Laden reviews...
2.031 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent de hoge kwaliteit van het eten en de betrouwbare leveringen. Klanten waarderen duidelijke communicatie en professionele service. De algehele ervaring is zeer positief en men komt graag terug voor toekomstige bestellingen.
Goede communicatie vooraf en nadien wat betreft bezorgen en ophalen. Iedereen van ons gezelschap was zeer te spreken over de kwaliteit en hoeveelheid van het buffet. Dus alle lof voor jullie en we zullen zeker nog meer van jullie dienst gebruik maken.
Leon Weegels
Weert
Volgens afspraak geleverd en opgehaald. Het eten was ruim voldoende en makkelijk op te warmen
Bert
Woudenberg
Buffet was perfect. Ik heb mijn keuze voor de kerst al gemaakt!
Bob de Moor
Putte
Ik kan eigenlijk niks anders zeggen dan dat het fantastisch was. Allereerst was het goed geregeld. Duidelijke communicatie vanuit buffettenboer van wat we konden verwachten en ook flexibel in het nog wat aanpassen aan de bestelling. Ik organiseerde een feest voor 100 mensen. Ruim voldoende eten en borden, bestek etc. Iedereen vond het lekker. Ook het opwarmen van het eten ging goed. En de afwas ook weer opgehaald. Echt geen zorgen om iets gehad. Top!
Loes van Dijk
Bunnik
De buffetten boer we gaan er voor. We hadden een prachtig feest. Omdat de buffetten boer was geweest.
Idelet Bleeker de Rijk
Nijkerk
Flink uitgebreid buffet met vlees en vis. De zalm waren flinke stukken, werden moeilijk warm
Jolanda
Reuver
We hebben onlangs het luxe buffet van De Buffetten Boer ontvangen, met maar liefst 8 warme gerechten en 6 koude schotels, inclusief borden en bestek. Alles werd keurig op tijd geleverd, netjes verpakt en duidelijk uitgelegd. De kwaliteit van het eten was uitstekend: de warme gerechten waren goed op temperatuur te krijgen en smaakten heerlijk, en de koude schotels waren vers, gevarieerd en mooi gepresenteerd. Onze gasten waren enthousiast en wij zelf minstens zo tevreden. Kortom: een aanrader. Voor ons zeker vatbaar voor herhaling.
Evert
Lelystad
Alles op tijd goede uitleg en lekker. Daarnaast is het in verhouding niet duur. Enige aanvulling is dat als je de verpakking van het eten eraf haalt dan weet niemand meer wat er in zit. Losse bordjes met de inhoud zou handig zijn
Ed
Breda
Het buffet werd op tijd, zelfs te vroeg geleverd. Korte uitleg door vriendelijk bezorger en op de beschrijving kun je het nog eens nalezen. We hebben genoten van het buffet vlees en vis. Het was ruim voldoende. Ook genoeg en heerlijk verschillende stokbroden erbij. Het was een succes. Voor herhaling vatbaar.
Petra
Beuningen
Lekker lekker! Alles is goed niet hoeven koken geen afwas alleen "JAMMER" je moet het wel zelf opeten. Ha Ha
Karin
Naarden
Het was goed verzorgd, op tijd gebracht en heerlijk gegeten. Duidelijke uitleg.
Trudie
Woerden
Netjes verzorgd met zelfs de aansteker voor de brandpotjes erbij. Vlees en salades van top kwaliteit en ruim voldoende. Personeel dat de spullen kwam brengen en halen heel vriendelijk. Dus kortom een dikke pluim
Joop Meinders
Alblasserdam
Precies op de afgesproken tijd. En genoeg maar vooral heeeerlijk
Aafke
Rozenburg
Zeer netjes geregeld en heerlijk eten.
Yvonne Snikkers
Zwijndrecht
Alles gewoon goed verzorgd. Super.
Peter Schalk
Nieuw Vennep
De voorpret begint al zodra je besteld hebt. Het was weer geweldig. Wederom heerlijk gegeten van het buffet watdoor jullie met heel veel zorg is bereid. Je krijgt voldoende en je komt echt niks te kort. Echt smakelijk, goed verpakt en zeer netjes aangeleverd. Borden en bestek netjes verpakt, het eten netjes verpakt en gekoeld geleverd. Daags van te voren netjes een mailtje gekregen wanneer het buffet wordt geleverd en ook weer een mailtje wanneer de afwas wordt opgehaald. Zelf hoef je dus niet af te wassen. Sorteren, in de krat laden en je kan het zo mee teruggeven. Lekker makkelijk dus.
Angela
Wijchen
Het italiaanse buffet was heerlijk, alle gasten hebben ervan genoten. Ook de breng - en haalservice was picobello. Echt een aanrader.
Jan Willem
Den Haag
Heel fijne communicatie, vriendelijk personeel, super lekker gegeten en ruim voldoende. Ik had het haalbericht gemist, dus stond het nog niet volledig klaar. De medewerker bleef vriendelijk, hielp even mee en in 5 minuten kon alles mee. Zo fijn!
Helmy Snoeren
Oosterhout
Het buffet was mooi op tijd bezorgd. Duidelijke afspraken via de mail en sms. Het klaar zetten van het buffet ging makkelijk. Ook het opwarmen was goed te doen. Hier had ik van te voren wel even mijn twijfels over. Hoe kunnen 2 potjes zo'n hele bak warm krijgen zonder dat het verbrand. Dit ging erg goed, alles was op tijd warm, en niet aangebrand of hard geworden op de bodems. Iedereen heeft lekker gegeten en het was zeker voldoende voor iedereen. Volgens buffet besteld ik zeker weer bij de Buffettenboer.
Joyce
Beek en Donk
Geen standaard fabriekswerk of een saaie hap, dit buffet was écht een culinaire stap. Met liefde gemaakt, ambachtelijk en vers, dit eten was lekker en divers. Iedereen kon heerlijk blijven opscheppen en eten, dit goed verzorgd en compleet buffet zullen we niet snel vergeten. Keurig op tijd geleverd met een vriendelijke lach, en duidelijke uitleg zowel vooraf als op onze feestdag. Dank jullie wel voor de service en de vlijt, ons feestje was compleet en wij zijn verblijd
Guus
Roermond
Voor een grote groep buffet laten komen en er was meer dan genoeg eten, erg lekker, ook de allergeen en vegetarische opties waren goed. Al met al goed geregeld en op tijd gebracht/opgehaald.
M.
Enschede
Als je met 12 man het naderende pensioen van een topcollega viert, wil je een knalfeest. Wat je niét wilt, is na afloop ruziën over wie de berg afwas gaat wegwerken. Gelukkig bleek De Buffetten Boer de reddende engel die we nodig hadden!Laten we beginnen bij de timing: de communicatie vooraf was zo strak dat de NS er nog wat van kan leren. We wisten tot op de minuut nauwkeurig wanneer het eten (en de bezorger) voor de deur zou staan. Geen stress, pure luxe.En het eten zelf? Ontzettend lekker. De borden werden zo fanatiek leeggegeten dat we de afwas eigenlijk al bijna glanzend schoon hadden kunnen inleveren. Maar dat hoefde dus niet!De absolute hoofdprijs van de avond ging naar de haal- en brengservice inclusief het 'vies-in-de-bakken-en-doei'-concept. We hebben werkelijk álles direct na de laatste hap zo smerig als het was in de kratten gemieterd. Terwijl onze collega officieel afscheid nam van de werkvloer, namen wij die avond feestelijk afscheid van de spons en het afwasmiddel.De Buffetten Boer, jullie hebben ons culinair verwend én behoed voor een collectieve afwas-burn-out. Vijf sterren, minstens! Nu onze collega met pensioen is, hebben we natuurlijk een lege stoel aan tafel én een flink gat in ons budget – we duimen dus héél hard dat we met deze review dat gratis buffet voor 12 personen winnen om zijn opvolger in te werken!
K.O.Nijntje
Scheemda
Toch een beetje onzeker bestelde ik een buffet tgv mijn 70e verjaardag maar alles liep perfect. Complimenten ook van alle gasten.
Annemiek de Jong
Lelystad
Weer een heerlijk buffet gehad, ruime keus en meer dan genoeg voor iedereen. Een aanrader!
Karin
Ugchelen
Buffet besteld voor ons jubileum. Met recht Buffet met een hoofdletter B. Van planning tot levering n ophalen vaat top geregeld. Oh ja natuurlijk ook belangrijk: topkwaliteit product, moet je ook eens proberen!
Rob
Haspels