Smaakte goed en er was voldoende eten

Ik heb via via van jullie vernomen en ben op jullie site gaan kijken. Het ziet er erg verzorgd uit. Het bestellen via de site gaat ook heel gemakkelijk. Ik heb nog even telefonisch contact gehad en werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Er word duidelijk gecommuniceerd over de levering, en de bezorger leverde de spullen keurig af. Hij wilde niet met de vieze banden van het karretje (sneeuw) naar binnen rijden en tilde alles naar binnen. Toen het allemaal op zijn plek stond kregen wij een duidelijke uitleg over het opwarmen. Ook over het ophalen van de spullen is weer duidelijk gecommuniceerd. Ik zal jullie zeker bij anderen aanbevelen. Ga zo door. Met vriendelijke groet, M. de Bruin

Prima service, en het eten was goed.

Het bestellen gaat makkelijk. Het bezorgen van het eten, en het ophalen van de afwas is heel goed geregeld. je word goed op de hoogte gehouden van de activiteiten. Het vlees van het boerenbuffet was prima, alleen de saus waarin het in zat vonden we minder lekker. De salades waren heel lekker. Al met al een goed buffet.

Uitstekend eten duidelijke uitleg keurig naar afspraak

Een avond met een grotere groep gasten? Dan is de keus voor De Buffettenboer vanzelfsprekend En onder de gasten zijn er al weer nieuwe klanten voor De Buffettenboer

Wat was ik blij met de service en mogelijkheden bij de buffettenboer. Super geregeld in een fantastisch weekend ter ere van ons 50 jarige huwelijk. Iedereen heeft met smaak gesmikkeld en het eten was op!! Dank voor de aandacht voor ons eten.

Heerlijk eten.

Het eten is echt van priima kwaliteit. Het vlees is lekker gaar en met een salade of aardappelgratin is het helemaal af. Het ziet er goed uit en het smaakt ook allemaal lekker. Iedereen heeft lekker gegeten en met een volle buik weer naar huis gegaan. Bedankt voor de service van het brengen en het weer ophalen van de afwas. Wat een luxe Groet Jan en Rikie

Prima, bezorging, verpakking, koeling en smaskvol

De bezorging was prachtig op tijd, gebracht door een vriendelijke bezorger. Het eten was erg lekker en voor iedereen wat wils. Genoeg en het zag er smaakvol uit. We zijn meer dan tevreden en bij een volgende gelegenheid staan jullie met stip op 1

James Bond

Ik had het Italiaans buffet besteld voor de 50ste verjaardag van mijn man. In de planning stond tussen 15-16 uur maar de bezorger stond ineens al om 13 uur voor mijn neus, paniek want mijn man zou elk moment thuis komen. De bezorger dacht goed mee, sprong in z’n bus en stelde zich een straat verderop verdekt op. Na app contact kwam hij t een paar minuten later brengen, helemaal James Bond zoals hij zelf zei.. het eten was heerlijk, goede porties en enorm uitgebreid, iedereen was enthousiast! Kortom super!

Gewoon perfect

Voor de tweede keer bestel eerste keer Hutspot menu Was heel erg goed en zeker genoeg en weer eens iets anders Nu Tiroler menu was ook weer perfect

Heerlijk gegeten

Netjes half uur van tevoren gebeld. Stampottenbuffet was echt heerlijk en opwarmen ging erg makkelijk. Alles zat erbij borden bestek en opscheplepels. Echt een aanrader

Overtreffelijk!

De bezorging was super! Het eten was boven verwachting, heerlijk. Iedereen heeft genoeg gegeten en heerlijk genoten. Het maakte onze dag/avond helemaal compleet!

Lekker eten en goede service

Aanrader!

Alles wordt duidelijk uitgelegd. Spullen keurig op tijd geleverd voor de 50 ste verjaardag van mijn man. Helaas doordat ik plotseling werd opgenomen in het ziekenhuis konden de jarige en ik niet mee-eten, maar we hoorden dat het erg lekker was geweest. Mijn schoonzusje heeft voor haar verjaardag nu ook buffet besteld. De andere gasten hebben ook gelijk de website opgeslagen.

Super lekker buffet en goede service!

Een buffet voor 46 personen. Het was erg lekker en meer dan genoeg!

Bezorging was goed, uitleg was duidelijk en eten was heerlijk. Dus.... Perfect

Heel lekker gegeten!

We hebben met ons gezelschap heel lekker gegeten! De communicatie rondom de bezorging en het ophalen van de bakken was goed, en het eten viel bij iedereen goed in de smaak. We hadden graag iets meer stoofpeertjes gehad, maar ze waren erg lekker. Ook fijn dat er vegetarische opties waren!

uitstekend

Zelfs met noodweer is de bezorger nog aan komen glijden op de weg en ook nog op tijd. Helemaal top en lekker

Zalig

Prima geregeld. Erg smakelijk gegeten met alle (bonus)kinderen en kleinkinderen! Wat een genot.

Geluk bij een ongeluk

Ik had voor mijn après-ski feestje van afgelopen zaterdag in eerste instantie een andere partij die het eten kwam verzorgen, maar deze cancelde last minute.. Zodoende moest ik op zeer korte termijn iets anders regelen, online kwam ik de buffetten-boer tegen. Ook hadden ze een après-ski buffet, dus dat was perfect! Alles was super duidelijk en snel. Het eten viel in de smaak en het was ruim voldoende voor iedereen. Achteraf gezien had ik gewild dat ik ze eerder had gevonden! :)

helemaal flabbergasted... super goede ervaring!!

in een woord wauwww... alles super goed verzorgd vanaf de reservering tot aan het ophalen van alles. Het eten zelf.. overheerlijk en meer als genoeg, hebben zelfs de dag erna nog gegeten van t buffet. Mijn/ onze ervaring in 1 woord... TOP!!!

Niets is lekkerder dan een overheerlijk après-ski buffet bij een flink pak sneeuw.

Voor de eerste keer besteld bij de Buffettenboer en zeker niet teleurgesteld. Het was allemaal prima geregeld. Duidelijke communicatie, heldere uitleg via de A4tjes die bij de bestelling zitten. Alles wordt netjes verpakt geleverd. De tijden van opwarmen klopt met wat er aangegeven is. Het buffet was heerlijk, paste precies bij het weer buiten. Favoriet hier was de bratwurst met currysaus. Maar ook de bloemkool met een bite was heerlijk. We hadden voor 20 personen besteld, meer als voldoende, het is machtig. Het is zeker voor herhaling vatbaar! Op naar een volgende bestelling.

Fantastisch !

Al meerdere keren gebruik gemaakt van het luxe buffet. Elke keer prima in orde. Heerlijk eten en prima service !

Voortreffelijk

Prima verzorgd. Zelfs met de sneeuw binnen het aangegeven tijdslot geleverd. Eten was van goede kwaliteit. Een enorme aanrader!

Het stamppottenbuffet was uitstekend verzorgd. Het werd 4 januari j.l. bij ons afgegeven. Ondanks het barre winterweer!! Het buffet was heerlijk en compleet. Ruim genoeg voor 14 personen, alleen wij hadden afzeggingen door het weer. Maar niet getreurd, de vriezer gaf uitkomst: wie wat bewaard, heeft wat.

Grote tevredenheid

Een fijne communicatie . Een goede service. Fantastische route beschriving hoelaat de bestelling bezorgd wordt en de gebruikte spullen weer opgehaald worden. Het fijne is dat na het buffet je niet hoeft af te wassen. Super . Toch kun je het niet laten om de smerige spullen zo af te leveren. Alle bezoekers waren enthousiast over het geleverde product. Het was een feest.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken