Heerlijk
We waren erg tevreden over de service en het eten. Alles was goed verzorgd en het eten was heerlijk. Zeker een aanrader!
Anita Nijboer
Nieuwe Pekela
Laden reviews...
2.018 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 13.246 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent de hoge kwaliteit van het eten en de betrouwbare leveringen. Klanten waarderen duidelijke communicatie en professionele service. De algehele ervaring is zeer positief en men komt graag terug voor toekomstige bestellingen.
Anita Nijboer
Nieuwe Pekela
keurig op tijd geleverd. Echte helemaal compleet. Het enige wat je nodig hebt is een tafel om op te zetten.
Brucified
Eindhoven
Wat een geweldig buffet was dit. We hebben wel even moeten nadenken hoe we de bakken in de dishes moesten hangen. Maar daarna was het werkelijk fantastisch. Dit is zo voor herhaling vatbaar. Het fijnste was toch wel dat je niet hoefde af te wassen. Het gemak dient de mens.
Irma van der Pool
Waalre
Het begint al met de communicatie, helder en op tijd! De hoeveelheid komt goed weg met het aantal personen. je kan eten wat je wil dan heb je net iets over. kortom zeker aan te bevelen.
ivo bij de vaate
Barneveld
Wij zijn zeer tevreden over het buffet voor 13 personen dat wij onlangs bestelden. De levering en communicatie verliepen professioneel, de gerechten waren heel gevarieerd. Bovendien kon ieder ruim voldoende eten ivm de royale porties: aanrader!!
Fam. Van Der Sar
Nunspeet
Mijn 70e verjaardag gevierd, buffet de luxe. Super lekker eten. Verzorgd van bestellen tot bezorgen. Hoge kwaliteit. Meer dan genoeg, en de afwas mag vuil weer terug. Zou het zo weer doen. Ik zeg doen.
A.A.M. Stahlhoff
LIENDEN
Vrienden op bezoek, gezellig! Alleen… geen tijd gehad om iets voor te bereiden. Dus we besloten een buffet te bestellen. Met één kleine voorwaarde aan onszelf: als het tegenvalt, rijden we gewoon naar de plaatselijke snackbar. Maar die snackbar heeft geen kans gekregen! Vanaf het eerste contact verliep alles super: duidelijke en fijne communicatie en een bezorger die keurig uitleg gaf en alles netjes afleverde. Maar eerlijk is eerlijk… het allerbelangrijkste is natuurlijk het eten. En dát was genieten! Alles was heerlijk, de hoeveelheid was ruim voldoende en iedereen heeft lekker gegeten. Zo lekker zelfs dat ons noodplan, de snackbar, gelukkig helemaal niet nodig was. Kortom: geen stress, geen boodschappen, geen uren in de keuken… wél een tafel vol lekker eten en een gezellige avond met vrienden. Voor herhaling vatbaar? Absoluut!
20 September 2026
Albertha
Gasselternijveen
Heerlijk eten en geweldige service
20 September 2026
A.T.
Tjerkgaast
Alles geweldig verzorgd. Vanaf de bestelling tot bezorgen en afwas weer ophalen. Zelfs aan de aansteker voor de jel potjes is gedacht. En het eten is erg lekker. Wij gaan dit zeker nog eens vaker doen!
19 September 2026
barbara
aerdt
Super geregelt. Niks op aan te merken. Had een buffet voor 26 personen besteld en er was voldoende. Na afloop alles weer opgehaald.
19 September 2026
Sandra
Klaaswaal
Wij hebben een samenlevingscontract getekend en wilde dit graag vieren. Jullie hebben ons feestje extra vreugde gegeven door het heerlijke eten en de goede service. Als weer ee feestje hebben dan komen we bij jullie terug. Onze vrienden waren ontzettend enthousiast en wilde jullie gegevens. Super bedankt
18 September 2026
Chris
Wervershoof
Makkelijk kiezen, veel mogelijk, het eten wat echt goed. Ik kreeg alleen maar complimenten. Daarnaast was de zorg eromheen fijn. Ik ben nog aan het herstellen van ziek zijn en dit heeft me echt ontzorgd! Mijn complimenten…
18 September 2026
Robin Irene
Boven Leeuwen
Als je de thermoboxen openmaakt krijg je het gevoel als een klein kind op pakjesavond! Ik werd helemaal blij van hoe netjes verzorgt en smakelijk alles eruit zag. Lekker veel qua porties en keuze. Overal aan gedacht. Ook de communicatie, levering en ophaalafspraak was helemaal top! Gr Lian
Lian van Dalen
Druten
Veel keuze binnen de buffetten en ruim voldoende tot veel eten per persoon. Ik kreeg alle lof, maar jullie hebben al het werk verzet het was heerlijk en ik heb er geen werk een gedoe aan gehad!
Shelly De jong
Wateringen
Goede verzorging. Duidelijke bezorging.vriendelijk personeel. Goede communicatie
B Brouwer
Hilversum
Net komen wonen in hoeven...dus echt afwachten hoe het buffet zou uitpakken. We hadden 2 buffetten door elkaar genomen. Wat een geweldig compleet buffet en overheerlijk gerechten. Vis,vlees, vegetarisch, fruit enz enz. Wat heeft iedereen genoten, zoveel complimenten gehad. Die ik uiteraard door schuif naar jullie Maar ook het brengen en halen en hoe het allemaal verpakt was....echt een 10 met een griffel. Ik ga het zeker onthouden....want wij zijn gek op feestjes geven ....maar wel zo makkelijk mogelijk Onze dank is groot
Monique Bosschert
Hoeven
Met de familiedag genoten van een heerlijk buffet. Een heerlijke balans tussen vis, vlees en vega. Mijn familie kan moeilijk zijn wat eten betreft, maar ik heb nog nooit zo vaak op een avond gehoord hoe lekker en goed geregeld het eten was. Er was meer dan genoeg, dus iedereen heeft doggiebags mee naar huis genomen, dus we hebben er nog langer van kunnen genieten.
Bente
Wijhe
Altijd een beetje twijfelachtig als je iets niet kent en je gasten wil verassen. Ze zijn daar prima in geslaagd. Ook de service aan de telefoon prima. Wijzigen geen punt. Bezorgafspraak keurig nagekomen. Mooi compleet en niet onbelangrijk hartstikke lekker. Kan het dus met een gerust hart warm aanbevelen! 5 sterren!
Jos
Hoorn
Zeer tevreden over het Italiaans buffet, goede porties van uitstekende kwaliteit. Prima afspraken betreffende leveren en ophalen. Een echte aanrader. Perfetto !!!!
Netty
Zaandam
Afgelopen zaterdag vierden wij een bijzonder feest met 28 personen en voor het eten kozen we voor het luxe buffet van Buffetten Boer. Wat zijn we blij dat we deze keuze hebben gemaakt! Alles was tot in de puntjes geregeld. De levering verliep perfect en alles werd netjes en verzorgd gebracht. Daardoor hadden wij er zelf geen omkijken naar en konden we ons volledig richten op onze gasten. En wat hebben we heerlijk gegeten! Het buffet was niet alleen prachtig verzorgd, maar vooral ontzettend lekker. Onze gasten waren stuk voor stuk enthousiast en we hebben de hele middag en avond complimenten gekregen over het eten. Dat maakte het feest voor ons extra geslaagd. Het allerfijnste was misschien wel dat we zelf ook echt konden genieten. Geen stress, geen uren in de keuken en toch een tafel vol heerlijke gerechten waar iedereen van genoot. Buffetten Boer, ontzettend bedankt voor de fantastische service en het heerlijke buffet! Jullie hebben zeker bijgedragen aan een onvergetelijke dag. Wij bestellen hier absoluut nog een keer en raden jullie van harte aan!
Peter en Iza
Lisse
Goede service. Eten was heerlijk, we kregen van al onze gasten te horen dat het super lekker was. Verder ook ruim voldoende. We hebben genoten van alles.
Aukje
Schore
Alles zag er mooi opgemaakt en smakelijk uit. Echt alles smaakte goed! Goede communicatie over brengen en ophalen. Ideaal dat er borden en bestek bij geleverd worden. Duidelijke opwarminstructies. Kortom aan te bevelen.
Ineke
Nijkerk
Wij als organisatoren van de Jaarlijkse Buurtmiddag zijn Zeer content met de Buffettenboer. Ook als er iets mis gaat zijn de medewerk(st)ers er als de kippen bij om het probleem(je) op te lossen. Spoedmails worden zeer snel beantwoord en wordt er naar een passende oplossing gezocht. Top. Ook de medewerk(st)ers zijn Super aardig. Voor ons zeker een reden om volgend jaar 2027 weer een Buffet te bestellen. Namens alle deelnemers van het Buffet HARTELIJK DANK. HET WAS WEER TOP!
HJM van Jaarsveld
Boskoop
Meer dan voldoende eten. Potjes om warm te houden hebben we niet goed gelezen, daarom was het op een gegeven moment koud.
Karin Emmens-Blomsma
Bovensmilde
Vriendelijk comform afspraak zoals de foto's weergeven. Mijn gasten vinden het eten zoals altijd geweldig. Heerlijk
Bianca Batenburg
ede