Heel goed en smakelijk buffet en zeer prettig hoe je ontzorgd wordt!

Alles is geregeld, heel prettig dat bestek en servies erbij in zit. Prima warm te krijgen volgens de omschrijving en de volgende dag is alles weer opgehaald. Je hoeft zelf nergens over na te denken. Prima service!

Heerlijk gegeten

Wij hadden het boeren buffet besteld. Het was heerlijk en ruim voldoende eten voor het aantal personen wat we besteld hadden. Het brengen en ophalen was ook super geregeld, de chauffeur was ook erg vriendelijk en belangstellend of alles naar wens was geweest. Zeker voor herhaling vatbaar.

Voortreffelijk vanaf het bestellen, bezorgen, het eten en ophalen

Ruime keus, hebben gekozen voor 18 personen luxe buffet. Op tijd geleverd dus tijd genoeg om het op te warmen. Van alle ingrediënten was ruim voldoende. Iedereen was dik tevreden en heeft genoten van het eten. Is zeker voor herhaling vatbaar.

Heerlijk genoten

Buffet is makkelijk te bestellen! Alles wordt perfect aangeleverd met duidelijk uitleg hoe je het warm moet maken. Alles is netjes verpakt en het eten is heerlijk. Bezorging en afhaal wordt duidelijk en snel gecommuniceerd. Aanrader voor iedereen.

Alles wat je nodig hebt voor een smaakvol buffet

Een buffet dat speelt met de perfecte balans van smaken: genoeg kracht om de zintuigen te prikkelen, maar subtiel genoeg om de gasten de ruimte te geven om te genieten van de volledige ervaring.

Verzorgd en correct geleverd

Buffet was erg goed en meer dan voldoende. Alleen maar enthousiaste reacties.

Super verzorgd

Eten was heerlijk en goed verzorgd. Service uitstekend.

Goed geregeld!

Betrouwbare zorgvuldige catering. Kwaliteit van het eten ook helemaal prima. Zonder zorgen een feestje is zo relaxed, aanrader!

Eerste keer van bestellen en iedereen zeer tevreden hoe goed het verzorgd was.

Wij vieren altijd sinterklaas met het hele gezin. Dan is het altijd zoeken van wat gaan we eten en wie bezorgd het. Dochter had van jullie gehoord en gaf aan laten we dit maar proberen. Zo gezegd zo gedaan. Vanaf het moment van bestellen werden we van iedere stap geinformeerd van wat het is en hoe het bezorgd werd inclusief borden en bestek. Hieruit bleek geen wordt gemaild door jullie wat niet waargemaakt werd, Alles werd bij iedereen als smaakvol ervaren en voor herhaling vatbaar. Kan verder heel verhaal over schrijven maar dat is overbodig. Kan niet

Uitmuntend

Prettige bezorging, heerlijk eten, meer dan voldoende

Geweldig en dan voor dat geld

Wat een geweldige service en dat voor dat geld Het eten was zeer goed en ruim voldoende we hebben ook nog wat overgehouden voor de andere dag Nogmaals bedankt groetjes van de familie van Beers uit Sprundel

Ruim voldoende, bezorging en levering top., En het smaakte weer voortreffelijk

Goed verzorgd tot in de kleinste details

Goed verzorgd Amerikaans buffet en was meer dan genoeg. De bezorging was ruim op tijd en goede uitleg. Zelfs aan de kleinste details was gedacht zoals een aansteker en servetten. Een aandachtspuntje zou wel zijn om bij dit buffet saus te serveren voor de spare-ribs zoals knoflooksaus e/o BBQ-saus. Verder was alles goed verzorgd en prima van smaak.

Heerlijk eten

Netjes bezorgd, vriendelijke bezorger. Het eten was heerlijk en ruim voldoende in één woord SUPPER!!!

Prima ervaring

Lekker alles prima verzorgd toppie

Fantastisch, restaurant waardig en lekker het aanbod leidt tot keuzestress wat te eten.

Voor onze sinterklaas viering de keuze is reuze laten komen. Eerst nog wat huiverig ivm het opwarmen van het buffet. Zou ons dat lukken ? En krijg je het wel voldoende warm dan en voor hoe lang ? ... Ik kan u gerust zeggen dat het ons ook gelukt is , dus u zeker. het is heel simpel en met de uitvoerige uitleg nog extra van de bezorger succes gegarandeerd. En ja prima warm en voldoende potjes om het lang warm te houden. Wat je ook neemt van het buffet het is allemaal zeer smaakvol, lekker, mals en meer dan voldoende, men kan gerust meerdere keren opscheppen. Niks dan lof , en we kijken alweer uit naar een volgende gelegenheid dat we weer kunnen bestellen ! Chapeau

Het was weer geweldig

Het was de tweede keer dat ik jullie buffetten heb besteld, iedereen was er over te spreken e vond het erg lekker. Jullie naam is dan ook veel verteld en dat jullie door het hele land bezorgen Dus een volgende keer zal ik beslist weer bij jullie bestellen

Buffet voor 12 personen besteld Het was allemaal heel goed geregeld Werd goed gecommuniceerd over wanneer het gebracht werd. Eten was heel goed! Iedereen heeft lekker gesmuld. Een aanrader!

Goed verzorgd

Prima buffet, smaakte erg goed. Was alleen voor 8 personen te weinig.

Uitstekende keuken: geweldig gegeten door zowel kinderen als volwassenen!

Voor de eerste keer gebruik gemaakt van een buffet van De Buffetten Boer. Dit blijkt een zeer goed georganiseerd bedrijf. Het door ons bestelde buffet werd netjes verpakt en op de aangegeven tijd geleverd. Wie zijn ook steeds via e-mail op de hoogte gebracht van de lever- en ophaaltijden. Een tien met een griffel!

uitstekend

Alles is verlopen zoals is afgesproken. Heel fijn. Mensen waren tevreden over het eten.

Genoten van een fantastisch buffet

Wij hadden gekozen voor het “De keuze is reuze”-buffet. En dat was echt perfect! De gerechten waren echt heerlijk; goed op smaak en heel vers. Het was allemaal even verzorgd en lekker. Ook de service en communicatie was prima. Het buffet was voor ons de kroon op het sinterklaasfeest met de familie.

Top geregeld

We hebben als verassing voor familie een buffet geregeld. IEDEREEN vond het eten heerlijk. Ik was zelf niet thuis, het werd allemaal netjes onder de carport gezet. Zeker voor herhaling vatbaar !

Smakelijk, makkelijk, compleet en goed verzorgd

Van bestelling tot levering wordt het je heel gemakkelijk gemaakt door een duidelijke website en communicatie. Het "de keuze is reuze buffet" zelf is heerlijk, gevarieerd en meer dan voldoende. Alle gerechten waren goed op smaak. Iedereen heeft heerlijk gegeten. Ook de levering was heel goed gecommuniceerd. De koerier was heel behulpzaam en vriendelijk en duidelijk in zijn uitleg. Wij zouden zeker aanbevelen aan anderen om bij de Buffettenboer te bestellen.

Lekker als in: Lekker eten en lekker makkelijk!

Het eten was heerlijk en het opwarmen stelde niets voor, je moet er alleen even de tijd voor nemen, de rest gaat vanzelf. Ook de bezorging was ruim op tijd en erg vriendelijk!

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken