Heerlijk buffet en goed geregeld

Wij hebben voor de tweede keer een buffet voor 40 personen besteld en ook deze keer smaakte alles heerlijk. Diverse gerechten en smaakvolle salades. Ook de bezorging en het ophalen verliepen soepel.

We kende dit nog niet, daardoor zeer aangenaam verrast. Zeer goed verzorgd.

We hebben enkele wat moeilijke eters, maar iedereen had zeer goed gegeten en iedereen heeft alles geprobeerd en gegeten. Zeer lekker!!

Uitstekend!

*Een gevarieerd menu keuze *Duidelijke communicatie betreft de service en levering *Ook heel belangrijk: GOED betaalbaar *Kwaliteit van eten: Super! *Voldoende eten ook als je grote eters te gast hebben *Als gastvrouw heb je geen stress want je weet dat het eten goed en smaakvol is en dat alles op tijd geleverd wordt *Nu ook zekere menu's te bestellen vanaf 6 personen! Ideaal!! *Duidelijk een aanrader!

Prima buffet, goede service en communicatie.

Heel goede ervaring

We hadden een buffet voor 8o personen en geen enkele wanklank. Iedereen was positief en vol lof over het gepresenteerde.

Service en kwaliteit zeer goed

Genoten van het luxe Buffet, Makkelijk te bestellen en op afgesproken tijd geleverd. Gasten waren zeer tevreden en bijna alles was op.

Voor service en buffet een dikke pluim; retteketet!!

Van bestelling tot aflevering was alles perfect geregeld. Ik had het " keuze is reuze buffet". Dit buffet doet zijn naam eer aan, wat een keuze aan salades, vlees en bijgerechten. Alle gerechten waren bijzonder smakelijk en van hele goede kwaliteit. Ik had bij het stokbrood nog tapenadetrio besteld. Heerlijk! Mijn gasten hebben gesmuld en genoten van het eten. En super fijn dat ik niet hoefde af te wassen. Alle vuile vaat mag zo in het krat en wordt weer opgehaald. Voor een volgende keer weet ik waar ik mijn buffet bestel!

Geweldig!

We hebben een familiedag georganiseerd in het midden van het land op een locatie waar ik ook nog nooit geweest was. Maar de communicatie met de chauffeur verliep zowel bij het brengen als het ophalen, uitstekend! Heel vriendelijk en rustig. De bestelling hebben we online gedaan en dat was eenvoudig. En het buffet zelf was ook grandioos. We hadden met vlees en vegetarisch en dat was heel duidelijk, en bovenal was het allemaal heerlijk en hadden we ruim voldoende. Kortom bij de volgende familiedag weten wij de Buffetten Boer weer te vinden. Want dat is ideaal en heel smaakvol voor zo’n groep mensen.

Alles was netjes op tijd bezorgd, en het eten was voldoende en top

Eten was perfect en voldoende en alles was goed verzorgd.

Heerlijk en perfect geregeld

Heb verjaardag gevierd met in totaal 10 volwassenen en 5 kinderen. Heg was in 1 woord heerlijk en top geregeld.

Heerlijk en eerlijk

Al verschillende malen buffet besteld, iedere keer weer een feestje. Buffet is heerlijk en ook meer dan voldoende. Duidelijke uitleg. Zeer netjes verpakt. Leveren keurig als afspraak

Super 50ste verjaardag dankzij Buffetten Boer

Wat een super verjaardag heb ik gehad! Voor de eerste keer besteld bij Buffetten Boer en wat was het goed!! Uitleg bij levering zeer duidelijke en het eten was in 1 woord HEERLIJK!! Alle gasten vonden het lekker en de hoeveelheid was meer dan genoeg. Jullie hebben er nieuwe klanten bij! Bedankt voor het lekkere eten.

Iedereen heeft genoten

Dit keer het Carnaval menu besteld. Leuk, weer eens wat anders. Iedereen was zeer content en ze wilden weten van welk bedrijf dit goed verzorgde eten kwam. De Buffetenboer!

Het was weer een top buffet

Opde eerste plaats een zeer goede communicatie met de buffettenboer . Het buffet werd door alle gasten als zeer smaakvol gewaardeerd, en met de vraag, welk buffet is dit . Antwoord: het reuze buffet. Aan de lezers van deze review, als je geen keuze kan maken, is dit een aanrader . Alvast een smaakvol etentje toegewenst Mvgr. Pierre van Dreumel

Eten van goede kwaliteit!

Wij hebben het Italiaanse buffet besteld. Allereerst is de organisatie top! Duidelijke instructie, bezorging en ophalen top! We hadden diverse varianten besteld: gewoon Italiaans buffet, Halal en de vega, lactose en glutenvrije variant. Het kwam allemaal keurig gescheiden aan met stickers op het eten. En het was meer dan genoeg en het eten was van heel goede kwaliteit. Ook nog extra brandpotjes voor onder de warmhoudbakken. Goede prijs-kwaliteitverhouding. De eerstvolgende keer bestellen wij zeker weer bij De Buffettenboer. Hartelijke groet, Edith

Helemaal Top!!

Het stamppotbuffet was een groot succes toen onze Spaanse vrienden op bezoek kwamen! Boerenkool, hutspot, rookworst, gehaktballen, zuurkool én stoofvlees – ze dachten eerst dat we gek waren, maar alles ging op!! Zelfs de kindjes van 1 t/m 5 jaar deden fanatiek mee. Top service en absoluut voor herhaling vatbaar!

We hebben genoten van een heerlijk buffet.

Goed geregeld allemaal! Grote porties en goed van smaak. Als ik 1 opmerking mag plaatsen. We vonden het jammer dat het op zondag opgehaald werd. Terwijl op de site staat binnen 3 dagen. We gingen ervan uit dat bij bezorging op zaterdag het op maandag of op dinsdag zou worden opgehaald. Een eventuele volgende keer zouden we dit vooraf duidelijk(er) willen afspreken.

Super ervaring, wat een ontzorging.

De Buffetten boer is een echte aanrader. De keuze is reuze. Goede service en het eten is voortreffelijk. Voor ieder wat wils, en meer dan genoeg. Het is ook nog eens pure ontzorging. Ze komen alles brengen, en halen het ook weer op. Zelfs de afwas hoef je niet zelf te doen. Een top ervaring, en een echte aanrader. Heb je iets te vieren, verwen jezelf met een buffet van de Buffetten boer.

Voor herhaling vatbaar. Super verzorgd en heerlijk

Het buffet was super verzorgd. Hebben er van genoten. Keurig op tijd . Perfect en allemaal vonden ze het heerlijk

Geweldig geregeld

Fijne service en een heerlijk buffet

Echt ik zag er wat tegenop, maar het was werkelijk top! Van begin tot eind toe!

nvt

Uitstekend en goed verzorgd

Het eten was lekker en er was genoeg De verzorging en het brengen en ophalen was ook goed. Voor herhaling vatbaar

Grandioos

Voor de 2de maal genoten van een Heerlijk Buffet. Keurige bezorging alles was geleverd conform afspraak. Volgende ochtend keurig alles weer opgehaald, werd op de hoogte gehouden van het tijdstip. Zeker voor herhaling vatbaar !

Heerlijk eten, goede service en leuke variatie in buffetten

Wij hebben inmiddels voor de tweede keer een buffet besteld en opnieuw zijn we super tevreden! Het eten was heerlijk en alles was goed verzorgd. De service verliep soepel en duidelijk, wat het extra prettig maakt. Wat wij ook echt leuk vinden, is dat er regelmatig tijdelijke buffetten worden aangeboden tegen een goede prijs. Die variatie maakt het steeds weer interessant om opnieuw te bestellen. Ook onze familie was erg enthousiast over het eten, dus het viel bij iedereen goed in de smaak. Voor ons zeker weer voor herhaling vatbaar!

Heerlijk buffet

Het boeken, bezorgen, instructies en het ophalen ging vlekkeloos, Het eten was wederom heerlijk en meer dan genoeg voor onze club van 20 volwassenen. We hebben de volgende alweer besteld

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken