Alles pico bello

Alles prima geregeld, bezorger overlegde met ons over warm maken van eten en alles smaakte prima. Er was meer dan genoeg Jullie hadden de meeste soorten vis en vlees in een buffet zitten en waren ook nog de goedkoopste Kortom dik tevreden en ik raad jullie bij iedereen aan. Groeten,Bettie

Geweldig!

Met familie en vrienden zo heerlijk gegeten! De complimenten hierover vlogen over de tafels. Voor herhaling vatbaar.

Service optimaal, lekker eten, voor ieder wat wils.

Jeder war begeistert vom Italienischen Buffet alles war super lecker, unsere Gäste sprachen fürs Essen ein ganz großes Lob aus Immer wieder gerne Dankeschön

Super Echt een wauw effect

Het eten was echt heerlijk. Ook was het goed kwa hoeveelheid Uitleg ook een dikke tien Onze gasten zeiden heel vaak Woh dit is lekker

Top van atm z

Het eten de zorg erom heen was perfect! Keurige service Keurige services ce Uitstekend verzorgd ! Je mogen nog een keer komen

Zeer goed verzorgd en smakelijk buffet

Het buffet werd keurig netjes thuisbezorgd en opgebouwd. Het eten was heerlijk. We hebben met z’n allen genoten en er was voldoende voor een ieder. Ook de toetjes smaakten voortreffelijk. Een goede aanrader voor een ieder.

Rijst en aardappelen karig ten opzichte van de overige gerechten

Het smaakte prima Helaas schrok ik wel een beetje van de karigheid van de aardappelen en rijst voor 15 personen. De Service van brengen en halen was prima.

Grandioos!!

Wat een geweldig buffet.. We hebben genoten. We dachten eerst wel, als dit maar goed komt een buffet van Hoevelaken naar het noorden van Friesland…. maar is zeker voor herhaling vatbaar.

Heldere communicatie, lekker eten

Voor mijn bruiloft een mix van het boerenpakket en stamppot genomen. Alles goed verzorgd, lekker en makkelijk. Enige punt was de inschatting van het aantal m2 voor de buffettafels. Die was niet geheel correct. En we hadden uiteindelijk ruimte over op de tafels.

Betrouwbaar en goede kwaliteit

Bestel gemak en goede kwaliteit voor een zeer reële prijs, en goed op afspraken kunnen bouwen alom zeer tevreden Dit is geen toeval , dit is de derde keer dat ik in zee ben gegaan met de buffettenboer en altijd 100% tevredenheid

Perfect!

Duidelijke uitleg, het eten viel enorm goed in de smaak en het was ruim voldoende! We hebben de restjes verdeeld onder de gasten (die het maar graag mee naar huis namen). Zeker voor herhaling vatbaar

Magnifiek

Wat een heerlijk buffet Super handig klaar te maken op jouw tijd. Als je het ziet ben je bang dat het nooit op tijd warm is, maar dat is het wel. En de rijst was ook echt heeeeerlijk. En door de verschillende salades, was er voor iedere smaak wel iets lekkers. En keurig afgeleverd in koelboxen. Dus in 1 woord magnifiek en zeker voor herhaling vatbaar.

Geweldig!

Keurig alles bezorgd. Alles tot in de puntjes verzorgd. Ontzorgd met alles,en het eten was heerlijk!! Wij gaan zeer zekers weer keer bestellen. Raden het iedereen aan. Namens ons hartelijk dank voor deze service. Groet Miranda en Simone

Prima eten, voor een prima (scherpe) prijs en geweldige organisatie

Wij hadden het boerenbuffetje genomen (want dit keer waren we maar met z'n zessen). Het buffet was uitstekend van kwaliteit en prijs. Verwacht geen michelinster, maar dat koop je ook niet. Het is gewoon heel erg goed en lekker eten en ruim voldoende. Perfect georganiseerd, geweldige informatie en communicatie per mail en sms. Alles perfect in orde, op tijd geleverd. Ontzettend makkelijk voor te bereiden. Tafel klaar zetten schalen erop zetten, water erin, bijgeleverde brandertjes eronder (wel verstandig om tussentijds een keer te controleren en gerechten wat om te scheppen) en na anderhalf uur is je eten klaar. Wij hebben wel de borden en schalen een beetje afgespoeld, zodat het niet zo "aankoekt", omdat de afwas de volgende dag (maandag) werd opgehaald, maar dat wordt zelfs niet eens gevraagd. Kortom: geweldig bedrijf, bijzonder klantvriendelijk en uitstekende kwaliteit. Uiterst geschikt om ontspannen gasten te ontvangen en een etentje aan te bieden. We gaan voor een volgende keer! Keuze genoeg, zeker vanaf 12 personen. Wel een verbeter tip: Door het langzame verwarmen (in feite au bain Marie) wordt de honing-mosterdsaus van de beenham wat dun, "loopt wat terug". Wellicht is het verstandig om er een bakje saus apart bij te geven, zodat die kort apart verwarmt kan worden en de saus romiger blijft.

Verbluffend!

We hebben genoten van de verschillende buffetten. Iedereen vond het heerlijk en er was voor ieder wat wils ,zelfs de noten/pinda allergievrij buffet werd hartelijk in ontvangst genomen. We vertelde dat deze complimentjes toebehoren aan de buffettenboer. (denk dat ze dat wel onthouden hebben) De service was ook top! Een paar uur van tevoren gebracht en de volgende dag weer opgehaald. Heerlijk ,want met een feestje heb je genoeg dingen te doen. Dus onze lof gaat niet naar Almhof(toetjes)maar naar de Buffettenboer.

Heerlijk gegeten en ontzorgd.

Super adres, duidelijke afspraken prima levering en service. Heerlijke gerechten. Eten wordt heel goed verwarmd in de schalen en alles is compleet inclusief borden en bestek. De volgende ochtend de vieze vaat en al het andere op de afgesproken tijd weer gehaald. Een adres om terug te komen!!

Heerlijk gegeten en er was meer als genoeg

We hadden 20 personen te eten voor een dubbele verjaardag heerlijk gegeten en er was genoeg . Keurig op tijd gebracht en een duidelijke uitleg erbij. Je kan zelf beslissen hoe laat je het warm maakt en gaat eten . Zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar .

Nog nooit zoveel lovende reacties gehad van ál onze gasten

Wij waren 28 mei 50 jaar getrouwd en wilde dit thuis vieren met familie en vrienden. Daar hoorde een buffet bij. We hoopten dat jullie belofte op de site zouden uitkomen. Dat is zeer zeker waargemaakt!! Uitstekend in de smaak gevallen bij iedereen en voor herhaling vatbaar. Ook complimenten voor de keurige verzorging.

Was heerlijk en goede afspraken. Mooi optijd goed uitleg

Goed verzorgd, smaakvol en goed geregeld

Alle gasten waren lovend over het eten. Vooral de gehaktballetjes die bij de kinderen heel erg in de smaak vielen. Het brood was lekker en super vers. Wat over bleef was ook twee dagen later nog vers! Alleen de ribeye met pepersaus werd slecht gegeten. Droog en weinig pepersaus. Het afleveren en afhalen verliep soepel en ongecompliceerd. De mail wisseling was helder en to the point.

Voor de 65 jarige bruiloft van mijn ouders had ik een buffet besteld. Hoewel er in eerste instantie rond de 35 gasten zouden zijn, werden dat er meer. Zonder problemen heb ik mijn bestelling kunnen aanpassen. Het buffet werd netjes op tijd geleverd en volledig voor mij klaar gezet. Met alle andere organisatieverplichtingen was dat erg fijn, ik had er geen omkijken naar. De gasten hebben genoten van het heerlijke eten. Er was ruim voldoende voor iedereen. Fijn dat er verschillende gerechten zijn zodat ook voor de vegetariërs er voldoende keus was. Ook superfijn dat je alles vies kunt inleveren. Helaas had ik mij in de ophaaldatum vergist, maar ook dat bleek geen probleem te zijn. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar! Kortom een topervaring.

Het viel goed in de smaak

Goede communicatie, makkelijk te bestellen en wijzigen. Zeer smakelijk en ruim voldoende. Gewoon niks op aan te merken. Gaan we zeker adviseren aan anderen en zelf ook eventueel nog een keer. Top service.

Heerlijk en uitgebreid buffet

Het eten werd keurig op het afgesproken tijdstip geleverd. Het eten en de borden/bestek zat keurig verpakt. Het eten smaakte heerlijk en er was ook genoeg. Hoewel ik de volgende keer wel wat salade extra bij bestel. Dat vond ik in verhouding met de rest weer wat weinig. De volgende dag werd alles ook weer keurig optijd opgehaald. Wat ik jammer vond is dat er geen kaartjes of iets dergelijks bij zat, iets wat je voor het eten kon zetten. Zodat de mensen konden lezen wat voor eten het was.

Werkelijk heerlijk

Wij hebben van het heerlijke buffet genoten, tijdens ons feestelijke 50 jarig jubileum, met onze gezellige badmintonclub. Dank voor de goede service, door jullie verzorgd. groetjes Elly

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken