Een verrassende smaak ervaring

Half 8 wekker loopt af. Snel uit bed, want Buffetten Boer komt tussen 8 en 9. Sneeuw!!! Snel de stoep sneeuwvrij maken . Precies op aangegeven tijd rijdt het busje voor om bestelling af te leveren. Uitladen en klaar zetten. Wachten. Nieuwsgierig : wat zit er in. Ruim 2 uur van te voren alles uitpakken en klaar zetten voor de gasten. Zoals bijgeleverde instructie alles in de schalen gedaan en de Hendi blikjes aangestoken. Af en toe even doorvoeren. Het ruikt lekker. Alles wordt goed warm. Gasten komen en zijn allen verrast. Het ruikt heerlijk en de smaakpapillen worden gevoed. Iedereen laaiend enthousiast. Men hoefde niets te doen,zoals voorgaande jaren, alleen maar smullen van het Buffet.Super voldaan ging men huiswaarts.Volgende dag kwamen de enthousiaste reacties binnen. Complimenten voor de geleverde buffetten van de Buffetten Boer. Ook de bezorger en ophaler van alles waren precies op afgesproken tijd en beide zeer attent . Alles is zeker voor herhaling vatbaar.

Blijvertje

Voor de vierde keer besteld bij de buffettenboer alles weer perfect in orde Lekker vers en gevarieerd en niet duur Komen afspraken goed na alles klopt! Een nadeel is dat je twee dagen buffet moet eten zoveel is het ! Voor ons een blijvertje!

Goed geregeld en uitstekend buffet

Het buffet mooi op tijd en verzorgd geleverd. Zelfs een aansteker meegeleverd. Buffet smaakvol en ruim voldoende. Gasten waren zeer tevreden. Dus voor iedereen zeker een aanrader.

Keurig verzorgd Dank

Op de hoogte gehouden status bezorgtijden Alles netjes af geleverd Er was voor ons allemaal genoeg We hebben allemaal lekker gegeten Truus Straatman

Wauw

Allereerst netjes op tijd, alles super hygiënisch aangeleverd in folie, bestek, eten, borden, zelfs de aansteker was nieuw! Heerlijk gegeten en alleen maar lof van de gasten. Kortom een perfecte ervaring en er een aantal nieuwe klanten bij!! ;)

Het buffet Vlees en Vis werd zaterdag 4 Januari keurig gebracht , en we hebben er met z’n allen (36 personen )heerlijk van gegeten . Mensen die voor het eerst kennis maakten met jullie concept en producten waren dol enthousiast en vroegen om de gegevens van jullie . Er werden grote complimenten gemaakt en het smaakte Fantastisch . Hartelijk dank voor alles .

Boven verwachting

Vriendelijke bezorger, goede uitleg. Italiaans buffet erg lekker en meer dan genoeg. Vond het spannend of alle warme gerechten ook echt warm waren na 1.5 uur en dat was zo. Alle gasten waren lovend.

Het was wat was beloofd!!

Ze doen wat is beloofd en wat ik van anderen heb gehoord.Ik heb deze morgen al meerdere mensen mijn ervaringen doorgegeven, het was erg goed!

In December het stamppot buffet besteld en gisteren het keuze is reuze buffet. Beide keren was het eten heerlijk, er was genoeg voor iedereen. Ook de desserts zagen er mooi uit en smaakten prima. Iedereen heeft ervan genoten. Zowel brengen als ophalen is heel goed geregeld.

Bevredigend!

Ieder jaar hebben we in ons bedrijf een jaarlijkse telling, en daar hoort ook een buffet bij om iedereen gemotiveerd te houden. Nou, dat is uitstekend gelukt met het variërend aanbod van de Buffetten Boer! Het is (haast) onmogelijk om vele blije gezichten te zien op de dag na oud & nieuw, maar het heerlijke eten heeft zeker bijgedragen aan de motivatie van het personeel en daardoor bij het resultaat van de telling!

Het eten was heerlijk, we hadden het luxe buffet. Meer dan genoeg voor 16 personen. En alles smaakte heerlijk.

Goed buffet, Goed geregeld

Het eten was erg lekker en ruim voldoende.

Top 100%

Waar de buffetboer met liefde de tafel dekt, smaakt het eten echt perfect!! Wat hebben wij genoten met oud op nieuw!!

Geslaagd buffet

Bezorging was goed en het eten was heerlijk !

Een luxe voor jong en oud

Het luxe buffet viel bij zowel jong als oud in de smaak. Dat zegt denk ik al genoeg.

te weinig bestek & borden, nogal karig, smaakte goed

te weinig bestek & borden, nogal karig, maar smaakte goed

Heel veel lof voor de bezorging alles netjes neer gezet goede uitleg en ik kreeg Heel veel mooie woorden en lekker buffet

Goede organisatie met fantastische producten

Vorig jaar 2024 hadden wij als familie de barbecue besteld die was zo goed bevallen, dat wij nu als Nieuwjaar bijeenkomst ook de stamppotten eens wilden proberen. En net als vorig jaar was er weer goede communicatie over de bezorging en levering. De stamppotten en het vlees waren TOP en super lekker. Onze kleinzoon van 4 zei Oma wat was het eten lekker en ik vond het zo gezellig. En de rest van de familie zei wanneer doen wij dit weer? Dus ja wij gaan de website weer bezoeken.

Heerlijk goedverzorgd buffet.

Onze complimenten ook van de gasten voor dit heerlijke buffet. Alles keurig optijd geleverd en uitgelegd door een zeer vriendelijke bezorger. Wij waren blij verrast over de smaak en de hoeveelheid van de diverse producten. Gaan dit zeker vaker doen als zich weer een feestje voordoet.

Smakelijk stamppot buffet en uitstekende service

Makkelijke bestelprocedure en uitstekende bezorging en bovenal smakelijk stamppot door ons genoten.

Gemakkelijk genoeg en heerlijk

Mooi op tijd en heerlijke buffetten

Was weer super

Goed geregeld, vriendelijke bezorging en heerlijk eten.

Geweldig!

Wij hadden al 1x eerder bij buffetenboer besteld dus het was een makkelijke beslissing voor de 2e keer. Het eten is voortreffelijk, alles is vers bereid en er is eer dan genoeg! Alles wordt zo geleverd dat je alleen de bakken in de chaving dish hoeft te zetten en opwarmen maar. Buffetenboer levert alles dus je hoeft je zelf geen zorgen te maken over borden, bestek ect. Hoe ideaal als je een dag hebt gepland waarbij je wil genieten en nergens aan wil denken! Het bezorgen is ook top. Je kunt kiezen uit verschillende tijds keuzes en ht is zelf bespreekbaar om op locatie te laten bezorgen. Je krijgt een track en tracé en wordt via mail en SMS op de hoogte gehouden van de status. Kortom wij zijn ontzettend tevreden met buffetenboer en zullen zeker bij hun blijven bestellen.

Super lekker en zeker genoeg

Super lekker eten goed verzorgd Bezorger zeer vriendelijk En genoeg eten

Mijn zoontje likte zijn bordje leeg!

Heerlijk buffet, alles smaakte goed en er was ruim voldoende! Super handig dat alles lang koud blijft en je zelf borden en bestek krijgt, wat vuil weer opgehaald wordt. Zo heb je er zelf geen werk van. Zelfs de volgende dag smaakten de restjes nog heerlijk, ons eenjarige zoontje at het bordje er nog net niet bij op! Helaas kan ik geen foto toevoegen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken