kwalitatief en kwantiteit goed op juiste tijd aangeleverd

we hebben met 11 personen gezellig thuis gegeten

Heerlijk en makkelijk

Voor mijn 60e verjaardag voor 32 mensen het vlees en vis buffet besteld. Iedereen heeft ervan gesmuld en wat ideaal dat je alles zo kan opwarmen en na afloop wordt alles weer opgehaald zonder dat je het hoeft af te wassen, In 1 woord geweldig en ik zal jullie zeker aanbevelen!!

Super !!Bijzonder goed en lekker alles ruim voldoende! TOPPIE

Aan iedereen aanbevolen ! Zo bijzonder goed en alles zeer tevreden, communicatie ook prima in orde zowel via mail als telefoon. Het eten bijzonder goed en genoeg, Het was lekker en goed verpakt. Hartelijk dank !!!1

Het was compleet in de breedste zin van het woord. Alles zat erbij zelfs een aansteker. Optijd geleverd en zelf makkelijk warm te maken. Had nog vragen en werd toen ik belde snel en vriendelijk geholpen. Zeker een aanrader.

Het Italiaanse buffet was heerlijk

Alles was goed gegaan, de bestelling, de levering, het eten was heerlijk, het opwarmen ging prima, het was ruim voldoende, We hadden nog veel eten over, het was een buffet voor 12 personen, er waren 4 kinderen, die hebben minder gegeten. Als ik iets mag toevoegen als tip. De borden hadden de afmeting van een ontbijtbord, dat vond ik jammer, maar verder alles top, zal zeker nog een keer iets bestellen.

Perfect geregeld en prima kwaliteit

Het eten en de bakken (etc.) werden op het afgesproken tijdstip bezorgd en opgehaald. De gerechten waren van een prima kwaliteit. De cateraar reageerde ook erg snel op een verzoek.

We zijn enorm tevreden van het begin van bestellen tot leveren, de hygiëne en ophalen Maar vooral de kwaliteit van het eten!! Heb zelfs al aan een paar vrienden en collega jullie naam doorgegeven Voor herhaling vatbaar.

Spannend, maar boven verwachting.

Op zoek naar een cateraar kwam ik de Buffetenboer tegen op internet. Zou ik dat aandurven? Een onbekende leverancier? En dan nog wel voor 35 personen op een belangrijk feestje. Het mooie menu van het vlees-/visbuffet en de goede revews trok me over de streep. En ik heb er geen spijt van. Het werd keurig op tijd geleverd en klaargezet door een vriendelijke nette meneer. Het eten was heerlijk. De gasten vroegen waar ik het besteld had en waren verbaasd te horen dat het uit Hoevelaken kwam. Op maandagochtend werd op tijd alles weer keurig opgehaald.

Prima kwaliteit en goed van smaak

Voor ons de tweede keer en wederom prima bevallen

Top buffet van buffettenboet

Alles op afgesproken tijd geleverd, aardige en netten chauffeur, alles netjes binnen gezet. Lekker gegeten met onze gasten, was top. Alles was smakelijk, zeg er smakelijk uit en was allemaal top. Wij hebben een goed adres gevonden. GA ZO DOOR!

Geweldig lekker

Voor de 2 de keer besteld en wederom was het een succes Ik ga hier vaker bestellen 1 voordeel ze bezorgen 7 dagen in de week Op op zon en feestdagen Dat doet lang niet iedereen Dus ik zeg TOP

Het buffet was top!

Alles was prima verzorgd, buffet was heerlijk.

Heerlijk

Heerlijk eten en meer dan genoeg fijne bezorger vriendelijk en behulpzaam

100% tevreden over het buffet en de service.

Prima communicatie vooraf, bij levering en achteraf. Een on-line bestelling voor een buffet voor 50 personenis afwachten natuurlijk maar dit was 100% goed geregeld en een smaakvol buffet. Kan de Buffettenboer iedereen aanbevelen.

Was GEWELDIG!

Ten eerste de bezorging, Op tijd en keurig afgeleverd met een prima uitleg! Ten tweede de smaak, TOP,LEKKER,VEEL,HEERLIJK,VOOR IEDER WAT WILS!! Ten derde de bakjes en warmhoud racet waren prima! Ten vierde,heel erg voor herhaling vatbaar!! Bedankt voor alles,mijn moederdag kan niet meer stuk!!

Goede service, lekker en goed eten, wat wil je nog meer!

verrassend lekker en jammer genoeg teveel

Voor het eerst catering voor onze verjaardagen. Komt de bezorger, zoals aangegeven keurig op tijd, met de mededeling dat wat hij leverde waarschijnlijk ruim voldoende was voor 24 personen. Dat was een uitdaging die we niet konden negeren, boergondische familie als we zijn. Met veel grote eters en 6 hongerige tieners dachten we wel dat we de verrukkelijke 16 schalen vlees, vis, Duitse aardappeltjes, groenten en 4 salades soldaat konden maken. Veel familieleden zag ik 3 tot 4 keer langs komen met afgeladen borden vol, inclusief mijn anorexia-familielid. We hebben verloren! Het was zó lekker, maar we kónden niet meer en hebben noodgedwongen familieleden bakjes vol mee moeten geven naar huis, anders waren we nog dagen met z'n tweeën aan het eten geweest. Buffettenboer: complimenten met de kwaliteit en de ruime porties. Volgend jaar gaan we de uitdaging weer aan!

Alles netjes geregeld zowel bezorging als het lekkere eten.

Netjes op tijd geleverd, ideaal met het op de hoogte houden via mail en sms. Eten voldoende en lekker. Prijs kwaliteit top.

GEWELDIG!

Heerlijk en gevarieerd eten. Iedereen was lovend! Goede service!

Top kwaliteit en op tijd geleverd

Informatie over de bestelling was duidelijk en de levering keurig op tijd. Buffet was heerlijk, van al mijn gasten de complimenten gehad voor het lekkere eten . Voor herhaling vatbaar.

Prima buffet en een top service

De service is echt goed. Je kunt de bestellingen nog aanpassen. Fijn is ook de track en trace. Levering was keurig op tijd en de uitleg was goed. Alles compleet geleverd netjes verpakt. Het eten was perfect en er is weinig overgebleven. Verschillende keren werd er gevraagd naar jullie site. Dus zeker voor ons tot een volgende keer Fam Rouws-Trommelen

Geweldig en zeer goed verzorgd.

Voor het eerst een keer niet in de keuken gestaan vooraf en tijdens een feestje, maar heerlijk de tijd gehad om met mijn gasten te kletsen en ze ook nog eens te verwennen met heerlijk eten. Ik ben onder de indruk van jullie service. Een deksel die miste, werd nog snel gebracht! Top!

Wat is er volop genoten van jullie buffet . Het heeft onze verjaardag rust en vooral genoten opgeleverd. Niet zelf koken niet druk zijn genieten van de familie en ondertussen heerlijk smullen Dank jullie wel

zoals altijd: Fantastisch in gebruik, maar vooral in keuze en smaak.

Keurig op de aangegeven tijd bezorgd, makkelijk in gebruik en de gasten vonden het allemaal erg goed. Wij hadden veel oudere gasten en zelfs deze zijn meerdere keren een bordje vol komen scheppen. Een zeer geslaagde middag.

Erg goed geregeld

Hogebrinkerweg 12