en dat is geen kleine prestatie! Het was smullen van begin tot eind. Geen poespas ,of wollige praatjes, gewoon eerlijk en overvloedig lekker eten wat er neer gezet werd. Het verse afgebakken stokbrood daar "vochten" we bijna om van de eerste tot de laatste kruimel was het genieten geblazen .De brandpotjes deden trouw hun werk, het buffet bleef heerlijk warm en het koude heerlijk koud . Perfect!, De meeste gasten moesten na afloop even bijkomen op de bank, Organisatie strak, smaken top en de sfeer die het eten met zich meebracht maakte het feest compleet . Kortom :70 jaar verdiend een luxe feestmaal en dat heb ik gekregen, Aanrader voor iedereen die van eerlijk, overvloedig en zonder gedoe wil eten .Ik kom zeker terug altijd wel een mogelijkheid om een feestje te vieren . BEDANKT!!!
Margriet
Achthuizen
Van bestellen tot ophalen dag na ons feest is alles perfekt verlopen . Het eten was heerlijk en we kregen volop komplimenten en natuurlijk de vraag waar we besteld hadden. Zeer zeker voor herhaling vatbaar Ook de twee bezorgers die kwamen brengen en ophalen waren heel behulpzaam en vriendelijk. Chapeau
Jack
GILZE
Wat een geslaagde avond dankzij De Buffeten boer! Voor de 75e verjaardag van mijn vader kozen we voor het vis-/vleesbuffet en dat bleek een schot in de roos. Het buffet werd keurig op tijd geleverd en was tot in de puntjes verzorgd. De gerechten zagen er uitnodigend uit, waren vers en smaakvol, en er was volop keuze voor iedereen. Het mooiste compliment? Alle gasten hebben er heerlijk van gegeten en er werd meerdere keren gevraagd waar het buffet vandaan kwam. Dankzij de goede service en de kwaliteit van het eten konden wij onbezorgd genieten van een bijzondere mijlpaal. Absoluut een aanrader voor iedereen die een feest zonder stress wil organiseren!
Anton
Leidschendam
Het luxe buffet was van zeer goede kwaliteit. Fijn dat er voldoende groente bij was. Over de smaaksensatie van de toetjes was ik zelf iets minder enthousiast, maar dat is natuurlijk heel persoonlijk. En ik vond de porties van de toetjes wat aan de kleine kant. Anders had ik zeker 5 sterren gegeven. Alles op tijd afgeleverd en netjes geïnstalleerd. Zeker voor herhaling vatbaar.
Coby
BLARICUM
Wij hebben gebruik gemaakt van een buffet voor ons feestje. Het eten viel goed in de smaak! De service was uitstekend. Goed geïnformeerd over de bezorging, het gebruik en het ophaalmoment. En wat was ik blij dat de afwas ook verzorgd wordt :-). Voor herhaling vatbaar!
Jessica
Heerde