Prima eten, voor een prima (scherpe) prijs en geweldige organisatie
Wij hadden het boerenbuffetje genomen (want dit keer waren we maar met z'n zessen).
Het buffet was uitstekend van kwaliteit en prijs. Verwacht geen michelinster, maar dat koop je ook niet. Het is gewoon heel erg goed en lekker eten en ruim voldoende.
Perfect georganiseerd, geweldige informatie en communicatie per mail en sms. Alles perfect in orde, op tijd geleverd. Ontzettend makkelijk voor te bereiden. Tafel klaar zetten schalen erop zetten, water erin, bijgeleverde brandertjes eronder (wel verstandig om tussentijds een keer te controleren en gerechten wat om te scheppen) en na anderhalf uur is je eten klaar.
Wij hebben wel de borden en schalen een beetje afgespoeld, zodat het niet zo "aankoekt", omdat de afwas de volgende dag (maandag) werd opgehaald, maar dat wordt zelfs niet eens gevraagd.
Kortom: geweldig bedrijf, bijzonder klantvriendelijk en uitstekende kwaliteit. Uiterst geschikt om ontspannen gasten te ontvangen en een etentje aan te bieden. We gaan voor een volgende keer! Keuze genoeg, zeker vanaf 12 personen.
Wel een verbeter tip: Door het langzame verwarmen (in feite au bain Marie) wordt de honing-mosterdsaus van de beenham wat dun, "loopt wat terug". Wellicht is het verstandig om er een bakje saus apart bij te geven, zodat die kort apart verwarmt kan worden en de saus romiger blijft.