Komen de afspraken goed na .

Verrukkelijk

Nu de 3 de keer besteld.steeds een ander menu.aanbevolen bij fam. Heerlijk volgende feestdag zal er zeker weer bij jullie besteld worden

geweldig

Makkelijk te bestellen , hulp bij het bestellen. Tijdige levering ,van te voren de mail van hoe laat ze ongeveer komen op de dag van bezorging, Alles netjes en veilig verpakt . en weer opgehaald. Alhet eten was weer super lekker (voor de 5e keer) We zullen zeker weer een keer de Buffettenboer nodig hebben voor weer een gezellig samen zijn met vrienden of familie. Nogmaals het was weer Super

Netjes met afspraken ,netjes alles geseald, goede instructies brengen ,ophalen .

Alles netjes verzorgd,vlees goed op smaak,groentes van de salades was voor ons te bitter. Maar zagen er goed uit! Rijst met chili mocht wel iets meer,maar dat kwam waarschijnlijk omdat de groentesalade bitter uitviel. Tip zoetzuur doet het goed bij Americain style. Heerlijk stokbrood. Alles voldoende voor het aantal personen. Opmerking: bij het leveren van het buffet gaf ik de chauffeur de tip dat zijn motor draaide ,en dat het misschien verstandig is om deze tijdens het uitladen uit te zetten. Zijn opmerking was "Daar doen wij niet aan " VInd ik in deze tijd wel een issue. Over het buffet ben ik zeker tevreden!

Makkelijk, lekker en voor herhaling vatbaar!!!!

Had er nog nooit van gehoord, dus dit was de eerste keer en zeker niet de laatste keer! Op hun overzichtelijke site bestel je je buffet, je wordt daarna heel goed op de hoogte gehouden via mail en SMS wanneer het bezorgd wordt! Het eten smaakte erg goed en was voldoende voor de aantal personen die wij hadden opgegeven. En je krijgt ook weer bericht wanneer ze de afwas en spullen komen ophalen!! In een woord "TOP"

Goed verzorgd en ruim voldoende

Dit was om het uit te proberen voor het buurtfeest. Maar het was voortreffelijk. Dus tot de volgende keer.

Heerlijk gegeten

Prima service van begin tot eind. Fijne bezorger die goede uitleg gaf en niet overhaast overkwam. Ook uitgelegd wat te doen met de spullen na het buffet.

Geweldig.

Wij waren met 10 personen en iedereen vond het eten echt heerlijk. Wij hadden een luxe buffet en alles hiervan was lekker. Goede service!

Wederom geweldig geregeld in service en smaak !

Het was weer top verzorgd. De salades hadden voor een aantal ouderen wat minder harde kool stukken mogen bevatten. Maar dat is ook de enigen mogelijke verbe******

GEWELDIG

Wat hebben wij lekker gegeten, het was top. Zowel de bezorging en het eten. Gaan we zeker vaker doen. In 1 woord Geweldig. In Oktober wordt ik 60 gaan we zeker ook weer bestellen bij jullie. Een dikke 10 verdienen jullie

Heerlijk

Goede service en alles was duidelijk. Het boerenbuffet was heel erg lekker en iedereen had genoeg gegeten. De hoeveelheid was ook voldoende. Wij hebben zeer genoten ervan. Heel makkelijk dat je verder niks moet doen. Alles zat erbij. Zelfs de servetten. Echt een aanrader.

Goede service en goede hoeveelheden en ziet er goed verzorgd uit

Super goede ervaring , bezorger kwam uur vroeger , vond ik heel prettig , kon ik alles op gemak bekijken en genieten hoe super ales er uit zag , alles ingeseald , zelfs ook borden en bestek in geseald Het eten was heerlijk , ruim voldoende hoeveelheid ,alles super vers en gekoeld. Ook de visite was super enthousiast over het buffet. Het was zeer geslaagd en ik ben blij dat ik bij jullie besteld heb , ben echt zeer tevreden over alles. Bedankt voor dit goed verzorgde buffet. Wij hebben ervan genoten en ik zal zeker nog vaker bestellen bij jullie

Het was zeer goed verzorgd en erg lekker. Ook meer als genoeg. Ook vonden de gasten het zeer geslaagd. Wij raden het zeker bij anderen aan en wellicht tot een volgende keer.

Eten heerlijk. Raad het iedereen aan.

Top bedrijf

Het eten was heerlijk en meer dan genoeg alles op tijd afspreken en ook weer op tijd opgehaald echt een aanrader dit bedrijf

Was heerlijk en goed geregeld!

Dank voor de goede kwaliteit in eten en in service. Zeer aan te bevelen en voor herhaling vatbaar

Heerlijk

De service en het eten was prima.

In 1 woord geweldig

Keurig op tijd geleverd volgens afspraak en wat hebben we ervan genoten. Alles zag er heel goed uit en smaakte nog beter. Prima service. Zeker voor herhaling vatbaar.

Prima eten

We waren achteraf met 9 man maar ik had voor 7 besteld en er was meer dan voldoende

Goed verzorgd en lekker

Met Pasen voor 8 personen besteld en iedereen vond het lekker. Keurig alles optijd geleverd en weer opgehaald. Verder nergens meer naar om hoeven te kijken. Een van mijn dochters wilde alles gaan afwassen, maar ook dat was niet nodig. Voor herhaling vatbaar.

Wij hebben met mijn gezin super genoten, alles was lekker en goed verlopen met de bestelling, bezorging.

Heerlijk!

Zoals gewoonlijk weer een heerlijk stamppot buffet gehad! Ruime porties. Netjes op de hoogte gehouden van aflever- en ophaaltijd. Aanrader!

Heerlijk buffet, ruim voldoende qua hoeveelheid

We hebben heerlijk gegeten van ons Keuze is Reuze buffet! Netjes afgeleverd, makkelijk op te warmen.

Kan niet beter!!

Alles wordt binnen gebracht en uitgelegd. Daarna is het een fluitje van een cent om de branders aan te steken, de tafel te dekken en het lekkers uit te zoeken en ervan te smullen. Ruime hoeveelheden eten en genoeg stokbrood voor de hele familie. Ook lekkere fruitsalade om het af te sluiten. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Het was weer fantastisch, voor de 2e keer het saté buffet gekozen. Heerlijk en zelfs beter dan bij de keurslager. En heerlijk dat je geen afwas hebt naderhand!

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken