Goede service en het buffet was heerlijk.

Prima service en smakelijk

Het eten is prima verzorgd. De service van bezorgen of mogelijkheid van aanpassen is duidelijk.

Geweldige service

We hebben de terugkomdag van de Usar bij ons in het Brandweermuseum gehouden en de mensen van de Usar voorzien van een buffet verzorgd door De Buffetten Boer. Zoals altijd weer uitstekend verzorgd en complete medewerking gekregen voor wat speciale verzoeken. De mensen van de Usar kunnen voldaan weer op een volgende missie wanneer dat nodig is, Bedankt!

Héél goed!!

8 juni was de tweede keer dat we een buffet bij de Buffettenboer hebben besteld en wéér was alles geweldig verzorgd. De bestelling verliep prima en alles werd keurig op de afgesproken tijd bezorgd, incl. borden, bestek e.d. Het opwarmen verliep ook goed (erg gemakkelijk en duidelijk beschreven in de handleiding). Het eten was meer dan genoeg en wederom erg lekker! Het tijdstip van het ophalen van de "afwas", bestek e.d. werd ook keurig overlegd en alles werd op de afgesproken tijd opgehaald. Wat verder nog opviel was de zeer snelle reactie op onze vragen (o.a. omtrent het ophalen van de spullen). Kortom; de Buffettenboer is ons weer prima bevallen en dit zal dan ook zeker niet de laatste keer zijn geweest dat we iets bij hen bestellen! Prima prijs/kwaliteitsverhouding en ook erg vriendelijke en deskundige medewerk(st)ers!! Jacqueline & Jan

geweldig geregeld, heerlijk eten!

Zeer tevreden; goed geregeld, heel goede communicatie, wordt uitgevoerd zoals afgesproken. Maar nog belangrijker; we hebben gesmuld van heerlijk eten! Er was ruim voldoende en veel variatie. Topper!

Goed eten en super goede afspraken!

Na 2 x een buffet van de Buffettenboer te hebben gehad bij vrienden/familie heb ik het voor oma's verjaardag ook ervaren hoe makkelijk het is om hier een buffet te bestellen. Alles is perfect geregeld en het eten is heerlijk. Gemak dient de mens toch? In dit geval is het bestellen van Buffetten een absoluut gemak. Ik ben super enthousiast en kan het iedereen aanraden.

Voor herhaling vatbaar

Ik had het luxe buffet, zag er niet alleen perfect uit maar was ook erg lekker!! Goed verzorgt, werd netjes bezorgt, je word netjes gemaild ook erg snel je kunt ook via de link zien waar de chauffeur is en wanneer die bij jouw komt! Zit netjes een beschrijving bij dus een kind ken de was doen. Genoeg keuzes qua buffetten je kunt er ook terecht voor bbq pakketten. Ze hebben allemaal genoten van het eten, dus zeker een aanrader er is voor ieder wat wils. Zeker een aanrader!! De buren van één van mijn gasten hebben al een bestelling gedaan voor hun feestje dat zegt al genoeg!!

Perfect buffet met heerlijk eten en op tijd bezorgd. Jammer dat het brood nog in de oven moest.

Het was beter dan ik verwachtte!

Het geheel was goed verzorgt, smaakte uitstekend en iedereen was heel tevreden! Wat wil je dan nog meer?

De Buffetten Boer heeft onze verwachtingen overtroffen

We hadden een feest voor 33 personen en wilden en keer een ander buffet dan Chinees of Grieks. Na een poosje googlen en vele reviews verder kwamen we uit bij de Buffetten Boer in Hoevelaken. Dat is niet naast de deur (we wonen in Veldhoven). We hadden hier nog nooit van gehoord en kennen niemand die hier al eerder besteld had. We bestelden het Vis/vlees buffet (15x) en het Keuze is Reuze buffet (15x). Daarnaast van beiden de glutenvrije varianten. Spannend wat en hoe het geleverd werd. Maar dat was TOP. Er werd goed gecommuniceerd over tijdstippen van bezorgen en ophalen. Alles netjes verpakt in thermoboxen en de glutenvrije varianten voorzien van etiketten. Ruim voldoende serviesgoed en bestek. Het buffet zag er voortreffelijk, alles was heerlijk en er was meer dan genoeg eten. We ontvingen van alle gasten complimenten en iedereen vroeg waar het vandaan kwam. Dus ja....we hebben de Buffetten Boer inmiddels al vaak genoemd :-)

Heerlijk buffet en goed verzorgd

Wij hadden gekozen voor vlees en vis buffet en dit is goed bevallen. Er was meer dan genoeg eten. Alles kon een paar uur warm gehouden worden. Ophalen en bezorgen gebeurde precies volgens afspraak. En geen afwas. Volgende keer zou ik dit weer bestellen.

Prima bezorging

Alles goed geregeld

Prima geregeld en goed georganiseerd., klantvriendelijke website en voorwaarden.

Dikke plus voor de Buffettenboer, we hadden een feestje met in totaal 57 volwassenen en kinderen. De de buffetten vielen bij beide leeftijdsgroepen in de smaak. De maaltijden werden volgens afspraak op het juiste tijdschip geleverd en met uitleg erbij. We hadden 8 warmhoud bakken dat was even puzzelen omdat we van te voren niet wisten hoeveel dat er zouden komen. Met wat schuiven in onze feesttent kwam alles goed. We hebben genoten met onze feestgangers. Is voor herhaling vatbaar. Gr. Wil van Beers

Geweldig wat een buffet :)

Wat een top bedrijf. Ze communiceren optimaal. Je wordt op de hoogte gehouden vooraf. De chauffeur komt op tijd en het resultaat: het buffet is gewoon super. De gasten waren razend enthousiast. Het zal me niet verbazen dat hieruit weer nieuwe bestellingen zullen komen. Buffettenboer en medewerkers allemaal heel hartelijk dank en zeker weten tot een volgende keer

helemaal tevreden

Alles is goed georganiseerd en geregeld. Het eten smaakte heerlijk. Het was ook ruim voldoende.

Het was allemaal geweldig, het eten was heerlijk, de service was goed !

Zondag mijn verjaardag gevierd met de familie. Dit jaar niet veel tijd om zelf de ca****** te verzorgen. Op internet rond gesnuffeld bij diverse bedrijven en ik kwam uit bij De Buffetten Boer. Een Boerenbuffet besteld. Ik was heel benieuwd wat er geleverd zou worden. Toen e.e.a. netjes in bakken werd bezorgt even een snelle blik geworpen.... zag er goed uit. Toen het 's avonds op tafel stond was iedereen enthousiast, het zag er uitstekend uit en het was allemaal heerlijk. Zou het bedrijf zeker bij anderen aanbevelen !

Beter kan niet !

Vanaf de bestelling, tot de levering, dan het “ FANTASTISCHE “ eten, en de uitstekende verzorging, en het ophalen. “ GROTE KLASSE, zal het zeker aan anderen “ AANRADEN “

Het was allemaal top verzorgd. Eten was voortreffelijk. Vriendelijke bezorgers.

Gevarieerd luxe buffet.

We hebben idd genoten van het luxe buffet. Complimenten aan jullie team. Alles was heerlijk en het zag er ook zeer verzorgd uit. Wij hebben ook veel complimenten van onze feestgangers gekregen en uiteraard reclame gemaakt voor de Buffettenboer. Ook zeer tevreden over de levering met complete installatie van de gerechten.

Heerlijk eten dat prima is verzorgd

Het Italiaanse buffet dat wij voor 20 personen hadden besteld viel bij onze gasten en bij onszelf in heet goede smaak. Veel variatie in het warme en koude eten. Lasagna, kip en spaghetti voelen met name in de smaak. We dachten -op het oog- dat de hoeveelheid weinig was maar er was voor een ieder ruim voldoende. En de dag erop aten we de kliekjes. De bezorging en het contact liep prima. Top! Dit gaan we meer doen!!

Erg lekker gegeten

Het eten was ruim optijd. Goed verpakt en duidelijk beschrijving hoe het opgewarmd moest worden. Was ook ruim voldoende voor allemaal.

Goed verzorgd en smakelijke salades en vleesgerechten

Uitstekend georganiseerd en afspraken zijn stipt nagekomen. Salades en vleesgerechten waren prima in orde en heel smakelijk. De visgerechten vond ik minder en zagen er ook kwa presentatie minder uit,

Heel lekker

Iedereen vond het erg lekker. Er was ruim voldoende, het leveren ging volgens afspraak en alles werd netjes klaargezet. Het weer ophalen van het servies e.d. ging heel gemakkelijk. Je hoeft er niet eens voor thuis te blijven.

Heerlijk!

Het eten was super lekker, echt een aanrader. Wij hadden 3 thema's uitgezocht wat er ook nog eens heerlijk uit zag. Dit is voor herhaling vatbaar!

Top buffet

Bestelling eenvoudig te regelen en zonodig te wijzigen, diversiteit in aanbod pakketten, ook vega en allergeenvrij verkrijgbaar, bezorgservice goed geregeld, alles keurig apart verpakt, prima kwaliteit eten en gemak van ophaalservice van alle vuile schalen, borden en bestek. Echt een aanrader. Volgende keer gaan we het BBQ buffet uitproberen.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken