Super lekker !!!

Wij als familie hebben genoten van het buffet .alles perfect zowel de bezorging als t eten ,ook met onze wensen . Nogmaals super!!!!!

Lekker eten, alles prima bezorgt

Alles prima geregeld

Geweldig, smaakvol, makkelijk Top

We hebben met onze toneel ver. Kruudmoes een heerlijk Italiaans buffet gehad van de buffet boer. Het was zo makkelijk, konden de auto volgen via het volgen van de locatie. Zo hoefden we niet te wachten in het Buurtgebouw. Het eten was heerlijk. Goed van smaak en genoeg. We hadden wat toetjes mee besteld. Tiramisu en de lemon. Ook zo superlekker. Afwassen hoeft niet, wat wil je nog meer. In 1 woord .TOP!!!!

Heerlijk buffet en uitstekend verzorgd!!

Vanaf t eerste contact tot aan t eind van de rit heeft het onze verwachtingen overtroffen! Je wordt goed en tijdig geinformeerd. Het eten wordt gekoeld gebracht, alles is klaar gezet, 2,5 uur van te voren aangezet. Waarna iedereen naar hartelust heeft kunnen eten van het buffet! We gaan dit zeker nog een keer doen!!

Fantastisch!!!!

Was een unieke eerste ervaring met de Buffetten Boer. Is voor iedereen een aanrader!! Dit gaan we zeker meer doen.

GEWELDIG

Er was genoeg voor iedereen en alles was superlekkerformidabel. kortom een aanrader

Het was fantastisch!

Goed verzorgd, goede communicatie, ook vooraf! Heerlijk vers eten, op tijd gebracht en goede uitleg. Nette verzorgde chauffeur. Kortom, iedereen was ontzettend tevreden.

Goede duidelijke communicatie vooraf, waarbij het mogelijk was om tot de laatste week te wijzigen. Exact op tijd bezorgd, goede uitleg zodat alles op tijd warm was. Ruime hoeveelheden, vers, aantrekkelijk en alles schoon. De gasten waren erg tevreden over de kwaliteit en de smaak. Kortom:zeer tevreden. Voor herhaling vatbaar.

Verrassend lekker en veel

Mijn 60e verjaardag gevierd op 2 mei met familie en vrienden in de tuin. Iedereen, 33 volwassenen, was laaiend enthousiast over het buffet. Onze keuze was het Sate buffet en een paar allergeen vrije buffetten. Iedereen heeft lekker lopen smikkelen. De dag daarna hebben we nog een keer met 6 personen ervan gegeten. En nog was er eten over. Kortom, het was perfect. Zou het volgende keer zo weer doen. Opwarmen zo klaar en afwas voor de BB.

Niet twijfelen doen!!!!!!

Laten we bij het begin beginnen, bestellen. Trek daar maar even tijd voor uit want hallo wat moet je kiezen? De ene is nog lekkerder dan de andere maar als je dan toch uiteindelijk de keuze gemaakt heb. Aantal personen invoeren en dan komt de schrik..... rustig! Positief. Zo goedkoop ja is dit dan wel goed? En dan komt het wachten. Beetje zenuwachtig het buffet was toch voor mijn bruiloft. In de laatste week een mailtje, wil je nog aanpassen? 2 afzeggingen nah laat maar zo. De dag ervoor een mailtje met wanneer het bezorgd wordt. Ja dat was weer schrikken eehm is dat allemaal voor ons? 2 tips, zorg voor genoeg ruimte en laat de deksel dicht! Deksel openen is honger! Ik maakte die fout, jeetje wat rook dat lekker. Ik had een no nonsens bruiloft met 20 gasten. Mijn zwager en broertje gingen aan de slag met het opwarmen van het eten met het bijgeleverde stappenplan. Super simpel zo klaar, ik had 4 van die opwarmdingen voor 20 gasten. Nou die deksels gingen eraf en omg de geur alleen al. Er werd aangevallen en de stappenteller bleef gaan met het aantal keer er opnieuw opgeschept werd. Ik heb het nu alleen nog maar gehad over de warme gerechten maar de salades erbij. Die gingen ook rap, de tortelini salade was duidelijk favoriet. Stokbrood is gelijk te eten maar met een paar minuutjes in de oven perfect. Iedereen uitgegeten, vaat in de krat en dan nog zoveel over. Ik lieg niet als ik zeg dat het aanbod om nog iets mee te nemen met open armen ontvangen werd. Bakjes werden maar al te graag gevuld. Kijk dat zegt het eigenlijk allemaal. Als je gasten zo graag nog iets mee willen nemen dan was het goed. Die 2 personen extra had ik niet hoeven doen want er was geen bak leeg. Meer dan genoeg lekker eten! Mijn aanbeveling goedkoop lekker eten en dus kan je het echt gewoon doen!

...P...E...R...F...E...C...T... --o00o---°(_)°--o00o--...T..H..A..N..K..S...!!

:¦:-•:* *:•.-:¦:-•*EXCELLENT!*•-:¦:-•:* *:•-:¦:-THANKS*•-:¦:-•:* **•-:¦: ★ª"˜¨¨¯¯¨¨˜ª¤.¸`*•.¸*•¸★☆☆Super☆☆★,•*¸.•*´¸.¤ª˜¨¨¯¯¨¨˜"ª★

Goed verzorgt en alles was lekker

Goede ervaring een aanrader als je een feestje wil geven. Ook voldoende porties.

Heerlijke maaltijd!

Wat een geweldig idee: je bestelt je buffet online, het wordt thuisbezorgd, je geniet van het eten, en daarna hoef je niet eens af te wassen! De volgende dag wordt het keurig weer opgehaald. We hebben genoten van het lekkere eten, ook degenen die een dieet hadden opgegeven. Van alles werd ik keurig op de hoogte gehouden via mail en SMS. Prima!

Geweldig goed.

Alles strikt op tijd gebracht door een aardige chauffeur. Deze heeft ook alles gereed gezet, Het eten was uitstekend en ruim voldoende. Ook het ophalen ging netjes op de aangegeven tijd. Eigenlijk zouden jullie er een stuk of 10 lege bakjes bij moeten leveren. Er bleef nl best veel over en dat hebben we aan sommige gasten mee gegeven, maar daarvoor moest ik wel eerst ergens bakjes gaan bietsen. Misschien iets om over na te denken. Je gaat toch al dat vlees of vis niet in de kliko gooien? groeten Jan

HEEEERLIJK EN GENOTEN WEER

Het was weer heerlijk en genoeg te eten. Wij hebben meerdere keren hier besteld en altijd goed eten en keurig zo als alles van te voren gecommuniceerd word. Geen afwas, en alles zit erbij. Echt een aanrader.

Super service, goed eten en een goede prijs

Nu 2 keer gebruik gemaakt van de buffetten boer. Een beide keren zeer tevreden. Ruim voldoende, uitgebreide keuze. Perfect dat het thuis komt en opgehaald wordt. Geen afwas.

Een heerlijk buffet

Wij hadden een vlees- en visbuffet. Het buffet werd keurig op tijd bezorgd en we kregen een duidelijke uitleg. Het eten smaakte erg goed en we hadden meer dan genoeg. We hebben er de volgende dag nog van gegeten. De garnalen waren iets te droog geworden.

Heerlijk!

Snelle reactie op de bestelling. Prima bezorgservice met track en trace. Producten keurig netjes geseald en voorzien van sticker met naam product. Hele mooie reacties van de "eters". Met iedereen gedeeld waar dit besteld kan worden. Uiteraard weer veel over. Vuiler spullen weer netjes volgens planning opgehaald.

Helemaal toppie. Chauffeur was ruim op tijd, heeft lekker alles klaar fezet dus hoefde we alleen maar aan te schuiven voor het eten. Dat was wel zo superlekker, van iedereen complimenten en bijna iedereen heeft een servet met naam meegenomen. Dat zegt denk ik meer dan genoeg. Dank jullie voor het heerlijke eten.

Goed verzorgde en uitstekend smakend buffet.alom lof

Voor ons feest 2 verschillende buffetten besteld alles kwam keurig op tijd aan.alle gasten waren vol lof over het eten. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor al onze gasten

Netjes en goed verzorgd. Heerlijk gegeten

Netjes verzorgd. Volgens afspraak en duidelijke communicatie. Het eten was erg goed. Fijn dat je heerlijk kan eten en zelfs de vuile vaat niet hoeft te doen. Tip: bij de desserts een gemixte doos.

Heerlijk gegeten,alles volgens afspraak,we hebben weer besteld voor kerst

fantastisch alles op tijd na melding

het is fantastisch dat je zo op de hoogte wordt gehouden van begin tot komst van het eten. ze bellen zelfs nog een keer extra op wanneer ze worden tegen gehouden omdat er een motorraces gaande is in Hierden-Harderwijk op 2 mei. Zo weet je exact wanneer ze aankomen. Ook een compliment aan de bezorgers en ophalers super vriendelijke jongens die alles voor je doen. Perfect, kan echt niet beter. komen volgende keer zeker weer bij jullie terug. Het eten was ook voldoende en naar volle tevredenheid van iedereen.

Geweldig !

Zeer verzorgd en erg lekker. Boerenbuffet voor 6 personen besteld, dat was meer dan genoeg! Erg mals en goed vlees, lekkere salades En , dat staat niet vermeld op de website maar er zat ook nog een heerlijke fruitsalade bij !

Alles keurig op tijd gebracht, eten uitstekend en alles de volgende dag weer opgehaald. En allemaal op de afgesproken tijd, een dikke tien.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken