Ontzettend genoten!

Wij hebben een buffet geregeld voor onze vrijwilligers als bedankje. Wat hebben zij ontzettend genoten. Voor ons als organisatie was het heel fijn dat alles uit handen in genomen en wij zelf niet een hele dag in de keuken hoefden te staan. De communicatie van de bezorging was heel helder en duidelijk! Zeker voor herhaling vatbaar!

Was super

Alles was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Prima en soepel geregeld en echt heel goed eten!

Alles via de mail geregeld voor 31 personen. Heel gemakkelijk om dieetwensen door te geven en apart geserveerd te krijgen. Het opwarmen is nog best een tijdrovend klusje maar het is allemaal gelukt! Zeker voor herhaling vatbaar. Wij hadden het Keuze is Reuze buffet genomen

Toppie dus voor herhaling vatbaar!!

Het was allemaal keurig verzorgd,kwaliteit was uitstekend! Ook de berichtgeving I.v.m. bezorging en ophalen was perfect!! Dus bij een volgend feestje kom ik zeker weer naar jullie. Ik zal jullie ook zeker aanbevelen bij anderen!! Dus ga zo door!!

GEWELDIG

Op donderdag een bestelling geplaatst voor maandag.. Buffet werd op genoemd tijdstip geleverd, duidelijke uitleg erbij. Op het moment dat ik de gerechten wilde opwarmen, bleek ik het " verkeerde" buffet te hebben ontvangen. Ik had Luxe besteld, maar kreeg Vis en Vlees... Gelijk gebeld en gemaild en binnen 10 minuten werd ik terug gebeld met een meer dan passende oplossing: de ontbrekende gerechten werden om 5 uur warm bezorgd en de vis die mochten we houden.... Geweldige service en het eten was ook goed. Kortom, voor ons een reden om in de toekomst nog een keer gebruik te maken van De buffetenboer als we weer een buffet nodig hebben. Complimenten voor de organisatie in zijn geheel.

Een smakelijk weerzien na 25 jaar!!

Tijdens een bijzondere reünie was het buffet een smakelijke en verrassende omlijsting. Heerlijke gerechten, compleet met alles erop en eraan, ruime voldoende en geweldige communicatie en afstemming. Kortom……een succes dat smaakt naar meer!!

Fantastisch!!!

Keurig exact volgens afspraak komt de auto van de buffettenboer aanrijden. Het zijn echt geweldige tijden. Een vriendelijke man zet de spullen binnen in de gang Inclusief borden, aansteker en tang. Voldoende warmhoud potjes zijn er ook bij. Dat maakt ons echt blij. Op tijd wordt alles warm gemaakt en na regelmatig roeren is het zover om te gaan eten met elkaar. Het is top genieten echt waar. Het stamppotten buffet is echt een super goede keus! Iedereen genoot echt heus, Ik maak nu reclame voor de buffettenboer echt waar. Met elk feestje is het eten zo klaar! Voor een mooie prijs en kwaliteit. Bespaar ik tijd! Met dank aan de buffettenboer.

Buffetten Boer verzorgt & ontzorgt

Buffetten Boer heeft het 21 diner van onze dochter verzorgd met een vegetarisch Italiaans buffet. De gerechten waren feestelijk inclusief broodjes, tapenades & n nagerecht in stijl. Geen stress van zelf koken, mislukte gerechten of misplaatste planning. Lekker meegenieten van het feest dankzij Buffetten Boer. Last but not least: alles voor een schappelijke prijs.

Goed verzorgd, heel erg lekker , compleet met alles erop en eraan.

De eerste keer dat wij een buffet besteld hebben maar zeker niet de laatste keer. Wat een perfect buffet met heerlijke gerechten, plukbrood en diverse tapenade. Compleet met borden en bestek en duidelijke afspraken met bezorgen en ophalen. Er zat een keurige beschrijving bij wat er in het buffet zit aan gerechten. DE BUFFETENBOER IS ZEKER EEN AANRADER

Heerlijk

Als de Buffetten Boer komt Dan gaat de zon al schijnen.

Het was geweldig iedereen heeft van het eten genoten.

Buffet goed verzorgd op tijd bezorgd en alle afspraken nagekomen.

Heerlijk en uitgebreid buffet, zeer mals vlees!

Goed mail contact, ik had in eerste instantie een vraag over de betaling, aangezien het voor mijn werk was. Dezelfde middag kreeg ik al antwoord. Zeer fijn hoe je van te voren iedere keer wordt ingelicht, heel klantvriendelijk! Geattendeerd op eventueel bij te bestellen. Leveringstijd, echt heel fijn en een kort tijdsbestek, track en trace nummer. Ophaaltijd en waar het opgehaald kan worden. Zeer klantvriendelijk en het eten was fantastisch, zeer mals vlees!

Alles klopt. Bezorging, ophalen, qualiteit van het eten UITSTEKEND! Er kwam alleen nog een bordje en een mes uit de vaatwasser, door een onverlaat van een goede gast opgeruimd. We zullen het bewaren. (Maar niet naar Hoevelaken brengen) Groet, tevreden klant

Het was geweldig, goed verzorgd en heerlijk .

Al onze gasten hebben genoten van het heerlijke buffet. Wij raden het iedereen aan om bij jullie te bestellen. Vriendelijke groet fam. ARKESTEIJN.

Heerlijk en ontspannend, alles is verzorgd

Voor de 4e keer een buffet afgenomen om met ons kleine tea. Nu om een afscheid groots te vieren. Alles is goed verzorgd en voor ieders wat wils. Het smaakt allemaal even lekker, wij houden het erin!

Gewoon doen!

Goede afspraken! Alles klopte. Lekker eten Genoeg voor iedereen!

Heerlijk eten

De keuze is reuze buffet is een prima afsluiting geweest na een geweldige dag met familie. Prima op tijd bezorgd op een vakantieadres!

Fantastisch!!!!

Geen woorden voor zo goed een echte aanrader kan niet beter !!!!!

Heerlijk gegeten,

Goed verzorgd!

Het buffet was verrukkelijk!!

Heerlijk gegeten van het buffet. Er was meer dan voldoende. Iedereen was heel tevreden.We gaan zeker vaker bestellen!! Aanrader!

Buffet was echt super. Snel geleverd nette prijs en heerlijk eten. We hadden voor 17 personen besteld en er was meer dan genoeg.

Het was een uitstekkende buffet

Het was allemaal perfect buffet er was een foutje gemaakt maar die was perfect opgelost Ik zou het iedereen aan bevelen

In 1 woord, geweldig

Voor het eerst besteld bij de buffettenboer, dus we wisten niet precies wat we er van moesten verwachten. Alles keurig op tijd gebracht en uitgelegd. Wat een gemak, potjes eronder en branden maar, het ging steeds lekkerder ruiken. En iedereen had zin om te beginnen. Wij hoorden alleen maar "oh dit is lekker, en dat smaakt ook heel goed". Het feit dat sommige mensen wel 4 keer hebben opgeschept zegt genoeg. Er was genoeg voor iedereen,en de volgende morgen alles weer keurig opgehaald. Dit is zeker niet de laatste keer geweest dat we een buffet bij jullie bestellen, dus op naar het volgende feestje.

Vanaf het eerste contact tot het afleveren van het buffet was alles volkomen correct geregeld.

Na wat zoeken op het internet namen wij contact op met de “ buffetten boer “ Wij zochten iets voor een feestdag van onze toneel vereniging, lekker ontspannen, eten en drinken. We zijn blij dat we de buffetten boer hebben ingeschakeld want ruim op tijd arriveerde het eten en alle toebehoren op onze locatie. De chauffeur gaf uitleg hoe we alles konden warm maken enz. Onze leden hebben genoten van jullie heerlijke gerechten, zowel warme als koude. Wij zijn zeer enthousiast over het eten en de service en zullen jullie naam uitdragen bij vrienden en kennissen. Hartelijk dank en veel succes gewenst. Namens de toneelgroep, Anneke Koole.

Lekker eten en hele fijne service!

Voor de familiedag een buffet gereserveerd. Vanaf het moment van reserveren hele heldere communicatie, superfijn! Het buffet werd geleverd binnen het eerder aangegeven tijdsblok. Ook toen weer duidelijke uitleg. Het eten was heerlijk en meer dan genoeg! Kortom: heel tevreden!

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken