zeer goed verzorgd

Het eten was heerlijk Veel variatie Leuke prijs Goede communicatie

Goede ervaring

Perfect op de afgesproken tijd geleverd. En erg goede communicatie Lekker eten met uitzondering van de aardappels, deze waren niet zo goed. En jammer dat we niet alles ineens konden warm maken , een shaving dish te weinig. Verder prima tevreden

Super kwaliteit eten.

Voor de tweede keer eten bij jullie besteld voor een groep mensen. Mooi op tijd bezorgd, en super om verder klaar te maken. Eten smaakt er goed en je krijgt voldoende.

duidelijk, ruime keus, prima info per email, prima bezorging, uitstekende Buffet, heerlijke gerechten, goede instructies, kortom een prachtig en heerlijk onderdeel van een voor ons mooie dag. Geweldig!

Alle zorg uit handen

Door omstandigheden niet mijn eigen gemaakt diner voor kunnen schotelen aan mijn gasten. De Buffetten Boer heeft het prima overgenomen. Goede service, duidelijk, vriendelijk, persoonlijk contact. Bij vragen bijna direct antwoord. De website werkt eenvoudig, ik kon zelfs dieet mensen tevreden stellen. Het buffet zelf was smakelijk en meer dan voldoende. Het zelf klaarzetten en opwarmen was een peulenschil. Zeer tevreden en voor herhaling vatbaar!

Boven verwachting

Noodgedwongen moesten wij op zoek naar een alternatief, omdat het restaurant 2 weken voor onze datum annuleert. Maar waar kan je op 1e pinksterdag met 13 man nog heen? Alles vol. Dus op internet de buffetten boer gevonden en vonden de keuze online al reuze en prijzen goed betaalbaar. Dus we gingen voor een tuinfeest. Bezorger kwam op tijd, spullen keurig geleverd en nog korte uitleg gekregen. 2 uur van te voren het eten verwarmd, wat toen al heerlijk rook en er goed uitzag. Kortom, de avond was zeer geslaagd , alles smaakte heerlijk en ik heb van iedereen alleen maar positieve reacties gehad. Ook was er voldoende eten en bijgeleverd bestek, keurig verpakt. Dat je niet hoeft af te wassen is zeker een pluspunt. De spullen moeten nog worden opgehaald, maar na de ervaring tot nu toe ,ga ik er vanuit dat dat helemaal goed komt. Bedankt voor het redden van ons feest.

Buffettenboer levert goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Zeer uitgebreid en smakelijk Italiaans buffet, iedereen was er unaniem over te spreken. Ook de desserts zijn een absolute aanrader. Alles wordt aan huis bezorgd met duidelijke instructies en de volgende dag wordt alles weer keurig opgehaald.

Top eten goed verzorgd!!!

Alles liep goed van de bezorging die mooi op tijd was. Het eten was goed , van iedereen de complimenten.

Geweldige service en lekker eten

Bestellen gaat erg makkelijk. Voor deadline netjes een herinnering voor het aanpassen van gerechten of aantal personen. Tijdstip van bezorging dag van tevoren bekend. Zelfde geldt voor het ophalen. Naast deze perfecte service, lekker, goed en ruim voldoende eten!

Super van brengen tot halen

Super lekker eten, en ruim voldoende. Netjes gebeld door de chauffeur, hoe laat hij komt bezorgen. 7 personen tevreden.

Wat een klantvriendelijk bedrijf. Alles prima geregeld. En het eten was heerlijk. Wij en onze gasten hebben gesmuld. Het heeft ons 60 jarig huwelijks feest onvergetelijk gemaakt.

Grandioos

Alle gasten waren zeer tevreden. Vriendelijke bezorgers voor herhaling vatbaar

Super geregeld

Al mijn gasten hebben heerlijk gegeten en vonden heel netjes verzorgd en uit gebreid de kruiden boter was ook speciaal lekker gelukkig had ik extra besteld. wij als gezin komen zeker nog x terug als we iets speciaals hebben te vieren . Fijn dat je de bezorger kunt volgen. groetjes fam.van oostenbrugge.

CHAPEAU

Wat hebben we heerlijk gegeten! Goede communicatie bezorging, goede uitleg, ruimschoots voldoende eten en volgende dag netjes op afgesproken tijd de vuile vaat opgehaald. Complimenten!!!!

Goed verzorgd, smaakte heerlijk, meer dan voldoende.

Zelf nog ingevroren vlak na bezorging en gisteren deel van buffet nog genuttigd. Alleen jammer dat aantal lepels niet klopte en verschillend bestek (opscheplepels- lepels) niet schoon was. Met kwast en sop zo weer schoon.

Het was allemaal top.

Het eten was top,meer dan voldoende en iedereen tevreden. Keurig verpakt.Goede uitleg. En mooi op tijd binnen het tijdslot. Voor herhaling vatbaar.

Subliem

We hadden familiedag en zijn met 27 personen en hadden eens zin in wat anders dan een BBQ, nou daar kun je hier dus ook voor terecht en zoveel keuze, echt wat je maar wilt. Wij kwamen op deze site terecht via Google en besloten na het lezen van alle positieve recensies er voor te gaan en namen het keuze is reuze buffet. Nou hier hebben we zeker geen spijt van gehad, iedereen was enorm enthousiast en vonden het heerlijk!!! Iedereen heeft genoten, bedankt hiervoor. Verder werkt alles vanzelf en is het heel easy om alles klaar te zetten en je kunt uit gaan van een meer dan prima service. Wij zeggen dus, mensen ga ervoor en je etentje wordt een gegarandeerd succes!!!!!

Altijd genieten met een buffet van de buffettenboer.

Iedereen heeft opnieuw genoten van het heerlijke vis en vlees buffet op mijn verjaardag. We maakte kennis met de buffettenboer bij onze vrienden en waren zo enthousiast dat we zelf inmiddels ook al 2 buffetten hebben besteld, ook dit hebben we weer doorverteld en ook mijn ouders kiezen voor jullie. Geweldig !

We hebben al vaker buffetten van jullie gehad, Het is altijd uitstekend verzorgd en erg lekker. Ook de bezorging en alles weer ophalen is altijd goed geregeld. Een echte aanrader.

Lekker en gevarieerd!

Zeer tevreden!

Geweldig!

Wat een heerlijke toevoeging dit buffet op ons feest. Er was ruim voldoende eten voor de aanwezige mensen en het was heerlijk! Makkelijk dat alle borden en bestek meegeleverd worden en dit naderhand weer vuil bij je wordt opgehaald. Je wordt via de app goed op de hoogte gehouden van je bestelling en levering. Onze ervaring is super! En voor herhaling vatbaar.

Wat een variatie

Onze eerste keer ,maar zeker niet de laatste! Goede bezorging,goede uitleg,fantastisch buffet,we hebben met zijn allen GENOTEN.

Van begin tot eind goed verzorgd .

Nergens naar om hoeven kijken , keurig op tijd geleverd , vriendelijke bezorger en het eten was heerlijk . Over het eten alleen maar complimenten gehoord , voor herhaling vatbaar .

Genoten van een heerlijk Italiaans buffet. Alleen maar positieve reacties van onze gasten. Aanrader!

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken