Goede kwaliteit en netjes verzorgd

Kwalitatief goed eten, goed verzorgd en ruim voldoende voor de hoeveelheid personen die er waren.

zeer compleet en heerlijk buffet

Alles keurig netjes op tijd geleverd, makkelijk klaar te zetten en de volgende dag wordt alles weer opgehaald. Geen afwas en zeer tevreden gasten. Iedereen was enthousiast over de kwaliteit. Wij hadden als extra nog de toetjes toegevoegd en dit was ook een groot succes. Ik denk dat dit positieve reclame was voor Buffettenboer en dat er meerdere bestellingen uit voortkomen.

Het is pas een feest als de bufettenboer is geweest

Gisteren 40 jarig verjaardagsfeestje van mijn vrouw gevierd. Buffet voor 65 man was in een wordt geweldig. Smakelijke gerechten voor ieder wat wils , salades die erbij geleverd werden waren ook smakelijk. Alleen maar positieve reacties van onze gasten. Een klein puntje van feed back, ge grote bakken waren eigenlijk te groot om makkelijk te kunnen verwarmen. Ik zou persoonlijk alles in de kwartsbakken leveren. Al met al een dikke 9

Eten het eten was erg smaakvol, de communicatie was erg goed

Afspraken werden prima nagekomen, klaarmaken/opwarmen ging eenvoudig. Het eten was gevarieerd en erg smaakvol. Hebben niets gemist. Aanrader!

Italiaans buffet, Voor 20 personen een Italiaans buffet besteld, waarvan 8 vegetarisch. Bestellen gaat gemakkelijk en duidelijk en als je een mail stuurt krijg je zeer snel een reactie. Het buffet werd keurig binnen de vooraf gemelde tijd geleverd, door een vriendelijke bezorger. Het buffet is makkelijk klaar te zetten en het opwarmen gaat vanzelf. Het is ook super compleet en keuze te over. De hoeveelheid is ook meer dan genoeg, kortom heerlijk gegeten, en alle gasten waren er zeer enthousiast over. Na afloop alle vaat en materialen weer in de boxen gedaan en het werd de volgende dag weer keurig opgehaald, wederom weer keurig op tijde en door een zeer vriendelijke meneer. Helemaal Top, dikke 10!!

Zag er verzorgd uit, en erg lekker.

Super service. Op tijd geleverd. Zag er erg mooi en verzorgd uit. En was erg lekker. Veels te veel. Dus genoeg voor iedereen. Echt een aanrader. TOP.

Goede service en lekker eten,

Lekker eten, volgens afspraak bezorgd.

Geweldig buffet!

Wat zag t er mooi uit, erg lekker. Dit als rrn vrijgezellenfeest voor onze dochter besteld, viel goed in de smaak. Ruim voldoende, goede communicatie, reageren snel. Op en op Top!

Prima…

Prima buffet met heerlijk eten van meer voor senioren overdadige hoeveelheden………..uitstekend!! Ook hele organisatie er omheen met aflevering, koeling en handleiding is uitstekend.

Super verzorgd en heerlijk

Super service. Mooi op tijd goed uitgelegd hoe en wat te doen Maar vooral overheerlijk. Onze gasten bleven lopen. Dus echt een dikke aanrader.

Het eten was echt goed!

veel complimenten van de gasten gehad! gekozen voor het "keuze is reuze buffet"

prima verzorgd buffet en de communicatie is ook goed

het eten is goed, de service is goed en de communicatie is goed

Uitstekend. Heerlijk italiaans buffet.

Het was fantastisch. Heel lekker eten. Wij hadden het Italiaans buffet. Heel gevarieerd. Koud en warm. Ook het systeem van de brandpotjes was super. Inderdaad, zoals gezegd, ruim 2 uur van te voren aansteken en alles was lekker warm. Service helemaal top. Onze gasten hebben gesmuld.

Zoals beloofd op tijd, een heerlijke maaltijd

Chauffeur was zo netjes om het buffet verdekt voor de poort op te stellen. (wij waren nét even weg). Had telefonisch contact met me opgenomen op moment dat bleek dat we nog niet thuis waren. Chapeau!

Gewoon lekker en genoeg

Zoals altijd prima voor elkaar

Goed verzorgd en heel lekker gegeten

Geweldig. Iedereen riep erover. Sommigen 4x opgeschept. Alles ruim voldoende. Kinderen hebben nog van alles meegenomen naar huis dan hadden ze makkelijke dagen thuis met eten. Heb zelfs meer mensen meegegeten dan dat de bedoeling was maar wij zijn zo dat alles moet kunnen dus ook een paar eters meer. Het buffet was een mooie afsluiting van ons 25 jarig huwelijksfeest.

Het eten was uitstekend verzorgd, ruim voldoende . En de bezorgtijd ontzetten goed geregeld, kan niet beter. Zeker om nog eens bij jullie te bestellen. Ik denk zelfs dat jullie er klanten bij krijgen, iedereen heeft er van genoten. TOPPER

Super goed en lekker buffet

Voor een teamuitje buffet geregeld. Ruime keuze, meer dan voldoende was er bezorgd. Erg lekker, uitgebreid. Goede uitleg over hoe het allemaal werkt. Mooie koelboxen waarin alles geleverd werd. Dus zeker een aanrader voor een volgend feestje!

Fantastisch!

Onze ervaring met Buffettenboer is geweldig. Zeer vriendelijke en duidelijke communicatie. Nette en vriendelijke levering, het was keurig verpakt en verzorgd. Er werd een duidelijke uitleg gegeven hoe alles op te warmen en voor te bereiden. Het eten was heerlijk! Vooral oma's stoofpotje en de gehaktballetjes waren erg lekker! Wij hadden voor 12 personen en er was ruim voldoende voor iedereen. Wij hadden zelf nog over. Wij zullen zeker nog eens bestellen.

Super!!!!!!!!

Heerlijk gegeten van het de keuze is reuze buffet. Vlees was erg lekker en super mals. Salades en bijgerechten vielen ook goed in de smaak bij mijn gasten. Brood was ook erg lekker. Dank zij jullie een topfeestje gehad.

In 1 woord: geweldig!!!!

Wij en al onze gasten hebben verrukkelijk gegeten! Heerlijke smaak en kwaliteit. Alles was super vers En er was meer dan genoeg Goed bezorgd en verzorgd. Zeker een aanrader!

Dik voor de Boer!

Op goed geluk via internet ca****** besteld. Levering keurig op tijd. De bezorger zette alles in de garage neer. Voor mijn gevoel leek het niet zoveel voor 12 personen wat daar werd uitgestald. De bezorger stelde mij echter gerust. En inderdaad, er was ruimschoots voldoende. De gasten en de jubilaris stortten zich massaal op het gebodene en genoten met volle teugen. Een zeer gevarieerd buffet met borden, bestek, servetten en opscheplepels voor de salade inclusief. Geen enkel omkijken naar: twee dagen later werd alles keurig weer opgehaald. We hebben niet eens hoeven afwassen! Compleet ontzorgd! Alles was lekker, een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, dus ik beveel de Buf & Barb Boer van harte aan.

Gewoon het klopt en het smaakt

Onze jaarlijkse nichten en nevendag organiseren moestv een dag worden om van te genieten en heerlijk met elkaar te kunnen praten en samen te zijn. Dit is gelukt mede door de BUFFETTENBOER: planning, organisatie in een handomdraai, geen zenuwen goed contact en perfecte tijsafspraken. Toch wat vergeten, zoals wij een allergie van een van onze gasten. Mail gestuurd en ontvangen direct de duidelijke allergieënlijst retour. Hier wordt ik blij van en het kriebelt niet. Nu het eten zelf; Kort maar krachtig, het klopt wat men schrijft, het smaakt wat men proeft en voelt vers en heerlijk toen we het roken. Het leek eerst wat weinig wat we kregen, maar onze ogen waren weer groter dan onze maag. Gisteren nog heerlijk na gesmuld van het beenhammetje in mosterd, honing saus. Mmmmmmmmm Een 10 voor de kok en alle personeelsleden van de BUFFETTEN BOER, Dank! DE NEVEN EN NICHTEN VOELEN ZICH WEER ROND, GEZOND EN ZEER VOLDAAN. DANK JE OOK NAMENS HEN BEDANKT!

Lekker en gemakkelijk

Heel goed opgerichte website. Makkelijk te kiezen, makkelijk de bestelling op te volgen. Eten was geleverd in afgesproken tijdstip, duidelijk uitleg gegeven over het gebruik, opwarmen enz. Heel lekker, goede keuze van gerechten, meer dan voldoende hoeveelheid. Super makkelijk en aangenaam dat er geen afwas moet gedaan worden, de volgende dag was alles terug opgehaald. Kortom, een aanrader!

Lekker en voldoende.

Het eten ziet er goed uit en smaakt lekker. En wat ik heel prettig vind, is de uitstekende communicatie..

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken