Goed verzorgd

Op tijd goed e aanwijzingen

Wat een geslaagd etentje !

Nooit eerder een buffet of anders besteld via een catering bedrijf,was daar altijd een beetje huiverig voor.Dus was bijna altijd 3 dagen bezig met de voorbereidingen als er veel gasten zouden komen.Dus toch maar een keer proberen om mezelf een ( rustige kerst) te geven.Waarom niet eerder gedaan vraag ik mezelf nu af,want wat was dit grandioos .Om iedereen zo lekker te zien smikkelen deed me zo goed,iedereen vond alles super lekker zacht vlees met perfect op smaak gebrachte saus veel variatie en super fijne salades in alle varianten.Had ik dit maar eerder geweten dan had ik al jaren geleden begonnen met hier eten te bestellen.Ook de bezorger super vriendelijk en alles uitleggen hoe en wat te doen met opwarmen.Dus bedankt voor het super lekkere eten namens mijn gasten en mij en tot een volgende keer,want die gaat er zeker weten snel weer een keer komen .

Het eten was heerlijk en goede service.

B-Bezorging U-Uitstekend F-Feestmaal F-Fruit E-Eerlijk T-Thema's T-Tafelen E-Eetpret N-Nagenieten B-Betaalbaar O-Opwarmen E-Enthousiast R-Revieuw Uitstekend

Wat een smakelijke verwennerij!!!

Bestellen en contact : direct, snel en klantgericht Leveren : punctueel op tijd Ophalen van spullen : eveneens punctueel op tijd en beide keren was bezorger heel erg vriendelijk en klantgericht. Het buffet : Wat weer super smakelijke gerechten en zo perfect verzorgd. Zelf aan de aansteker was gedacht. Bij ons en onze gasten heb ik alleen maar lofuitingen gehoord met de vraag: volgend jaar toch weer hè? Met mijn schildergroep (15 pers.) heb ik mijn enthousiasme gedeeld en velen vroegen direct of ik foto's had van ons buffet en of ze die mochten zien én .............. ze wilden direct het adres van De Buffettenboer. Dus met ons hebben jullie zeeeeeeer tevreden klanten.

Super goed verzorgd

Afspraken nagekomen, Mijn gasten zaten ervan te dromen. "Alleen maar plezierige sfeer met kerst. En de buffettenboer deed de rest" Dank je voor deze fijne dagen, wij hadden niets te klagen.

Fantastisch!

Kerst is (voor ons) samenzijn met familie en aandacht hebben voor elkaar. Dat kan dankzij het fantastische concept van de Buffettenboer. Van bestellen, bezorgen, naar heerlijk met familie samen dineren tot en met het ophalen van de spullen. De Buffettenboer ontzorgt volledig en maakt dat je je feest(dagen) relaxt en zonder zorgen kunt vieren. En dat ook nog voor een goede prijs.

Goed, snel en heerlijk

Buffet werd ruim op tijd bezorgd. Uitleg was duidelijk en zeer makkelijker. Ook voor de neurodivergente onder ons was het fijn dat de instructies ook op papier stonden. Het eten was heerlijk en we hebben van meerdere personen positieve feedback ontvangen. Ophalen was ook zo geregeld. Alles schoongemaakt, op straat gezet en een bericht gestuurd dat alles voor het gebouw stond. Top ervaring! Volgend jaar zeker weer.

Heel gezellig en smaakvol gedineerd tijdens Kerst!

Wij hebben nu meerdere malen onze bestelling geplaatst bij buffettenboer (en ook bbq boer) voor een gezellig kerstdiner of een feestelijke BBQ tijdens onze personeelsfeesten. De service is super, het eten is heerlijk en volledig verzorgd en fijn contact met Cora. Bedankt weer!

Voor een buffet wat kant en klaar geleverd wordt, is dit een groot succes.

Nu in 2025 waren we gelukkig op tijd om een buffet voor Kerst te boeken. Ik ben uitermate tevreden! De kwaliteit is goed. Heb je vragen word je vriendelijk behandeld. Hebben ze een nieuw soort buffet , wordt het je voorgesteld. De bezorging wordt super geregeld en ook het ophalen van de spullen kon goed aangepast worden aan onze wensen! En toen er toch iets was misgegaan, werden we keurig gecompenseerd en kregen een welgemeend excuus! Ik heb niet anders dan lof!

Geweldig goed, niet twijfelen maar doen!

Heerlijk, smakelijk (de keuze is reuze) buffet. Ruim voldoende voor 12 personen. Ze komen de afspraken na met goede levering, prijs en ophaalservice. Kortom TOP!

Heerlijk!

Wij hadden het kerstbuffet. Alles keurig verzorgd en netjes verpakt op de afgesproken tijd bezorgd. Heerlijk gegeten. Veel variatie en ruim voldoende voor iedereen! Kortom: goed bevallen en voor herhaling vatbaar!

Super kerstbuffet gekregen. Alles was perfect vanaf de bestelling t/m de bezorging. Het eten was heerlijk en gevarieerd zodat iedereen kon nemen wat hij wilde. Wat heerlijk dat we nergens aan hoefden te denken, zelfs geen afwas.

Onze kerst was compleet!

Wat een feest, wat een genot. Het buffet van De Buffetten Boer trof elke smaak en elk bord. Van jong tot oud, niemand kwam iets tekort. Alles vers, alles lekker, precies zoals het hoort. En keurig op tijd bij ons thuis bezorgd. Dat maakt zo’n derde kerstdag extra onbezorgd. Dank voor dit buffet, zo overvloedig en fijn, wij weten zeker: dit zal niet de laatste keer zijn!

Echt geweldig

De service is uitstekend alles is goed verpakt en vriendelijke chauffeurs. Wij hadden het keuze is reuze buffet en dat is het ook echt met verschillende soorten vlees en salades. Wij hebben dit nou voor de 2de keer besteld en iedereen heeft er weer echt van genoten en er is genoeg voor iedereen.

Goed verzorgd

Komen afspraken na en het buffet voor 18 personen was smakelijk en ruim voldoende. Prima georganiseerd!

Formidadel

Het eten was hartstikke lekker,en voldoende voor 9 personen.makkelijk te gebruiken. Voor herhaling vatbaar

Alles lekker,van alles genoeg en het zag er ook nog prachtig uit

Geweldig zoals altijd!

We bestellen nu al 3 jaar ons kerstbuffet en alles was weer helemaal top! Het eten is elk jaar weer verrassend gevarieerd en ruim genoeg voor iedereen. De breng en haal service is geweldig, niks afwassen, alles wordt netjes opgehaald. 1 tip misschien, kaartjes met daarop het gerecht om bij de réchauds te zetten. Dan ziet iedereen meteen wat het is!! Dankjewel voor de goede service en tot volgend jaar maar weer!

Prima verzorgd

Alles netjes koel verpakt . Goede beschrijving. Meer dan genoeg eten.

Gewoonweg heerlijk!

Top buffet, ruim voldoende en heerlijk van smaak.

We hebben al vaker een buffet besteld en gaan het zeker weer doen Goede communicatie De levertijden kloppen En het belangrijkste het buffet was weer heerlijk Ze waren allemaal weer zeer tevreden

***** op een schaal van 3.

Maaltijden van de buffettenboer is klasse zonder geouwehoer.

Hatstikke goed

Hrt buffet was echt toppie...het was echt lekker en vers allemaal...iedereen genoot ervan..was een super keus

Goede bezorging heerlijk eten.

Lekker en uitgebreid buffet

Een heerlijk uitgebreid buffet met warme en koude gerechten. Goed verzorgd makkelijk warm te maken en keurig inhet tijdsblok van een uur bezorgd en weer opgehaald. Ruim voldoende eten voor het aantal personen.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken