Het wordt minder, jammer.

Koude gedeelte, prima. Warme vlees te weinig. Bakken zitten redelijk vol.gehaktballen prima. Beenham prima. Rest veel saus weinig vlees. Stoofvlees was ergste, half vol en meer saus dan vlees. Na twee mensen opscheppen geen vlees meer. Ik had voor 12 personen besteld en we waren maar met tien personen.

Genoeg en heerlijk

Goed geregeld met levering en heerlijk.

Heerlijk genoten

Samen zijn met kerst is gezelligheid maar het eten van de Buffetten Boer maakt het feest compleet. Dank jullie wel. Het was weer fantastisch en lekker.

Een sprankelend kerstbuffet: chique culinair genieten, moeiteloos bereid en heerlijk mals.

Bezorging was mooi op tijd Alles stond in een handomdraai Zeer smaakvol en mals En divers voor ieders wat wils De rouwkost vond ik iets minder De Beenham hebben meerdere mensen aangegeven dat het te dikke plakken waren en in verhouding met de rest veel minder smaakvol Onze kerst voor het eerst zonder onze moeder was mede door jullie buffet geslaagd. Volgend jaar met kerst zeker weer en waarschijnlijk met Pasen ook Namens onze hele familie Hartelijk bedankt

Heerlijk,genoeg en mooi op tijd

Het buffet was heerlijk , de hoeveelheid was goed en het personeel komt op tijd en is erg vriendelijk. Zeker een aanrader.

Gewoon geweldig

We hadden een luxe buffet voor 16 personen, en ze hebben allemaal genoten. De service is erg goed, de bezorger komt het brengen zet alles klaar en je krijgt een goede uitleg. De track& tracé app is ook super nauwkeurig. Top geregeld en we zullen zeker vaker gebruik van jullie service gebruik maken is het voor een buffet of voor een bbq. Mn familie heeft al gevraagd waar ik het vandaan had, en hebben zelfs al op jullie website gekeken.

Verzorgd kerstdiner Top!

Nadat ik een prettig telefonisch contact had gehad omtrent een wens voor een buffet tijdens de kerst, werden we fantastisch geholpen en werd er met ons meegedacht. Van te voren nette mailtjes ontvangen en we werden op de hoogte gebracht van de tussentijdse status. Het eten werd keurig volgens afspraak bezorgd en was heerlijk! Goede uitleg bij de levering hoe alles te verwarmen en de volgende dag werd alles netjes dmv een track en trace opgehaald! Ik zou het iedereen aanraden.

Fantastische service

Een buffet voor 27 mensen. Iedereen was heel tevreden en vond het eten lekker. De service en klantvriendelijkheid van de Buffettenboer is fantastisch.

Perfecte ervaring

Voor de 3rde keer besteld. En de service en dienstverlening is ongekend. Kan iedereen aanraden hier te bestellen.

Was top

Was top voor elkaar

We hebben heerlijk gegeten, voor elk wat wils en dat terwijl we zelf niet hebben hoeven koken. Dus echt samen met ons gezin kerst kunnen vieren. SUPERRRRRR. En eigenlijk geen afwas, die word zo opgehaald. Volgend evenement/feest ga ik weer naar de barbecue/Buffettenboer

Heel lekker eten , top verzorgd!

Het vlees en vis buffet was erg lekker. Keurig verpakt in thermoboxen. Gebracht en opgehaald op de tijd die je via track en trace krijgt. Bedankt! Volgend jaar weer!

Heerlijk eten, topservice en verrassend goedkoop, een absolute aanrader!

Tweede kerstdag hebben wij een buffet laten bezorgen door De Buffetten Boer en dat was echt een topkeuze. Al tijdens het bestellen was het contact heel prettig. Eigenlijk was er geen plek meer, maar door een annulering konden wij gelukkig alsnog ons buffet bestellen, super fijn dat ze met ons meedachten. De prijs is echt opvallend goedkoop; we hebben dit nog nergens zo voordelig gezien, zeker niet voor deze kwaliteit. We werden netjes op de hoogte gehouden van het bezorgmoment en de bezorger was keurig op tijd. Hij nam rustig de tijd om alles uit te leggen, wat erg prettig was. Het eten zag er fantastisch uit, smaakte enorm lekker en er was meer dan voldoende voor iedereen. Echt genoten! Wij bestellen hier zeker nog een keer. Aanrader!

weer een geslaagde Kerst

Zoals voorgaande jaren weer een buffet besteld. Andere schotels dan andere jaren. Ook nu was het goed ontvangen, keurige bezorging op afgesproken tijd. Ondanks de goede kwaliteit toch weer eten over. Maar dag later opgemaakt. Nu wachten op ophalen materialen. En kijken of er volgend jaar weer iets nieuws bijkomt. Gaan gewoon doir met lekker en makkelijk eten.

Geweldig buffet keuze is reuze

Het buffet biedt een perfecte balans van diverse smaken, waardoor er voor iedereen iets lekkers te vinden is. Bovendien is er aandacht voor zowel de presentatie als de versheid van de ingrediënten. Dit zorgt ervoor dat je gasten niet alleen kunnen genieten van een heerlijke maaltijd, maar ook van de sfeer en het visuele aspect van het buffet. In één woord geweldig.. nu voor de 2e keer gedaan op naar nr. 3..

Luxe Buffet – Smaklig måltid voor 150 collega’s, royaal en betaalbaar!

Wij hebben het Luxe Buffet besteld voor een personeelsbijeenkomst met 150 medewerkers, en het was een groot succes! De prijs-/kwaliteitverhouding is uitstekend: je krijgt echt waar voor je geld. De porties zijn royaal en ruim voldoende voor een grote groep, niemand kwam iets tekort. Daarnaast was de presentatie verzorgd en het eten van hoge kwaliteit – vers, smaakvol en gevarieerd. Absoluut een aanrader voor bedrijven die hun medewerkers willen verwennen met een luxe en goed georganiseerd buffet.

In 1 woord geweldig

Nette bezorging Smaakt top Al met al echt goed

Goed georganiseerd, goede levering en uitstekende kwaliteit van het eten. Zelfs mails vooraf om het buffet eventueel te wisselen of aan te passen. Het doorgeven van de tijd van bezorging en ook van het ophalen van de spullen uitstekend. Dus niet verder zoeken als je een buffet wilt. Kies voor de Buffettenboer.

Was weer helemaal goed!

Derde jaar op rij met Kerst. Vriendelijke bezorging, op tijd, alles aanwezig, makkelijk te verwarmen en heerlijk gegeten. Geen stress en tijd voor gezelligheid. Raad het iedereen aan!

Wij zijn alle jaren super tevreden over jullie

Mijn ervaring met jullie wij zijn allemaal super tevreden over het eten

Uitstekend.

Bezorging was netjes en op tijd. Eten was goed,erg lekker en ruim voldoende.

Heerlijk en keurig verzorgd

Top geregeld en netjes op afspraak en heerlijk divers eten. Een aanrader!

Uitzonderlijk geweldig

Eerste keer bij buffettenboer besteld . En niet de laatste. Alles ruim voldoende en lekker .

Geweldig feestelijk fantastisch!!

Wij hadden buffet voor 24 personen besteld, wat een top levering keurig netjes verpakt, en de bezorger legde keurig uit hoe wij ervoor konden zorgen dan ons buffet warm werd. Savonds "1e kerstdag" was het aanvallen geblazen. Iedereen heeft heerlijk gegeten voor iedereen wat wils, en alles was even lekker en er was ruim voldoende. Het is een echte aanrader om je buffet te bestellen via de buffetten boer !!

Het was heel goed en lekker.

Bezorgen was perfect, klopt op de juiste tijd, wat ze aan geven.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken