Niet twijfelen doen!!!!!!
Laten we bij het begin beginnen, bestellen.
Trek daar maar even tijd voor uit want hallo wat moet je kiezen? De ene is nog lekkerder dan de andere maar als je dan toch uiteindelijk de keuze gemaakt heb. Aantal personen invoeren en dan komt de schrik..... rustig! Positief. Zo goedkoop ja is dit dan wel goed? En dan komt het wachten. Beetje zenuwachtig het buffet was toch voor mijn bruiloft. In de laatste week een mailtje, wil je nog aanpassen? 2 afzeggingen nah laat maar zo. De dag ervoor een mailtje met wanneer het bezorgd wordt. Ja dat was weer schrikken eehm is dat allemaal voor ons? 2 tips, zorg voor genoeg ruimte en laat de deksel dicht! Deksel openen is honger! Ik maakte die fout, jeetje wat rook dat lekker.
Ik had een no nonsens bruiloft met 20 gasten. Mijn zwager en broertje gingen aan de slag met het opwarmen van het eten met het bijgeleverde stappenplan. Super simpel zo klaar, ik had 4 van die opwarmdingen voor 20 gasten.
Nou die deksels gingen eraf en omg de geur alleen al. Er werd aangevallen en de stappenteller bleef gaan met het aantal keer er opnieuw opgeschept werd.
Ik heb het nu alleen nog maar gehad over de warme gerechten maar de salades erbij. Die gingen ook rap, de tortelini salade was duidelijk favoriet. Stokbrood is gelijk te eten maar met een paar minuutjes in de oven perfect.
Iedereen uitgegeten, vaat in de krat en dan nog zoveel over. Ik lieg niet als ik zeg dat het aanbod om nog iets mee te nemen met open armen ontvangen werd. Bakjes werden maar al te graag gevuld.
Kijk dat zegt het eigenlijk allemaal. Als je gasten zo graag nog iets mee willen nemen dan was het goed. Die 2 personen extra had ik niet hoeven doen want er was geen bak leeg. Meer dan genoeg lekker eten!
Mijn aanbeveling goedkoop lekker eten en dus kan je het echt gewoon doen!